İzmirde araç yıkarken hangi benzinlikleri kullanıyorsunuz? Herkes kullandığı benzinliği yazarsa fikir alışverişi açısından iyi olur. Kuyu suyu kullanmayan benzinlik var mı? Ben mavişehir koçtaş karşısı shellde yıkıyorum genelde.
Balçova alman konsolosluğu yanı aqua car wash var. Self yıkama yerleri mevcut, genelde cumartesi sabah 9-10 civarı gittiğimden rahat rahat yıkayabiliyorum.
Jeton fiyatı 30 tl
Balçova alman konsolosluğu yanı aqua car wash var. Self yıkama yerleri mevcut, genelde cumartesi sabah 9-10 civarı gittiğimden rahat rahat yıkayabiliyorum.
Jeton fiyatı 30 tl
Sanırım cumartesi sabahı çeşmenin yan tarafında kurulama yapan astracı sendin hocam Bende aynı yere gidiyorum ama orası da işi iyice abarttı jeton 50 tl oldu 2 gün önce tekrar gittim fiyatı duyunca şok oldum.
Sanırım cumartesi sabahı çeşmenin yan tarafında kurulama yapan astracı sendin hocam Bende aynı yere gidiyorum ama orası da işi iyice abarttı jeton 50 tl oldu 2 gün önce tekrar gittim fiyatı duyunca şok oldum.
Benim google haritalarda izmir’de bir listem var izmir’deki self yıkamalar için şöyle bırakayım belki ihtiyacı olan olur.
Yıkama · Berke Google Haritalar
Benim google haritalarda izmir’de bir listem var izmir’deki self yıkamalar için şöyle bırakayım belki ihtiyacı olan olur.
Yıkama · Berke Google Haritalar
Karşıyaka'dan bucaya gidene kadar orada bir benzinlige gitmek daha mantıklı yorumlarına bakınca sadece kendi su ve köpüklerini kullandirdiklari yazılmış.
Hocam ben bucada kalıyorum bana yakın olduğu için ilk başlarda gidiyordum fakat fiyatları çok yüksek 1 jeton 35tl üstüne üstlük köpükleri ve suyu berbat köpüğmü kendim yapayım desen izin vermiyorlar karışıyorlar benim uzun süredir uğramadığım biryer. Fiyat önemli değil köpük kostikli vs önemli değil derseniz yıkama alanı büyük kurulama alanı büyük aşağı yukarı 10 araç aynı anda yıkanıyor ve kurulama imkanı var.
İzmir’de self servis oto yıkama kıtlığı var benzinliklerin içindekilerden bahsetmiyorum sadece yıkama olarak osmanlı var sanırım. Bursada mesela her mahallede en az 5 tane self servis oto yıkama var 7/24 açık istediğin zaman git stres at
bu arada benim izmir’de yıkama olarak favorim Google Haritalar Google Haritalar Google Haritalar
Bu benzinlikler fiyatları makul çünkü 15-20tl gibiydi diğerleri 30tl civarı. ben sadece basınçlı sularını kullanıyorum o yüzden benin için çokta fark etmiyor uygun olması daha önemli
İzmir’de self servis oto yıkama kıtlığı var benzinliklerin içindekilerden bahsetmiyorum sadece yıkama olarak osmanlı var sanırım. Bursada mesela her mahallede en az 5 tane self servis oto yıkama var 7/24 açık istediğin zaman git stres at
Dün bursadaydım tesadüfen denk geldim o kadar fazla self servis yıkama yeri var ki amatör detailing cenneti gibi. İzmire çok lazım self servis oto yıkama keşke param olsa da ben kursam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün bursadaydım tesadüfen denk geldim o kadar fazla self servis yıkama yeri var ki amatör detailing cenneti gibi. İzmire çok lazım self servis oto yıkama keşke param olsa da ben kursam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi