İnceleme K2 Pro Florida Scent Brand New Car Araç Kokusu İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar

Test Konuğum K2 Markasinin Florida Scent Brand New Car adli ürün ü yani Yeni Araç kokulu ürünüdür.

Ürünü www.detaydeposu.com dan veya @DetayDeposu Atalay Bey den Talep edebilirsiniz.

Ürünü 28 Ekimde Kullanima açtim ve aracin orta bardaklik kismina yerlestirdim,10 Günlük kullanimdan sonra aracta belirgin bir farklilik oluştu yani iç mekan kokusu degisti.2/3 günde çok farketmedim 5/6 nci gün sonunda belirgin bir koku olustu,Kokusunu begendim Meyveli veya Aromali bir koku yok.Yeni Bir Esya kokusu gibi düsünün,insani rahatsiz etmiyor.Dayanimi nasil olur veya ne kadar dayanir hep birlikte göreceğiz.Suan a kadar hersey olumlu:)

Ayni ürün ün Yeşil Çay aromali ürün ü var onuda deneyecegim bir başka aracta.Yesil.Çay kokusunu severim Özellikle @FloweyTurkiye nin İ2 İnterior Cleaner Ürün ü Hem Kokusu hem kendisi harikadir.

Bir Sonraki Testimizde görüsmek üzere kendinize iyi bakin.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bende bu ara aromaks'ın likit kokularını kullanıyorum. Otomobilde koku kullanmayı zorunlu olmadıkça tercih etmeyenlerdenim.
K2'nin yoğun kokusu yoksa şahane :) İnce ince gelsin o koku yeterli oluyor zaten.
Chemical Guys'ın çilekli yoğun bir kokusu vardı, hediye gelmişti. Apartmanda kötü koku olunca apartman içine doğru sıkıyordum, bir müddet apartman çilek kokuyordu :D :D Yoğunluğu ya da baskın olması yüzünden evde ve otomobilde hiç kullanamamıştım.

Henkoner

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Yeşil çayı kullanmaya başladım dediğiniz gibi i2'ye benzer bir kokusu var. Rutin iç temizliği i2' ile yapıyordum üstüne bu koku şahane oldu. İlk 2 gün kokusunu çok fark edemedim 3. gün aracı kullanmadım. 4. gün kapıyı açtığımda koku direkt fark ediliyordu. İnsanı boğmuyor alttan alttan gelen güzel bir kokusu var. Umarım uzun süre dayanım gösterir.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bende bu ara aromaks'ın likit kokularını kullanıyorum. Otomobilde koku kullanmayı zorunlu olmadıkça tercih etmeyenlerdenim.
K2'nin yoğun kokusu yoksa şahane :) İnce ince gelsin o koku yeterli oluyor zaten.
Chemical Guys'ın çilekli yoğun bir kokusu vardı, hediye gelmişti. Apartmanda kötü koku olunca apartman içine doğru sıkıyordum, bir müddet apartman çilek kokuyordu :D:D Yoğunluğu ya da baskın olması yüzünden evde ve otomobilde hiç kullanamamıştım.
Kokusu inceden geliyor abi oyle yogun yayilmiş bir koku yok :)

Yeşil çayı kullanmaya başladım dediğiniz gibi i2'ye benzer bir kokusu var. Rutin iç temizliği i2' ile yapıyordum üstüne bu koku şahane oldu. İlk 2 gün kokusunu çok fark edemedim 3. gün aracı kullanmadım. 4. gün kapıyı açtığımda koku direkt fark ediliyordu. İnsanı boğmuyor alttan alttan gelen güzel bir kokusu var. Umarım uzun süre dayanım gösterir.
Tesekkurler hocam zaten gerekli tecrubeye sahip olmussunuz :)

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bubaralar ben de araç kokusu arayisindayim. Little joe almıştım onda da hafiften güzel koku geliyordu fakat tkerar getirmediler. Bir de K2 ye şans vermek gerekli indirim devam ediyorsa.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Florida Scent Brand New Car adlı ürün için siteye baktım ama tükendi yazıyor..Tavsiye edebileceğiniz başka bir koku var mı? yeşik çay normalde de pek sevmediğimden onu almakta kararsız kaldım :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Florida Scent Brand New Car adlı ürün için siteye baktım ama tükendi yazıyor..Tavsiye edebileceğiniz başka bir koku var mı? yeşik çay normalde de pek sevmediğimden onu almakta kararsız kaldım :)
Hocam alip denemek lazim :) Ben normalde baska arac kokusu kullanmadim hiç