İnceleme K2 TAPIS FOAM

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar DetailForum k2 tapis foam tam bir koltuk temizleme ürünü sık sil tarzında

Elinize sağlık. Ürünü bende bej taban halısında ve bej koltuklarda kullanmayı düşünüyorum. Özellikle koltuklarda en ufak su dahi leke bırakmış bej renk olduğu için. Ürünü sık sil şeklinde kullandıktan sonra ıslaklık bırakıyormu. Bırakıyorsa güneşli bi havada ne kadar sürede kurur. Islaklıkdan kastım, nem de olabilir

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme için teşekkürler :alkıssx:

Köpük olması nedeniyle özellikle tavan döşemesinde güzel işler çıkarır :begenixx:

volkanman

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Adana
Elinize sağlık. Ürünü bende bej taban halısında ve bej koltuklarda kullanmayı düşünüyorum. Özellikle koltuklarda en ufak su dahi leke bırakmış bej renk olduğu için. Ürünü sık sil şeklinde kullandıktan sonra ıslaklık bırakıyormu. Bırakıyorsa güneşli bi havada ne kadar sürede kurur. Islaklıkdan kastım, nem de olabilir
ürün temizleme kabiliyeti çok yüksek camlar açık biraz bekletin kuruyor hemen eğer bir noktada temizlik yaparsanız iyi olmaz yapmışken her yerini yapmış olmanız gerekiyor daha iyi sonuç alırsınız.:gulumsemex: Şimdi VelorPro yu deneyip karşılaştıracagım bakalım

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Ürünün performansı hoşuma gitti 3 tane sipariş ettim teşekkürler :) Denedikten sonra performansını bende yazarım buraya