Merhabalar aracimda görmüş oldugunuz gibi koltuk başlıgında leke olustu , lekenin sahibide ön cama flim cektirmek icin gittigim zeibartın oto yikamacisinin saçında olan ter veya jole kiridir.
Lekeyi pek önemsememiştim ter lekesidir kurur geçer sanmistim o yüzden koltuga havlu örterek yaklaşık 2 ay boyunda diyarbakır sıcağında bu sekilde kullandim , leke cikmismi bakayim dedim ve bu manzara ile karsilastim
caddebostan posta kodu
Forumda detay deposunun indirimi vardi hemen ürünlerin sipariş verdim
Bir amatör olarak başladim ürünü kullanmaya , ürünün çok hoş kokusu var ve sıktıgımız zaman hemen köpük formunu aliyor
Koltuktaki kir cok agir oldugu icin 2 kere tekrarladim ve sonuc bu sekilde
Bu tarz ürünü ilk defa kullandim ve cok memnun kaldim 1 adeti sanirim butun koltuklari komple temizler
Lekeyi pek önemsememiştim ter lekesidir kurur geçer sanmistim o yüzden koltuga havlu örterek yaklaşık 2 ay boyunda diyarbakır sıcağında bu sekilde kullandim , leke cikmismi bakayim dedim ve bu manzara ile karsilastim
Forumda detay deposunun indirimi vardi hemen ürünlerin sipariş verdim
Bir amatör olarak başladim ürünü kullanmaya , ürünün çok hoş kokusu var ve sıktıgımız zaman hemen köpük formunu aliyor
Koltuktaki kir cok agir oldugu icin 2 kere tekrarladim ve sonuc bu sekilde
Bu tarz ürünü ilk defa kullandim ve cok memnun kaldim 1 adeti sanirim butun koltuklari komple temizler
Son düzenleme: