Jeep grand cherokee 4.7 nanolex si3d uygulama.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba
En son hikari sapphire uygulaması yapalı bir yılı geçmişti hikari koruması bir kaç destek ürünüyle su itmeye ve korumaya devam ediyordu ama benim istedigim ayna gibi üst sınıf parlaklıgı biraz zayıfladı detaycı adam en fazla parlaklıgı iste dedim temizlik polisajı yapmaya karar verdim.

Önce aracın iç kısmından başladım. İç kısımlar kirli olmadıgı için sadece temizlik püskülüyle tozunu alıp sonax matt efect serisinden sport fresh ile iç kısımları korumaya aldım.

Deri koltuklara sonax premium class leather cream uyguladım mat finalli hoş kokulu bir ürün.uygulama ve ürün resmi çekmiştim ama bulamadım

Dış kısımları yıkamaya geçiyoruz. Önce jantlardan başladım. Jantlara 1/4 sulandırılmış chemical guys diablo kullandım ürün ph naturel bi ürün ve janttaki korumaya zararı olmuyor temizlik kabiliyeti orta seviyelerde. Agır kirlerde fırça ile girişmek ister.

Detaylı jant temizligimizi yapıyoruz

Jantlara birkaç ay önce sonax npt uygulamıştım diablo korumaya ve jantlara zarar vermeme konusunda başarılı bir ürün.

Jant temizligi bittikten sonra kuru araca foam lance ve eskilerden kalma stjarnagloos red snow foam ile köpügümüzü atıyoruz arkasından basınçlı su,

Ön yıkama işlemi bittikten sonra çift kova yıkamamızı yapıyoruz çift kovada sonax red summer, ve uzun tüylü eldiven kullandım.

Çift kova yıkamadan sonra demiz tozu temizliginde vp dragons kullandım ürünü kısa tüylü yıkama eldiveniyle yüzeye yaydım hem üründen tasarruf oldu hemde tüm yüzeye ürünü yaymış oldum.

Demir tozu temizliginden sonra kil işlemini yapıyoruz, kil olarak kil eldiven kullandım. Kil eldiveni tekrardan hazırladıgım red summer şampuanlı kovada her panelden sonra daldırıp uyguladım.

Kil işlemi bittikten sonra araca bi perde su tutup kuruladım. Kurulamada uber premium yellow ve kompresör ile tüm suyu kuruladım.

Geçiyoruz polisaja 14 ayın sonunda koruma ve özenli yıkama sonucunda yüzeyde çizik durumu azdı. polisajda DA makina lake country final ped ve sonax perfect finişh kullandım. Perfect finişh 2000 zımpara izini alabiliyor ve direk finale gidiyor, ürünün uygulaması silmesi çok kolay yaglı bir finali yok bezi kaydırırken gacur gucur temiz yüzey sesi duyuluyor uygulama sonunda test için ön tampon ve boynuza yüzey temizleyici uygulamadım bakalım yüzey temizleyici uygulanan bölümlerle koruma olarak fark olacakmı. ürün kokusuz ve final parlaklıgı olarak çok çok üst seviyede bugüne kadar kullandıgım en iyi pasta diyebilirim.

Polisaj anından birkaç resim

Polisaj sonrası birkaç yansıma resmi

Polisaj işlemi bittikten sonra yüzeyi bir kat max mayer 3600 üstüne bir katta ipa geçerek temizledim

Geçiyoruz korumaya korumada nanolex si3d kullandım. Ürünün uygulaması kolay zorlamıyor yogun kıvamlı bir ürün yüzeye eşit bir şekilde dagılıyor süet pede panel başına 10-12 damla arası damlattım sürdükten 3dk sonra gibi bir sürede silinebiliyor paneli ilk silme anında bez takılıyor gibi oluyor sonra normale dönüyor. uygulamada maske kullanmak gerekli kokusu kafa yapabilir

Ara ara süet pedi hava ile temizledim

Uygulama sonunda tavan hariç (tavana geçen yıkamada fusso f7 uygulamıştım korumaya kıyamadım) yarım şişe kadar rahat arttı büyük bir suv için gayet iyi ürün iyi bir el ayarıyla normal boyda iki araç yapar.Ürünün uygulamasını ve final parlaklıgını begendim.

Lastiklere nanolex tire uyguladım

Davlumbazlara meg hd uyguladım ve bitirdim.

Final resimlerimiz

[/QUOTE]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi: