İnceleme K2 Bora incelemem

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Fiyat performans ürünleri ile ön plana çıkan, K2 markasına ait Bora isimli Pre Wash sınıfındaki ön yıkama sıvısını incelediğim bir içeriktir. Ürün beklentimin üzerinde bir temizlik kabiliyetine sahip olduğunu ve korumaya zarar vermediğini gözlemledim. Foam Lance ile uyguladığımda çok güzel bir köpük yaptı, köpük zemine çok iyi tutunuyor ve kirleri çok iyi söküyor, pompalı olarak kullanımda ise köpük elde edemesemde foam lance göre daha az ürün ile yine aynı perfomansta temizleme yaptığını belirtebilirim.
Foam lance kullanımında 1:7 ile 1:10
Püskürtücü pompalarda 1:30 ile 1:50 arasında seyreltme yapılarak kullanabiliryor.

Tutankhamun

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Istanbul
K2 roton 220 tl den 345 tl bu neya iyiki sevdik bu ürünü bu nedir arkadaş almıyorum bu fiyata roton..

VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
K2 roton 220 tl den 345 tl bu neya iyiki sevdik bu ürünü bu nedir arkadaş almıyorum bu fiyata roton..

VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba,

Ürünlerde çok uzunca süre Euro kurunu 19 lirada sabitledik ancak bu sürdürülemez hale geldiği için fiyatlarımızı güncel kura uygun şekilde zam yaptık. Kâr oranlarında artış söz konusu değildir. Hatta belirli oranda kârdan feragat ederek piyasadaki en ucuz ithal demirtozu konumunda yer almakta. Ayrıca yerli 1 Litre ürünlerle de kıyaslarsanız fiyat konusunda ithal bir üründe elimizden geleni yaptığımızı görmüş olursunuz.

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Neden farklı kategoride ?
Magifoam, Snow foam tarzı ön yıkama şampuanı, Bora ise pre wash katagorisinde bir ürün, çok ağır kirler, ön yıkama köpüğünün zayıf geleceği noktalarda pre wash spreylenir, durulamadan üzerine magifoam v.b atılır ve durulanır.
Genelde pre washlar korumaya dokunur, Bora istisna bunda. Pre waslar bu sebep ile nadir kullanılır yada gerekli durumlarda kullanılır,

Bora özelinde parantez açmam gerekirse, şimdilik korumaya dokunmadı, ki Atalay'ın aktardığına göre K2'de dokunmadığı yönünde ürünü açıklıyor, uzun vade de bu durumu göreceğiz.
Bir diğer konu ise Bora Foam lancede çok iyi iş çıkarttı, beklentimin üzerinde köpük yaptı ve çok iyi yüzeye tutunuyor, akmıyor desem yeridir,
Foam lanceda sarfiyat spreye göre daha yüksek.

yasir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muş
Magifoam, Snow foam tarzı ön yıkama şampuanı, Bora ise pre wash katagorisinde bir ürün, çok ağır kirler, ön yıkama köpüğünün zayıf geleceği noktalarda pre wash spreylenir, durulamadan üzerine magifoam v.b atılır ve durulanır.
Genelde pre washlar korumaya dokunur, Bora istisna bunda. Pre waslar bu sebep ile nadir kullanılır yada gerekli durumlarda kullanılır,

Bora özelinde parantez açmam gerekirse, şimdilik korumaya dokunmadı, ki Atalay'ın aktardığına göre K2'de dokunmadığı yönünde ürünü açıklıyor, uzun vade de bu durumu göreceğiz.
Bir diğer konu ise Bora Foam lancede çok iyi iş çıkarttı, beklentimin üzerinde köpük yaptı ve çok iyi yüzeye tutunuyor, akmıyor desem yeridir,
Foam lanceda sarfiyat spreye göre daha yüksek.
Terimlere çok aşina değilim pre wash tercümesi ile düşünüp ikisini de ön yıkama olarak algılamıştım.. Hem kovada hemde foamer da kullanmak için sulandırma oranını da göz önüne aldığımız da magifoam öne çıkıyor gibi değil mi ?

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Terimlere çok aşina değilim pre wash tercümesi ile düşünüp ikisini de ön yıkama olarak algılamıştım.. Hem kovada hemde foamer da kullanmak için sulandırma oranını da göz önüne aldığımız da magifoam öne çıkıyor gibi değil mi ?
Bora hem pompa hem foam lancede aynı başarıda temizlik yaptı, köpük yapması çokta şart değil. Magifoam kışlık bir şampuandır, korumaya azda olsa dokudur, Boranın temizleme kabiliyetini ben daha çok beğendim.
Bora + K2 Bela benim tercihim olurdu, fiyat olarakta avantajlı.

Son düzenleme: