İnceleme K2 Neorim Jant ve Lastik Temizleyici İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar.

Bugün kü test konuğum Uzun zamandir da kullandigim K2 Neorim Jant ve Lastik Temizleyici ürünüdür.
Asitsizdir ve direk kullanimi vardir sulandirilmaz.
750 Ml Şeklinde Sprey şiseli veya 5Lt Seklinde Satilir.
www.cilakutusu.com veya www.detaydeposu.com dan satin alabilirsiniz.

Jantlarin kir durumu 3 haftaliktir balata tozu ve yol.kiri mevcut.

Kuru Jantin üzerine sıkıp 1/2 dakika bekledim resimlerde de görürsünüz tepkimeye baslayip cözüldügünü,daha sonra ADBL Yeti ile nin köpük ile isimi kolaylastiriyorum.

sitelerden fotoğraf alma

Burda Jant fircasi cok sık dokumali ve her yere temas edebilen ,bükülebilen jant fircasi tercih ettim. Hicbir sekilde hicbir janti çizmez acaip cok basarili jant Yuzeyinde Cartainer Jant ve Davlumbaz fircasini kullandim

Jant ve Lastik Temizligi bitmistir arkadaslar.
Bildigimiz bircok markanin Jant Temizleyici ürünlerinden Fiyati uygun ve Temizlik.kabiliyeti bayagi iyidir.

Final e Lastik.ve Jantin Temizlenmis halini size birakiyorum.

Anlatimin kisa net ve özdür arkadaslar benden bu kadar aklina takilan veya soru sormak isteyen arkadaslarla yorum kismindan devam edebiliriz.

Herkeze iyi detaylar diliyorum.

almostilker

Çaylak Detaycı
Üye
İl
uşak
emeğine sağlık Sefa komutanım, bir şey sormak istiyorum benzinlikte yıkama yapıyorum ben, sistemim şu şekilde, jantların hepsini sırayla jant temizleyici ile temizleyip ,onlar biraz daha beklerken araca ön yıkama sıkıyorum, sonrada durulamaya geçiyorum. sonrada temaslı yıkama ..ama temizleyiciler jant üzerinde kurumasın diye çok hızlı yapmak zorunda kalıyorum jantları tek tek yapmak da benzinlikte mümkün değil. ve malesef iyi bir temizlik olmuyor. bütün temizleyicilerin üzerinde araç üzerinde kurumasına izin vermeyin uyarısı var. bu tedirgin ediyor beni. alternatif ne yapabilirim, yada bu temizleyiciler ne kadar kalsa sıkıntı olmaz jantta falan? bu arada sabah 6:30 gibi gidiyorum sıcak ve kalabalık olmasın diye

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
emeğine sağlık Sefa komutanım, bir şey sormak istiyorum benzinlikte yıkama yapıyorum ben, sistemim şu şekilde, jantların hepsini sırayla jant temizleyici ile temizleyip ,onlar biraz daha beklerken araca ön yıkama sıkıyorum, sonrada durulamaya geçiyorum. sonrada temaslı yıkama ..ama temizleyiciler jant üzerinde kurumasın diye çok hızlı yapmak zorunda kalıyorum jantları tek tek yapmak da benzinlikte mümkün değil. ve malesef iyi bir temizlik olmuyor. bütün temizleyicilerin üzerinde araç üzerinde kurumasına izin vermeyin uyarısı var. bu tedirgin ediyor beni. alternatif ne yapabilirim, yada bu temizleyiciler ne kadar kalsa sıkıntı olmaz jantta falan? bu arada sabah 6:30 gibi gidiyorum sıcak ve kalabalık olmasın diye
Tesekkurler hocam.
Aslinda sabah saatleri detay icin müsait.
Rutin temizlikte jantlar sizi ugrastirmamasi lazim hocam yani siz jantlari temizleyin yani bekletmeyin uyarisi 30 Dk 1 saat icin her jant ortalama 4/5 dk.suruyor detayli temizlikte 2 jant temizler ön yikamayi yapin o islevini yerine getirene kadar 2 jant daha temizlersiniz sonra aracla birlikte durularsiniz.Bahsettiginiz saatlerde kurumada bir sorun olmaz tazyikli su ile cikar.

Elinizde ADBL Sentetik Wax var ise Jantlarda deneyin en az 3/4 yikama dayaniyor yahu entresan bir urun bugun Neorim le yikadim temasli hala.bayagi iyi su iticilik vardi az birde parlakligi 1 tik daha iyi.olsa Zirvenin sahibi gercekten ADBL olurdu buda ek tecrube bilgisi.olsun.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bu güzel inceleme için teşekkürler. Eline sağlık.

Bu jant fırçası parlatanadamlar da satılan 3 lü setteki fırçamı dır? Henüz uğrayıp alma fırsatım olmadı. Farklı bir ürün ise link verebilir misin?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bu güzel inceleme için teşekkürler. Eline sağlık.

Bu jant fırçası parlatanadamlar da satılan 3 lü setteki fırçamı dır? Henüz uğrayıp alma fırsatım olmadı. Farklı bir ürün ise link verebilir misin?
Hocam evet parlatanadamlardaki fircadan kesinlikle.memnun kalirsin.

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar Selamlar.

Bugün kü test konuğum Uzun zamandir da kullandigim K2 Neorim Jant ve Lastik Temizleyici ürünüdür.

Kuru Jantin üzerine sıkıp 1/2 dakika bekledim resimlerde de görürsünüz tepkimeye baslayip cözüldügünü,daha sonra ADBL Yeti ile nin köpük ile isimi kolaylastiriyorum.

sitelerden fotoğraf alma

Burda Jant fircasi cok sık dokumali ve her yere temas edebilen ,bükülebilen jant fircasi tercih ettim. Hicbir sekilde hicbir janti çizmez acaip cok basarili jant Yuzeyinde Cartainer Jant ve Davlumbaz fircasini kullandim

Bildigimiz bircok markanin Jant Temizleyici ürünlerinden Fiyati uygun ve Temizlik.kabiliyeti bayagi iyidir.

Anlatimin kisa net ve özdür arkadaslar benden bu kadar aklina takilan veya soru sormak isteyen arkadaslarla yorum kismindan devam edebiliriz.

Eline sağlık hocam Benim fırçada arka jantlara giriyor ön jantlara zorlanıyor bende bakabilirim fırçaya

Sytex

Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa
Sefa hocam ortalama kaç kez döner lastik ve jantlari bu ürün? Carpro retyre almıştım lastikler için, temizliği cidden güzel ama köpük formatinda olduğu için ömrü uzun olmadı. 4-5 yikama anca gitti

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam ortalama kaç kez döner lastik ve jantlari bu ürün? Carpro retyre almıştım lastikler için, temizliği cidden güzel ama köpük formatinda olduğu için ömrü uzun olmadı. 4-5 yikama anca gitti
Hocam 3 kez gider gibime geliyor rutin kullanimda ortalama 4 jant icin 250 ml olarak hesapladim.

almostilker

Çaylak Detaycı
Üye
İl
uşak
Tesekkurler hocam.
Rutin temizlikte jantlar sizi ugrastirmamasi lazim hocam yani siz jantlari temizleyin yani bekletmeyin uyarisi 30 Dk 1 saat icin her jant ortalama 4/5 dk.suruyor detayli temizlikte 2 jant temizler ön yikamayi yapin o islevini yerine getirene kadar 2 jant daha temizlersiniz sonra aracla birlikte durularsiniz.Bahsettiginiz saatlerde kurumada bir sorun olmaz tazyikli su ile cikar.

Elinizde ADBL Sentetik Wax var ise Jantlarda deneyin en az 3/4 yikama dayaniyor yahu entresan bir urun bugun Neorim le yikadim temasli hala.bayagi iyi su iticilik vardi az birde parlakligi 1 tik daha iyi.olsa Zirvenin sahibi gercekten ADBL olurdu buda ek tecrube bilgisi.olsun.
teşekkürler, ADBL Sentetik Wax var, senden almıştım, ben zaten bu jantları bir türlü temizlemeyi beceremiyorum hatta geçen sana sormuştum sende waxı jantlara kullanmamı tavsiye etmiştin ,bende uyguladım, hem parladı hem de su iticilik kazandı.
demek ben çok abartmışım 2-3 dk içinde kurur falan diye.. ön yıkamada falanda çok bekleyemiyorum kurursa çıkartamam leke olur diye 1-2 dk sonra hemen duruluyorum, en azından senin dediğin gibi 2 jant yıkama yapayım ön yıkamayı sıktıktan sonra....

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
Tesekkurler hocam.

Abi sentetik waxi jantlara nasıl uyguluyorsun ıslak mı Kuru mu?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Arkadaşlar Selamlar.

sitelerden fotoğraf alma

Ellerinize sağlık hocam gayet açıklayıcı bir test olmuş, fiyatına da bakarsak şu an ki ekonomiye de gayet mantıklı geldi. Bende şu anda jant temizleyicisi arayışı içerisindeydim çok güzel denk geldi.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Sefa hocam selam k2 neorim jantlara uygulanan waxa dokunuyor mu?

Güvenle kullanılabilecek bir ürün müdür?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam selam k2 neorim jantlara uygulanan waxa dokunuyor mu?

Güvenle kullanılabilecek bir ürün müdür?
Hocam Alkali bir ürün wax a dokunur ve zaten güçlü bir temizleyici.

Wax a dokunur ama jant boyasina zarari yok hocam o konuda guvenle.kullanabilirsiniz.