İstanbul'dan merhaba

filozofreyiz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İlk kendi aracımı teslim almayı beklediğim bugünlerde, aranıza İstanbul'dan katılıyorum. 30 yaşındayım.

Kendi aracının olması gerçekten farklı bir duyguymuş ve aracın gelmesine 1 haftadan az bir süre kalmasına rağmen şimdiden temizlik ve bakım malzemelerini almaya başladım. Normalde forum kültürüm vardır ama teknoloji forumlarında takılırım. Şimdi de araç detailing nasip oldu.

Herkese iyi günler ve keyifli forumlar diliyorum.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İlk kendi aracımı teslim almayı beklediğim bugünlerde, aranıza İstanbul'dan katılıyorum. 30 yaşındayım.

Kendi aracının olması gerçekten farklı bir duyguymuş ve aracın gelmesine 1 haftadan az bir süre kalmasına rağmen şimdiden temizlik ve bakım malzemelerini almaya başladım. Normalde forum kültürüm vardır ama teknoloji forumlarında takılırım. Şimdi de araç detailing nasip oldu.

Herkese iyi günler ve keyifli forumlar diliyorum.
Öncelikle hoşgeldiniz, yeni aracınızda hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hoşgeldiniz, umarım aracınıza kavuşur ve kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız. Detaylı temizlik için tam adresindesiniz. Keyifli forumlar dilerim.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hoş geldiniz. İstanbul gibi kaosun içinde sıfır araç almak da kullanmak da stresli oluyor. Aracı korumaya alıp keyifle detailing yapmanız dileğimle :)