Jo Moyner Şarjlı Köpük Pompası kutu açılımı ve inceleme

bayraktarrberat

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhaba öncelikle ürün dün itibari ile elime ulaştı. Ürün hakkında genel izlenimim ve bi kaç konuda Çin menşeili şarjlı köpük pompası kullanıcısı olarakta karşılaştırma yapacağım.
-İlk olarak ürünün bir kutusu var bu kaliteli hissettiriyor Çin menşeili ürünle ya patpata sarılı yada strece sarılı tarzda geliyor.
-Ürünün yanında ekstra yedek parçalar çıkıyor köpük yapmakta yardımcı olan keçeler ve ölçek kabı
- Çoğu şarjlı köpük pompasında olmayan emniyet valfi bulunuyor
-Benim almamda en büyük etkisi olan köpük hazırlama tuşu bulunuyor bu sayede köpük atmadan ürünü çalıştırıp yeterli basınca ulaşmasını sağlıyor
-Ürünün yanında ekstra sprey başlığıda çıkıyor isterseniz şarjlı sprey olarakta kullanabilirsiniz
-Malzeme kalitesi olarakta İK benziyor onun kadar değil tabi güzel kaliteli
-Şarjı yaklaşık 4-5 şişe kadar yettiği söyleniyor tam deneyimlemedim onu
-Şarjlı pompalarda genelde pil kısmı, tutma kulbunun içinde olduğu için boşken devrilme problemi oluyor bunda alt yapısının geniş olmasından öyle bişey yok

https://youtube.com/shorts/YrWjAj-SvXM?si=TpBPNhN-xo0Di0Gv

-En sondaki köpük performansı 1 litre su 30 ml Polytop cilalı oto şampuanı karışımından elde edilmiştir. (Yanında foam tarzı bi şampuan yoktu) Cilalı şampuan olmasına rağmen köpük performansı iyiydi foam şampuanla daha iyi olacaktır.

Son düzenleme:

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Berat eline sağlık, ürün gayet işlevini yerine getiriyor. Hatta yanlış görmediysem köpük atımı polhamdan iyi.

Kendimce bir eleştiri yapmak istiyorum. Polham dönem dönem kupon ile 700TL ye geliyor, Jo Moyner bu fiyatlara f/p açısından polhamla yarışamaz.

bayraktarrberat

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Berat eline sağlık, ürün gayet işlevini yerine getiriyor. Hatta yanlış görmediysem köpük atımı polhamdan iyi.

Kendimce bir eleştiri yapmak istiyorum. Polham dönem dönem kupon ile 700TL ye geliyor, Jo Moyner bu fiyatlara f/p açısından polhamla yarışamaz.
Polhamıda kullandım ona göre daha iyi köpük performansı. Tabi ki yaklaşık iki katı gibi bi fiyat farkı var, bu durumda polham daha mantıklı oluyor ama kupon, indirim vs denk getirip biraz daha uyguna alınabilirse Jo Moynerde çok güzel.

bayraktarrberat

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık ben de memnun kaldım üründen

Teşekkür ederim biraz amatörce oldu ama birilerine faydası olduysa ne mutlu bana