İzmir Ön Parçalar Kaplama Tavsiyesi

LOG

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar polo araba aldım, eşim de bu arabayı sürecek o yüzden ön tarafı ve kuş pisliklerindne dolayı da tavanı kaplatmak istiyorum. Yakın zamanda yaptıran memnun kalan tavsiye verebileceğiniz bir firma var mı? 1.5 ay sonra düğünüm olacak inş o yüzden fiyat performans bir yer önerirseniz çok mutlu olurum, teşekkür eder iyi günler dilerim

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arkadaşlar polo araba aldım, eşim de bu arabayı sürecek o yüzden ön tarafı ve kuş pisliklerindne dolayı da tavanı kaplatmak istiyorum. Yakın zamanda yaptıran memnun kalan tavsiye verebileceğiniz bir firma var mı? 1.5 ay sonra düğünüm olacak inş o yüzden fiyat performans bir yer önerirseniz çok mutlu olurum, teşekkür eder iyi günler dilerim
İzmirde cok sevdigim bi abimin dükkanı var. Kaan detailing diye işçiliği cok güzeldir fiyat konusunda birşey diyemem ama bu tarz işlerde ince işçilik önemlidir bence fiyatı ikinci planda tutun çünkü uyguna yapan yerler ya araç üzerinde kesiyor aracı çiziyor ya içe düzgün kıvırmıyor sonradan kendini salıyor yada dandik malzemeyle kaplıyorlar ileride sıkıntı açıyor.
Dükkanın ismi Kaan Garage Detailing. Dükkanı Mendereste

LOG

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
İzmirde cok sevdigim bi abimin dükkanı var. Kaan detailing diye işçiliği cok güzeldir fiyat konusunda birşey diyemem ama bu tarz işlerde ince işçilik önemlidir bence fiyatı ikinci planda tutun çünkü uyguna yapan yerler ya araç üzerinde kesiyor aracı çiziyor ya içe düzgün kıvırmıyor sonradan kendini salıyor yada dandik malzemeyle kaplıyorlar ileride sıkıntı açıyor.
Dükkanın ismi Kaan Garage Detailing. Dükkanı Mendereste
Fiyat teklifi için arkadaşa yazdım, bütçem dahilinde listeme görüşmek için ekleyeceğim, öneriniz için teşekkür ederim hocam

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
hardcorgarage cem özgen fiyat konusunda birşey diyemem ama detay konusunda tanımıyanı yoktur kendisini

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LOG

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Serkanakgözcarcare ile ilgili deneyimi olan var mı

Metheen

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ben izmir de yani aldığım aracı detail35 de ppf kaplama yaptırdım.
Bir yılı geçti, gerek işçilik gerekse malzeme olarak memnunum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ignorius

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ankara'da PPF araştıran biri olarak söyleyebileceğim tek şey kaplamanın global bir marka olmasına dikkat edin. Eski aracımda eski sahibinin yaptırdığı ucuz ppf kaputu mahvetmişti.

Throvision

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ankara'da PPF araştıran biri olarak söyleyebileceğim tek şey kaplamanın global bir marka olmasına dikkat edin. Eski aracımda eski sahibinin yaptırdığı ucuz ppf kaputu mahvetmişti.
Ankara'da Vintage Detailing STEK marka ppf ile çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bütçe konusunda problem yaşamazsanız STEK öneririm. Kendini kanıtlamış bir ürün gamı var.

Ignorius

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ankara'da Vintage Detailing STEK marka ppf ile çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bütçe konusunda problem yaşamazsanız STEK öneririm. Kendini kanıtlamış bir ürün gamı var.
Vintage detailing'i farklı günlerde defalarca aramama rağmen telefonu açmadılar, geri dönüş de yapmadılar. Son aradığım günde ise saatler sonra dönmüşler ama o çağrıyı da ben kaçırdım. Bir daha da aramadım.

Bu kadar ilgisiz bir yere aracımı teslim etmeyi düşünmüyorum.

Edit: En sonunda gidip yüz yüze görüştüm. Çok yoğun olduklarını gördüm. Haklarını yemeyeyim gayet ilgilendiler ve her soruya uzun uzun çay kahve eşliğinde sabırla cevap verdiler. İlk izlenimim profesyonel ve müşteriyi memnun etmeye çalışan bir işletme olduğu yönünde.

Son düzenleme:

Throvision

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Vintage detailing'i farklı günlerde defalarca aramama rağmen telefonu açmadılar, geri dönüş de yapmadılar. Son aradığım günde ise saatler sonra dönmüşler ama o çağrıyı da ben kaçırdım. Bir daha da aramadım.

Bu kadar ilgisiz bir yere aracımı teslim etmeyi düşünmüyorum.
Yaşadığınız probleme üzüldüm açıkcası. Ben geçen ay aradığımda hemen açmışlardı, bayağı da ilgililerdi aslında. Şanssızlık diyelim. İlla Vintage Detailing olması şart değil bence. STEK marka başka bir uygulayıcı varsa belki o şekilde halledebilirsiniz. Ben daha önce tecrübe ettiğim için önerebiliyorum STEK'i.