Jelly Belly Sprey - Meyve Sepeti-Tutti Fruitti

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Bugünkü test konuğumuz Jelly Belly markasının meyve sepeti sprey şeklindeki araç kokusu.

Ürün tanıtımı:

Yeni teknoloji ile üretilen oto parfümü, daha uzun süreli etkisi, kullanım kolaylığı, dekoratifliği ve şık görünümü ile aracınıza seçeceğiniz en ideal üründür.
Hava tazeleyici koku, etraftaki kötü kokuları yok eder.

Uygulama şekli:

Sprey halinde. Klasik koku test şablonuma göre ürünü test ettim.
Birincisinde arka koltuk bölgesine 5 fıs.
İkincisinde de hem arka koltuk bölgesine hem de bagaj bölgesine 5 er fıs şeklinde sıkarak uyguladım.

Sonuç:

Şekerli sakız kokusunu sevenler hiç düşünmeden tercih edebilir. Güzel bir kokusu var. Dayanıklılık kısa, önemsemeyenler için alınabilir. Fiyat anlamında da makul sayılır.

Ürünün kokusu: (9/10)

Tutti Fruitti olarak geçiyor ürünün ismi şişesi üzerinde, biz de meyve sepeti olarak biliyoruz.
Kokusu eskiden var olan şimdi var mı bilmiyorum, Bigbubble sakızlarının kokusunu anımsatıyor. Ben beğendim. Oldukça güzel kokuyor.

Koku yoğunluğu: (7/10)

Kokunun yapılan uygulama sayısına göre yoğunluğu elbette ki değişiyor fakat kullanıcıyı bence rahatsız etmiyor. Ancak ilk sıkıldığında şekerli kokusu biraz sizi rahatsız etse de 3-5 dk sonra koku homojen bir şekilde dağılım gösterdiğinde yoğunluğu azalıyor.

Dayanıklılık: (4/10)

Ürünü uyguladıktan yaklaşık 3 saat sonra kokunun oldukça azaldığını gözlemledim, özellikle bahsettiğim o sakız kokusunu artık duymuyordum.( Bu arada araç içerisinde sürekli bulunmuyorum özellikle koku duyum zayıflamasın diye).
İkinci uygulamamda da yaklaşık 5 saat civarında ( ki son 1 saatte koku neredeyse yok olmuştu) dayanıklılık gözlemledim. Bu ürün de incelemiş olduğum diğer ürünler gibi maalesef dayanıklılık konusunda sınıfta kaldı.

Fiyat: (7/10)

60 ml - 8.94 TL
Fiyatı diğer rakiplerine göre biraz pahalı sayılabilir ama bence uygun. 5 fıs şeklinde uyguladığınızda 60 ml'lik üründen yaklaşık 3-4 ml azalma oluyor. Bu da ürünün kullanım sayısını arttırdığı için maliyet oldukça düşüyor.

Daha sırada en az 10 çeşit koku var incelenecek :) Görüşmek üzere..

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Benim tercih edebileceğim bir koku modeli. Seviyorum sakız kokularını :)

İnceleme için teşekkürler.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Test için teşekkürler tutti furuitti maziyi hatırlattı

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Moderatör tarafında düzenlendi:

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Dragstar' Alıntı:

Hahaha :D Nasıl bir mazi Süleyman abi  :p

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
serdar8424' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:

Hahaha :D Nasıl bir mazi Süleyman abi  :p

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Güzel inceleme aşırı yoğun değilse alınır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
İnceleme için teşekkürler.
Şimdiye kadar gördüğüm en tatlı koku şişeşi olmuş, ağzıma sıkasım gelir benim bunu:)

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Tutti Fruitti kokularını bi sevemedim. Mothers şampuan da öyle kokuyordu, benim için ürünün tek eksisi oydu.

Koku bana; çocukken bakkaldan alınan ağızda kırılan, tükürük ile biraz ağız içinde bekledikten sonra yumuşayan, yumuşadıktan sonra çiğnerken çene kaslarını yoran, tadı hemen biten, ucuz sakızları anımsatıyor.

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
umrdmr' Alıntı:
Tutti Fruitti kokularını bi sevemedim. Mothers şampuan da öyle kokuyordu, benim için ürünün tek eksisi oydu.

Koku bana; çocukken bakkaldan alınan ağızda kırılan, tükürük ile biraz ağız içinde bekledikten sonra yumuşayan, yumuşadıktan sonra çiğnerken çene kaslarını yoran, tadı hemen biten, ucuz sakızları anımsatıyor.

Okuyunca aklıma geldi ve dişlerim, çenem ağrıdı şuan :))))