K2 tapis Foam kumaş koltuk köpüğü testi

İissoo

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Mugla
Merhabalar aracimda görmüş oldugunuz gibi koltuk başlıgında leke olustu , lekenin sahibide ön cama flim cektirmek icin gittigim zeibartın oto yikamacisinin saçında olan ter veya jole kiridir.
Lekeyi pek önemsememiştim ter lekesidir kurur geçer sanmistim o yüzden koltuga havlu örterek yaklaşık 2 ay boyunda diyarbakır sıcağında bu sekilde kullandim , leke cikmismi bakayim dedim ve bu manzara ile karsilastim

caddebostan posta kodu

Forumda detay deposunun indirimi vardi hemen ürünlerin sipariş verdim

Bir amatör olarak başladim ürünü kullanmaya , ürünün çok hoş kokusu var ve sıktıgımız zaman hemen köpük formunu aliyor

Koltuktaki kir cok agir oldugu icin 2 kere tekrarladim ve sonuc bu sekilde

Bu tarz ürünü ilk defa kullandim ve cok memnun kaldim 1 adeti sanirim butun koltuklari komple temizler

Son düzenleme:

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
merak ettiğim bir üründü, güzel temizlemiş.
bir şişe tüm arabaya yeterse çok iyi

edward

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
ürün görevini başarıyla yapmış. Bana kalırsa bu tarz basınçlı kutuda olan ürünler daha çok tavan için. Tavan birçok araçta sarkmaya müsait normal temizleyicilerle risk almaya gerek yok bu durumda bu ürünü almak mantıklı.

Yanlış bilmiyorsam bu basınçlı kutuda ki sprey olanlar yüzeyi normal sulu olanlar kadar ıslak bırakmıyor.

Ama koltuk temizlenecekse bu tarz ürünlere daha fazla para vermek yerine daha uygun fiyatlı ürünlerde denenebilir.

Geçenlerde bir arkadaşımın aracı için çif her yer kırmızı şişeyi denedik gayet başarılı. Tabi gidip asperox sıkmayın kokusu bile reahatsız ediyor. Zaten cif her yer arkasında kumaş için sulandırma oranı arka kısmında belirtilmişti. Biz saf olarak koyu renkli koltuklarda kullandık sorun yaşamadık.
Profesyonel apc ürünlerine girmiyorum bile.

Gerçi tavana apc sıkıp matkabın ucuna fırça takıp o şekilde tavanı temizleyip süpürgeyle çektiren kasaplarda yok degil :cool:

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar aracimda görmüş oldugunuz gibi koltuk başlıgında leke olustu , lekenin sahibide ön cama flim cektirmek icin gittigim zeibartın oto yikamacisinin saçında olan ter veya jole kiridir.
Lekeyi pek önemsememiştim ter lekesidir kurur geçer sanmistim o yüzden koltuga havlu örterek yaklaşık 2 ay boyunda diyarbakır sıcağında bu sekilde kullandim , leke cikmismi bakayim dedim ve bu manzara ile karsilastim

caddebostan posta kodu

Forumda detay deposunun indirimi vardi hemen ürünlerin sipariş verdim

Bir amatör olarak başladim ürünü kullanmaya , ürünün çok hoş kokusu var ve sıktıgımız zaman hemen köpük formunu aliyor

Koltuktaki kir cok agir oldugu icin 2 kere tekrarladim ve sonuc bu sekilde

Bu tarz ürünü ilk defa kullandim ve cok memnun kaldim 1 adeti sanirim butun koltuklari komple temizler
Ürünü bende aldım, şoför ve yolcu kısmındaki bej renk taban halısında kullanacağım. Ürünün kuruma süresi ne kadar veya şöyle diyim ıslakmı kalıyor yoksa hafif nemli mi kalıyor.