Arkadaşlar Selamlar.
Bugün kü test konuğum Uzun zamandir da kullandigim K2 Neorim Jant ve Lastik Temizleyici ürünüdür.
Asitsizdir ve direk kullanimi vardir sulandirilmaz.
750 Ml Şeklinde Sprey şiseli veya 5Lt Seklinde Satilir.
www.cilakutusu.com veya www.detaydeposu.com dan satin alabilirsiniz.
Jantlarin kir durumu 3 haftaliktir balata tozu ve yol.kiri mevcut.
Kuru Jantin üzerine sıkıp 1/2 dakika bekledim resimlerde de görürsünüz tepkimeye baslayip cözüldügünü,daha sonra ADBL Yeti ile nin köpük ile isimi kolaylastiriyorum.
sitelerden fotoğraf alma
Burda Jant fircasi cok sık dokumali ve her yere temas edebilen ,bükülebilen jant fircasi tercih ettim. Hicbir sekilde hicbir janti çizmez acaip cok basarili jant Yuzeyinde Cartainer Jant ve Davlumbaz fircasini kullandim
Jant ve Lastik Temizligi bitmistir arkadaslar.
Bildigimiz bircok markanin Jant Temizleyici ürünlerinden Fiyati uygun ve Temizlik.kabiliyeti bayagi iyidir.
Final e Lastik.ve Jantin Temizlenmis halini size birakiyorum.
Anlatimin kisa net ve özdür arkadaslar benden bu kadar aklina takilan veya soru sormak isteyen arkadaslarla yorum kismindan devam edebiliriz.
Herkeze iyi detaylar diliyorum.
Bugün kü test konuğum Uzun zamandir da kullandigim K2 Neorim Jant ve Lastik Temizleyici ürünüdür.
Asitsizdir ve direk kullanimi vardir sulandirilmaz.
750 Ml Şeklinde Sprey şiseli veya 5Lt Seklinde Satilir.
www.cilakutusu.com veya www.detaydeposu.com dan satin alabilirsiniz.
Jantlarin kir durumu 3 haftaliktir balata tozu ve yol.kiri mevcut.
Kuru Jantin üzerine sıkıp 1/2 dakika bekledim resimlerde de görürsünüz tepkimeye baslayip cözüldügünü,daha sonra ADBL Yeti ile nin köpük ile isimi kolaylastiriyorum.
Burda Jant fircasi cok sık dokumali ve her yere temas edebilen ,bükülebilen jant fircasi tercih ettim. Hicbir sekilde hicbir janti çizmez acaip cok basarili jant Yuzeyinde Cartainer Jant ve Davlumbaz fircasini kullandim
Jant ve Lastik Temizligi bitmistir arkadaslar.
Bildigimiz bircok markanin Jant Temizleyici ürünlerinden Fiyati uygun ve Temizlik.kabiliyeti bayagi iyidir.
Final e Lastik.ve Jantin Temizlenmis halini size birakiyorum.
Anlatimin kisa net ve özdür arkadaslar benden bu kadar aklina takilan veya soru sormak isteyen arkadaslarla yorum kismindan devam edebiliriz.
Herkeze iyi detaylar diliyorum.