K2 Foam Lance ev yapımı hazne büyütme

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
1-2 gün önce nasıl yaparım diye konu açmıştım, Orjinal hazne aracı yıkarken yetersiz kalıyordu, Hem ramazan ayı, hem 3 gün yasak derken, elimdeki malzemeler ile birşeyler yapmaya çalıştım.

Orjinal ve elimde bulunan boş şişe;

Çıkıntının oturtacağım yerleri işartedim,

Çıkıntı olarakta perdelerde kullanılan adının birit olduğunu düşündüğüm şeyleri tercih ettim, çok yakın bir ölçüde olması işimi kolaylaştırdı.

Havya yardımı ile işaretli yerleri deldim.

Yerlerine oturttum, Arka kısımdan eriterek ve birazda silikon yardımı ile sabitledim, maket bıçağı yardımı ile tıraşladım,

Geçici olarak orjinal hortuma ek yaptım, yasaklar sonrası yenileyeceğim,

Ve sonuç;

Müsait bir zamanda testini yapacağım :)

Son düzenleme:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık, başarılı bir çalışma olmuş. Karcher kendi fl aparatlarında ürün sarfiyatı fazla olduğu için şişe de haliyle hemen bitiyor. Testinizin sonucunu da merak ediyorum. Eldekini değerlendirmek veya en azından değerlendirmeyi denemek en makul çözümdür bence de :)

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık, başarılı bir çalışma olmuş. Karcher kendi fl aparatlarında ürün sarfiyatı fazla olduğu için şişe de haliyle hemen bitiyor. Testinizin sonucunu da merak ediyorum. Eldekini değerlendirmek veya en azından değerlendirmeyi denemek en makul çözümdür bence de :)
Evet sarfiyat fazla köpük az ama orjinal hazne 300 -400 ml kadar onunda etkisi birazda olsa var maalesef. Bir süre idare etsin beni yeterli şimdilik. Teşekkür ederim. :)