İnceleme K2 Maxima

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Baştan söyleyeyim, bu ürünle ilgili 2 video çektim. İlk videoda ürünün hidrofobisini çok net gösterememiş olabilirim diye hiç koruma olmayan yüzeyde de ürünü uyguladım, o videoyu da ilerleyen günlerde buradan paylaşırım.
Gelelim ürüne, ıslak yüzeye uygulanıp arkasından su tutulması gereken bir ürün. Sulandırma oranları ile ilgili olarak biraz karışıklık yapmışlar. Web sitesinde farklı, şişede farklı dozlamalar yazılıyor. Bende aradan çektim bir oranı o şekilde uygulama yaptım.
pH değeri biraz asidik, ki rakipleri veya emsalleri de genelde asidik. Bunun birkaç sebebi olabilir ama en önemli sebebinin kireç lekesini önlemek olacağını düşünüyorum.
Merak edenler için ilk video aşağıda. Daha sonra belki farklı miktarlarda da ürünü denerim :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Elinize sağlık. Polytop,Koch ve gyeon gibi rakiplerle kıyaslarsak nasıl konumlarsınız?
Koch ve Polytop henüz kullanmadım. Boncuklanma olarak Gyeon'un gerisinde kalıyor. Ama, ömür olarak bakarsak Gyeon ile aynı. Zira, Gyeon'un boncuklanması iyi olsa da dayanımı o boncuklanmaya göre vasat.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu videoda ürünün neler yapabildiğini daha net görebileceksiniz, çünkü uygulama yaptığım otomobilde hiç koruma yoktu.
Dozlamayı değiştirerek de uygulamalar yapacağım :) Eylemlerim devam edecek :)