İzmirliler Gittiği Benzinlikleri Yazıyor

Citrinekarma

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
İzmirde araç yıkarken hangi benzinlikleri kullanıyorsunuz? Herkes kullandığı benzinliği yazarsa fikir alışverişi açısından iyi olur. Kuyu suyu kullanmayan benzinlik var mı? Ben mavişehir koçtaş karşısı shellde yıkıyorum genelde.

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba

Balçova alman konsolosluğu yanı aqua car wash var. Self yıkama yerleri mevcut, genelde cumartesi sabah 9-10 civarı gittiğimden rahat rahat yıkayabiliyorum.
Jeton fiyatı 30 tl

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Merhaba

Balçova alman konsolosluğu yanı aqua car wash var. Self yıkama yerleri mevcut, genelde cumartesi sabah 9-10 civarı gittiğimden rahat rahat yıkayabiliyorum.
Jeton fiyatı 30 tl
Sanırım cumartesi sabahı çeşmenin yan tarafında kurulama yapan astracı sendin hocam :) Bende aynı yere gidiyorum ama orası da işi iyice abarttı jeton 50 tl oldu 2 gün önce tekrar gittim fiyatı duyunca şok oldum.

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Sanırım cumartesi sabahı çeşmenin yan tarafında kurulama yapan astracı sendin hocam :) Bende aynı yere gidiyorum ama orası da işi iyice abarttı jeton 50 tl oldu 2 gün önce tekrar gittim fiyatı duyunca şok oldum.
Evvelki hafta gitmiştim. Geçtiğimiz cumartesi gitmedim yağmur yağacak diye.:)

ard07

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bornova Trafik hastanesi karşısı Shell 3 veya 4 adet peronu var jetonlar 25 tl olması lazım.

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Karabağlar veya yeşildereden gelirken köstence köprüsüne varmadan petrol ofisinin yıkama bölümü açılmış ne kadar bilmiyorum ama.:)

Citrinekarma

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Benim google haritalarda izmir’de bir listem var izmir’deki self yıkamalar için şöyle bırakayım belki ihtiyacı olan olur.
Yıkama · Berke
Google Haritalar
Çok yararlı olmuş. Osmanlı sizce nasıl gitmeye değer mi karşıyakadan?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara

Karşıyaka'dan bucaya gidene kadar orada bir benzinlige gitmek daha mantıklı yorumlarına bakınca sadece kendi su ve köpüklerini kullandirdiklari yazılmış.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.

Hocam ben bucada kalıyorum bana yakın olduğu için ilk başlarda gidiyordum fakat fiyatları çok yüksek 1 jeton 35tl üstüne üstlük köpükleri ve suyu berbat köpüğmü kendim yapayım desen izin vermiyorlar karışıyorlar benim uzun süredir uğramadığım biryer. Fiyat önemli değil köpük kostikli vs önemli değil derseniz yıkama alanı büyük kurulama alanı büyük aşağı yukarı 10 araç aynı anda yıkanıyor ve kurulama imkanı var.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
İzmir’de self servis oto yıkama kıtlığı var benzinliklerin içindekilerden bahsetmiyorum sadece yıkama olarak osmanlı var sanırım. Bursada mesela her mahallede en az 5 tane self servis oto yıkama var 7/24 açık istediğin zaman git stres at :)

Citrinekarma

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
İzmir’de self servis oto yıkama kıtlığı var benzinliklerin içindekilerden bahsetmiyorum sadece yıkama olarak osmanlı var sanırım. Bursada mesela her mahallede en az 5 tane self servis oto yıkama var 7/24 açık istediğin zaman git stres at :)
Dün bursadaydım tesadüfen denk geldim o kadar fazla self servis yıkama yeri var ki amatör detailing cenneti gibi. İzmire çok lazım self servis oto yıkama keşke param olsa da ben kursam

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Dün bursadaydım tesadüfen denk geldim o kadar fazla self servis yıkama yeri var ki amatör detailing cenneti gibi. İzmire çok lazım self servis oto yıkama keşke param olsa da ben kursam

Yalan yok benimde aklımdan self servis açmak çok geçtide işte para lazım :D