Arkadaşlar Selamlar
Bugun kü Test Konuğum, Kendisini İlginç buldugum ve begendigim ürün olan K2 Lamp Protect yani Far Seramiği Fiyati ve uygulanabilirlik acisindan F/P üzerinde Basarili bir ürün.
Far Seramiği Nedir Ne işe yarar Normal Seramikten Farki nedir?
Bunu Bizzat K2 nin Üreticisine sordum ve bu şekilde cevap verdi;
Lamp protect asıl görevi UV bariyeri ile farı korumak. Ona göre geliştirilmiştir formülü. Hidrofobik yönü seramik kadar kuvvetli olmaz ama UV koruma yönü gelişmiştir. K2 kimyasal birim sorumlusu.
Yani gayet açiklayici bir cevap herkezin aklindaki soru işaretine cevap olmustur umarim
2 Hafta Önce Megane 4 Aracinin Farlarina uygulama yapmiştim uygulama.esnasinda kulladigim Uygulama Takozu ve Bezini atmadim Merak ettigim icin kürlesip kürleşmeyecegini ve cevaplar aşagidaki videodadir
Bu Arada Başka bir araca daha uygulama yaparak sizlere göstermek istedim
Yüzeyi K2 Pro Klinet İle Temizledim ve Uygulamaya basladim.
Uygulama yaptiktan sonra 3/5 Dakika Arasinda Sildim Uygulamasi bu şekildedir.
Final Resimleri
Dayanimini takip edebilirsem paylasirim.
Bir Sonraki Testimizde görüsmek üzere kendinize iyi bakin.
Bugun kü Test Konuğum, Kendisini İlginç buldugum ve begendigim ürün olan K2 Lamp Protect yani Far Seramiği Fiyati ve uygulanabilirlik acisindan F/P üzerinde Basarili bir ürün.
Far Seramiği Nedir Ne işe yarar Normal Seramikten Farki nedir?
Bunu Bizzat K2 nin Üreticisine sordum ve bu şekilde cevap verdi;
Lamp protect asıl görevi UV bariyeri ile farı korumak. Ona göre geliştirilmiştir formülü. Hidrofobik yönü seramik kadar kuvvetli olmaz ama UV koruma yönü gelişmiştir. K2 kimyasal birim sorumlusu.
Yani gayet açiklayici bir cevap herkezin aklindaki soru işaretine cevap olmustur umarim
2 Hafta Önce Megane 4 Aracinin Farlarina uygulama yapmiştim uygulama.esnasinda kulladigim Uygulama Takozu ve Bezini atmadim Merak ettigim icin kürlesip kürleşmeyecegini ve cevaplar aşagidaki videodadir
Bu Arada Başka bir araca daha uygulama yaparak sizlere göstermek istedim
Yüzeyi K2 Pro Klinet İle Temizledim ve Uygulamaya basladim.
Uygulama yaptiktan sonra 3/5 Dakika Arasinda Sildim Uygulamasi bu şekildedir.
Final Resimleri
Dayanimini takip edebilirsem paylasirim.
Bir Sonraki Testimizde görüsmek üzere kendinize iyi bakin.
Son düzenleme: