İstanbuldan Selamlar

smail14

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
Selamın aleyküm, Adım ismail.

İstanbuldan aranıza katılıyorum. Haftada 1 2 günümü aracıma amatör bir şekilde ayırıyorum hobi olarak.

Sizlerden ürün tavsiyesinde bulunmanızı rica edeceğim.
Araç içi genel temizleyici, hızlı cila, wax ve glaze. F/P ürün tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Aracımdan 3 4 resim

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
aleyküm selam hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim, konuları takip ederseniz bir çok ürün göreceksiniz istediklerinizde çeşit çok yani :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim.
Forumdaki konuları biraz didikleyerek güzel bilgilere ve ürünlere ulaşabilirsiniz iyi detaylar

smail14

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
@Mentalfeed @smtcglr Hoş bulduk teşekkür ederim. Forumda aktif ve bilgiye sahip olduğunuzu gördüğüm için sizlerden glaze tavsiyesinde bulunmak istiyorum.

poorboys black hole glaze ürünüm geçen hafta bitti ve tekrar almak istediğimde trde satıcı bulamadım. Forumda araştırma yaptığımda çoğu kullanıcı CG glossworkz önerisinde bulunmuş. Bu ürün pb glazeye rakip olabilirmi parlaklık konusunda?

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
@Mentalfeed @smtcglr Hoş bulduk teşekkür ederim. Forumda aktif ve bilgiye sahip olduğunuzu gördüğüm için sizlerden glaze tavsiyesinde bulunmak istiyorum.

poorboys black hole glaze ürünüm geçen hafta bitti ve tekrar almak istediğimde trde satıcı bulamadım. Forumda araştırma yaptığımda çoğu kullanıcı CG glossworkz önerisinde bulunmuş. Bu ürün pb glazeye rakip olabilirmi parlaklık konusunda?
Kesinlikle bu hususta etiketlemen gereken kişi @onurçiko daha net bilgiler verecektir

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aramıza hoşgeldiniz. Forumumuz derya deniz. Aradığınız her şey burada :hava:

esselcuk

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hoşgeldiniz iyi forumlar.

Bu başlık altında ustaların favori ürünleri listesi var. Buradan başlayıp forumdaki diğer konularda aradığın ürün tavsiyelerine ulaşabilirsin.
Favori Ürünler Listesi

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Merhaba foruma hoşgeldiniz hızlı cila için Koch pw önerebilirim tam bir fp ürünü.
Sulandıralarak kullanıldığı için uzun vade size yetiyor.
Bölünmüş ürün olarak alırsanız size daha uygun fiyata gelecektir.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul

Öncelikle hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim. Prima amigo düşünürseniz, @MoonDance Emre ile irtibata geçebilirsiniz. Ürün hakkında bilgi almak için @onurçiko tarafından uygulama konularına bakarsanız kalitesini siz de fark edersiniz :)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Aleyküm selam,

Aramıza hoşgeldiniz. Dikkatimi çeken bir konu, resimlere bakınca çay bahçesi etrafında çekilmiş :) Sanırım Rize'liler çoğalıyor :) Keyifli forumlar dilerim.

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
@smail14 aramiza hoş geldiniz. Tavsiye konusunda urun yelpazesi cok genis. Biraz konulari karistirin isterseniz. Aradiginiz hemen hemen herseyi bulabilirsiniz.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hoş geldiniz.
Bu işler öyle derinki nasıl bir kuyuya düştüğünüzü zamanla anlarsınız. İlk önce güzelce konuları takip etmek gerikir. Ne istediğiniz ve ne aşamada olduğunuz önemli. Örnek olarak polisaj yapmayacaksınızdır tutup pasta ürünlerini almak mantıksız olur.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar. Prima amigo uygulamalarını incelerseniz. Ordaki parlaklık size fikir verecektir.

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hoşgeldiniz, keyifli detaylar:)
Aracın rengi şahane parlatmaya doyamazsınız :D