İnceleme K2 Pro Vizio Cam Su Kaydirici İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Selamlar

Test Konuğumuz K2 Pro nun Vizio adli ürünü yani Cam Su kaydiricisi daha öncesinde birkac tane cam su kaydiricisi incelemistim sizler icin coktandir aklimdaydi anca firsat bulup konu aciyorum isim gereği cok yogunum :)

Ürün ü kampanya varken www.detaydeposu.com dan satin aldim.

Ürün İnceleme Aşamasi

Araç Yikandi ve Temizlendi.

Fiyati Diger Markalara göre uygun icerisinden Ped ve Uygulama Takozu cikiyor.

Vizio Uygulamadan önce Cam ı K2 Pro Klinet ile Temizledim.

Vizio nun icerisinden cikan Uygulama Takozunu ben direk kullandim bezle kullanmasini sevmiyorum :)

Vizio yu 50/50 Uyguladim Su Testinde Aradaki farki hep birlikte görelim diye.

Uyguladiktan sonra ben 5/8 Dk bekledim ve sildim.Silmesi zor degil iyi bir silme bezi kullanin.

Test Videosu aşagida dir.Hep birlikte izleyelim :)

Test Videosu 50/50

Test Sona Ermistir.

Uygulama yapilan yerde gözle görülür net farklilik vardir.Su itiş hizi daya iyi ve daha canli.Yolculuk esnasinda Su itiş i nasil olur onu test edince paylasirim.

Hali hazirda @Atsiz hocam su itiş testi paylaşmis ordan da bakabilirsiniz.

İnceleme - K2 VIZIO PRO Yağmur ve Su Kaydırıcı

Bir sonraki testimizde gorusmek üzere saglicakla kalin.

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Arkadaslar Selamlar

Test Konuğumuz K2 Pro nun Vizio adli ürünü yani Cam Su kaydiricisi daha öncesinde birkac tane cam su kaydiricisi incelemistim sizler icin coktandir aklimdaydi anca firsat bulup konu aciyorum isim gereği cok yogunum :)

Ürün ü kampanya varken www.detaydeposu.com dan satin aldim.

Ürün İnceleme Aşamasi

Araç Yikandi ve Temizlendi.

Fiyati Diger Markalara göre uygun icerisinden Ped ve Uygulama Takozu cikiyor.

Vizio Uygulamadan önce Cam ı K2 Pro Klinet ile Temizledim.

Vizio nun icerisinden cikan Uygulama Takozunu ben direk kullandim bezle kullanmasini sevmiyorum :)

Vizio yu 50/50 Uyguladim Su Testinde Aradaki farki hep birlikte görelim diye.

Uyguladiktan sonra ben 5/8 Dk bekledim ve sildim.Silmesi zor degil iyi bir silme bezi kullanin.

Test Videosu aşagida dir.Hep birlikte izleyelim :)

Test Videosu 50/50

Test Sona Ermistir.

Uygulama yapilan yerde gözle görülür net farklilik vardir.Su itiş hizi daya iyi ve daha canli.Yolculuk esnasinda Su itiş i nasil olur onu test edince paylasirim.

Hali hazirda @Atsiz hocam su itiş testi paylaşmis ordan da bakabilirsiniz.

İnceleme - K2 VIZIO PRO Yağmur ve Su Kaydırıcı

Bir sonraki testimizde gorusmek üzere saglicakla kalin.
Eline koluna Sağlık abim :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık abi sadece ön cam için sarfiyat ne kadardı?
Kardesim tesekkurler sarfiyati ölcmedim ama cok degil onu soyleyeyim.

Uygulama takozuna 2 Fis yapip cami yukaridan asagiya 2 serit halinde gectim,yani daha once cam su kaydirici kullandiysan hemen hemen ayni sarfiyat.

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Eline sağlık sefa hocam, nasiol glassshield kadar dayanır mı acaba? nasiol tecrübeniz oldu mu?

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Eline, koluna, yüreğine sağlık.. Anlatımın ve resim detayların ile çok iyi olmuş. incelemeni görüp ürünü almamak elde değil.. @Sefa46

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tam F/P ürünü :) K2 markası şu zamanlarda ilaç gibi geliyor :) Bu üründen bende alayım baya hoşuma gitti. @Sefa46 hocam sileceklerde atlama yapıyor mu?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Tam F/P ürünü :) K2 markası şu zamanlarda ilaç gibi geliyor :) Bu üründen bende alayım baya hoşuma gitti. @Sefa46 hocam sileceklerde atlama yapıyor mu?
Yok hocam bende atlama olmadi hatta bugun hava yagisliydi ancak video cekemedim atlama vs olmadi su iticilik iyiydi ama :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam bana hediye gelmişti, sen uygulamasını yaparak paylaşım yaparım dersen, bende sana hediye göndermiş olayım,. Bu vesile ile forumda da ürünü kullanmak isteyenler için faydalı paylaşım olmuş olur.. @Sefa46
Hocam Guzel Teklifiniz icin Tesekkur ederim kampanya zamaninda alirim bir tane test ederim.Bence Nasiol u siz kullanin Test edin bize paylasin daha guzel olur,çünkü kullanici test ide çok önemli bizim için :)

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Hocam Guzel Teklifiniz icin Tesekkur ederim kampanya zamaninda alirim bir tane test ederim.Bence Nasiol u siz kullanin Test edin bize paylasin daha guzel olur,çünkü kullanici test ide çok önemli bizim için :)
Hocam ben vakit ve yer imkanı çok bulamıyorum ayrıca en son geçen ay glacco uygulamıştım, bir de yıkamalarda carpro hydro2 ile destekleyince de yaza kadar devam eder. Bana kalırsa yaz ayında ancak uygulama yapabilirim :) düşünürseniz teklifim her zaman geçerli :)

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Hocam yalniz 1 yil iyi durmuş :) Biraz zor bir durum
1 nisanda 50 bin bakımına girerken yapmıştım şuan 68 binde , nasiol hala etkisini sürdürüyor.
Not: ürün üstüne ürün kullanmayı pek sevmem , yıkama sonrası genelde twisted ile camları da kuruluyorum yeterli oluyor.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
1 nisanda 50 bin bakımına girerken yapmıştım şuan 68 binde , nasiol hala etkisini sürdürüyor.
Not: ürün üstüne ürün kullanmayı pek sevmem , yıkama sonrası genelde twisted ile camları da kuruluyorum yeterli oluyor.
Tesekkurler dayanim guzel takibe devam Batikan :)

2 sene, 80.000 silecek zaten firmanın iddia ettiği, 1 seneyi test ettik, devamına bakalım:)
Super hocam dayanim gercekten iyiymiş