Jant fırçası önerileriniz nelerdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leche

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Selamlar arkadaşlar.aracımı yıkarken jantların çok kollu olması sebebiyle kolların aralarını vs. Temizlerken zorluk yaşıyorum.kol araları veya jantların iç kısımlarını temizlemek için hangi fırçayı önerirsiniz?çok sık temizlik yapmaya fırsatım olmuyor aşırı yoğun kullanmayacağım için uygun fiyatlı giriş seviyesi bir ürün arıyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Selamlar arkadaşlar.aracımı yıkarken jantların çok kollu olması sebebiyle kolların aralarını vs. Temizlerken zorluk yaşıyorum.kol araları veya jantların iç kısımlarını temizlemek için hangi fırçayı önerirsiniz?çok sık temizlik yapmaya fırsatım olmuyor aşırı yoğun kullanmayacağım için uygun fiyatlı giriş seviyesi bir ürün arıyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Selamlar Jantlarin Resimlerini paylasirmisiniz bizlerle :)

leche

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
HocamMikrofiber Jant Fircasi ve Sentetik Yapili Fircalarida kullanabilirsiniz,Jant Araliklari cok dar degil cünkü.
Teşekkürler.ben de öyle düşünüyorum fakat marka vs konusunda kararsız kaldım.önereceğiniz giriş seviyesi bir ürün var mı acaba?

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
ParlatanAdamlar XLarge Jant Temizleme Fırçası - 45cm ( Fırça Uzunluğu :25,5cm - Çap 12m )
Hocam bunu al derim. Yapısı itibariyle dar yerlerdede güzel işler çıkartıyor ve jantta herhangi bi çizmede yapmıyor bende mevcut gayet memnunum

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
ParlatanAdamlar Kısa Saplı Lastik ve Jant Temizleme Fırçası – 22,5cm*7.5cm – Kıl Boyu: 5.5cm
Dış yüzey içinde bunu kullanabilirsin

cihanoner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
antalya
Bende jant fırçası tavsiyesi alabilir miyim? Elektrikli aracımın jantlarını kapaklı kullanıyorum. Hem kapaklı hem kapaksız halini yükledim.

kaptik_virusu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende jant fırçası tavsiyesi alabilir miyim? Elektrikli aracımın jantlarını kapaklı kullanıyorum. Hem kapaklı hem kapaksız halini yükledim.
İç tarafıyla hiç uğraşmayın bence yoksa siyah kısımları çizersiniz. Dış yüzeyi de %90 temassız hallettikten sonra yumuşak bir mikrofiber bez kullanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...