İnceleme K2 Pro Lotar (Carpet Cleaner) İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Selamlar

Bugün kü Test Konuğumuz K2 Pro Lotar Carpet Cleaner isminden de anlaşilacaği üzere Araç Döseme Halisi,Koltuklar ve Alcantara Kumaş Temizliginde kullanilan üründür.

Bu üründen daha önce 1 litre bitirdim memnun kaldim Rakiplerine göre Valet Pro Carpet,AutoBrite Magic Carpet e göre avantajli ve Yüksek Konsantre bir üründür.

Koltuk Döşemeleri icin Rutin Temizlik icin 1/20-1/30 Arasi sulandiriyor.

Normal Hafif ve Orta Kirli Durumlarda 1/10-1/15 Arasi Sulandiriliyor

Agir ve Yagli Kirlerde 1/3 ve 1/10 Arasi Sulandiriliyor.

Genel Bilgiler

1 Lt 130₺
5 Lt 360₺
Kokusu Güzel Rahatsiz Etmez.
K2 Lotar Pro 1l Carpet Cleaner Konsantre Kumaş Ve Koltuk Temizleyici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL buradan 1 Lt veya 5 Lt Satin alabilirsiniz.

Ürün Test Aşamasi

Binanin Otoparkinda Testi @Mehmet 51 le beraber onun aracinda yaptik sonuclardan ikimizde memnun kaldik hazir test yapmisken yeni aldigimiz Bissell Spot Clean Pro yuda test etmis olduk Cok kullanisli ve Detaycinin elinde bulunmasi gereken önemli bir Detay Ürünüdür Siddetle Tavsiye edilir.:)

Aracimizin koltuklarinda cok fazla leke yoktu ancak hafif tozlanma vardi.Kapi Kollarinda biraz daha yaglanma vardi onuda 1/10 Konsantre K2 Pro Lotar ile temizledik.

Yardimci Ekipmanimiz AutoBrite nin Sarjli Matkap ucuna takilan Fircalari set halinde güzel Sertlik ve yumusaklik durumuna gore fircalari mevcut Sette.

Düsük köpürme özelligi ile daha iyi calisiyorsunuz ve vakumlama islemi icin daha ideal hale geliyor.

Bissell Spot Clean Pro ile Vakumlama islemi

Lotar in Temizlik Kabiliyeti gercekten güzel köpürme yapmiyor arkasinda leke birakmiyor ve kurutmasi kolay Artan kurlar ve Pahalilik bircok markadan uzaklastirsada K2 Pro ürünlerinin biraz daha ekonomik fiyatli oldugunu dusunuyorum.

Testimiz Sona Ermistir Arkadaşlar Kendinize iyi bakin :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
İnceleme için teşekkürler abi.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık Sefa ben veloru da beğenmiştim bunu test etmek isterim ama elimdeki Vp carpet bitecek gibi görünmüyor

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Güzel bir gün geçirdik benim rahatsiz oldugum yağlanmalar vardi kurtulmuş oldum sefa46 hocam teşekürler iyi bir vakit geçirmiş olduk
Kardesim her zaman beraberiz detay konusunda :opucukx:

Eline sağlık abi. Güzel ve açıklayıcı bir inceleme olmuş :)
Kardesim Tesekkur ederim elimden geldigince cok fazla kelime kalabaligi yapmadan anlatmaya calistim :)

İnceleme için teşekkürler abi.
Tesekkurler sayin adminim :)

Eline koluna sağlık abi . Bende bu markanın satina ürününü kullanıyorum her yıkamadan sonra çok memnunum .
Tesekkurler kardesim Satina Vazgecilmez oldu bende K2 Pro nun Tek denemedigim ürünü Bug Remover kaldi onu da deneyince Komple bu markaya gececegim Fiyat Performans konusunda daha iyisi yok :)

Tesekkurler reisss :)

Emeğine sağlık Sefa ben veloru da beğenmiştim bunu test etmek isterim ama elimdeki Vp carpet bitecek gibi görünmüyor
Abi tesekkur ederim bir an once bitirmek gerek :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Arkadaslar Selamlar

Bugün kü Test Konuğumuz K2 Pro Lotar Carpet Cleaner isminden de anlaşilacaği üzere Araç Döseme Halisi,Koltuklar ve Alcantara Kumaş Temizliginde kullanilan üründür.

Bu üründen daha önce 1 litre bitirdim memnun kaldim Rakiplerine göre Valet Pro Carpet,AutoBrite Magic Carpet e göre avantajli ve Yüksek Konsantre bir üründür.

Koltuk Döşemeleri icin Rutin Temizlik icin 1/20-1/30 Arasi sulandiriyor.

Normal Hafif ve Orta Kirli Durumlarda 1/10-1/15 Arasi Sulandiriliyor

Agir ve Yagli Kirlerde 1/3 ve 1/10 Arasi Sulandiriliyor.

Genel Bilgiler

1 Lt 130₺
5 Lt 360₺
Kokusu Güzel Rahatsiz Etmez.
K2 Lotar Pro 1l Carpet Cleaner Konsantre Kumaş Ve Koltuk Temizleyici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL buradan 1 Lt veya 5 Lt Satin alabilirsiniz.

Ürün Test Aşamasi

Binanin Otoparkinda Testi @Mehmet 51 le beraber onun aracinda yaptik sonuclardan ikimizde memnun kaldik hazir test yapmisken yeni aldigimiz Bissell Spot Clean Pro yuda test etmis olduk Cok kullanisli ve Detaycinin elinde bulunmasi gereken önemli bir Detay Ürünüdür Siddetle Tavsiye edilir.:)

Aracimizin koltuklarinda cok fazla leke yoktu ancak hafif tozlanma vardi.Kapi Kollarinda biraz daha yaglanma vardi onuda 1/10 Konsantre K2 Pro Lotar ile temizledik.

Yardimci Ekipmanimiz AutoBrite nin Sarjli Matkap ucuna takilan Fircalari set halinde güzel Sertlik ve yumusaklik durumuna gore fircalari mevcut Sette.

Düsük köpürme özelligi ile daha iyi calisiyorsunuz ve vakumlama islemi icin daha ideal hale geliyor.

Bissell Spot Clean Pro ile Vakumlama islemi

Lotar in Temizlik Kabiliyeti gercekten güzel köpürme yapmiyor arkasinda leke birakmiyor ve kurutmasi kolay Artan kurlar ve Pahalilik bircok markadan uzaklastirsada K2 Pro ürünlerinin biraz daha ekonomik fiyatli oldugunu dusunuyorum.

Testimiz Sona Ermistir Arkadaşlar Kendinize iyi bakin :)
Ellerinize sağlık, mis gibi olmuş. K2 ürünlerini henüz denemedim alıp memnun kalmayan yok. Takdir ediyorum markayı

Samet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Ellerine sağlık reis.Güzel iş çıkarmış ürün.K2 nin iki farklı ürününü aldım kullanmaya başladım , çok çok memnun kaldım.Fırsat oldukça diğerlerini de kullanmaya devam edeceğim. :)

HellraiserTR

Çaylak Detaycı
Üye
İl
KONYA
Yıkama makinesi olmadan rutin temizlik için kullanılabilecek bir ürün mü ? Kullanılabilecek bir ürünse, ürünü sıkıp nemli bezle silinerek kullanılabilir mi ?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ellerinize sağlık, mis gibi olmuş. K2 ürünlerini henüz denemedim alıp memnun kalmayan yok. Takdir ediyorum markayı
Tesekkur ederim baskan mutlaka tavsiye ederim kullan dene derim yani :)

Elinize sağlık abi. Güzel inceleme olmuş. Yeni makina ile daha nice videolar bekliyorum.
Tesekkurler kardesim daha bir dunya urun ve test bizi bekliyor olacak :)

Ellerine sağlık reis.Güzel iş çıkarmış ürün.K2 nin iki farklı ürününü aldım kullanmaya başladım , çok çok memnun kaldım.Fırsat oldukça diğerlerini de kullanmaya devam edeceğim. :)
Baskan tesekkur ederim Suan a kadar K2 Pro larin hepsini kullandim sonuclar cok iyi fiyat olarak zaten daha da iyi Sadece Bug Remover kaldi kullanmadigim onuda uzun yoldan gelen arac felan olursa test edecegim.:)

Yıkama makinesi olmadan rutin temizlik için kullanılabilecek bir ürün mü ? Kullanılabilecek bir ürünse, ürünü sıkıp nemli bezle silinerek kullanılabilir mi ?
Tabi hocam Rutin Temizlikte 1/20-1/30 sulandirarak kullanabilirsiniz kurumasinda bir problem yok bizim yaptigimiz bildiginiz koltuk yikama islemiydi siz normal bez ile İnterior kullaniyormus gibi kullanabilirsiniz sorun yok.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sefa Hocam inceleme için teşekkürler, ürün iyi gibi.

Araç tentesine sıkılsa fırçalansa sonra durulansa tazikli su ile sence güzel sonuç alınabilir ? Tente de kumaş en nihayetinde. Ürünün arkasında vs. böyle bir kullanım bilgisi mevcut mu ?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa Hocam inceleme için teşekkürler, ürün iyi gibi.

Araç tentesine sıkılsa fırçalansa sonra durulansa tazikli su ile sence güzel sonuç alınabilir ? Tente de kumaş en nihayetinde. Ürünün arkasında vs. böyle bir kullanım bilgisi mevcut mu ?
Hocam Tesekkur ederim yorumun icin

Tente Kumaş icin denemek lazim hocam araştirayim birde Velor adli ürün ü var o sanki daha uygun gibi bu is icin arastirayim ben size buradan bilgi vereyim.