Satış Jel Lastik Parlatıcı Aplikatörü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Arkadaşlar merhaba. Elimde Jel Lastik Parlatıcı Uygulama Aplikatörü var. İsteyen olursa mesaj atabilir bana veya aşağı yazabilir.

Son düzenleme:

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
arkadaşlar ürünün cuma günü fiyatı değişecektir 130 tl den satıyorum şuanda sonrasında zamlanacaktır

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Bir kaç ay önce görmüştüm , Çok merak ettiğim bir üründü. İyi denk geldi. Türkiye’de satılmıyor. Kargom çıkmış yola.

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bir kaç ay önce görmüştüm , Çok merak ettiğim bir üründü. İyi denk geldi. Türkiye’de satılmıyor. Kargom çıkmış yola.
Evet ürün çok kullanışlı ve ellerimiz kirlenmiyor ped ile uygulama yaparken ellerim çok kirleniyordu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Evet ürün çok kullanışlı ve ellerimiz kirlenmiyor ped ile uygulama yaparken ellerim çok kirleniyordu

latex eldivenin kutusu 60 tl. Uygulama Pedi alim desen 30 , 40 tl. Ürün kendini Amorti etti bile. Detay fırçası gibi gerekli bir ürün olmalı .
çek seveceğimi düşünüyorum. Hem ortalık batmayacak, hem uzun yıllar hizmet edicek.

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
latex eldivenin kutusu 60 tl. Uygulama Pedi alim desen 30 , 40 tl. Ürün kendini Amorti etti bile. Detay fırçası gibi gerekli bir ürün olmalı .
çek seveceğimi düşünüyorum. Hem ortalık batmayacak, hem uzun yıllar hizmet edicek.
İnşallah uzun yıllar kullanırsınız işinizi fazlasıyla görecegini düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...