K2 Tarzı Basınçlı Yıkama Makinası Tavsiyesi

Motors

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar. Biliyorum bu başlıkta birçok konu var fakat işte herkesin tercihi aynı olmayınca farklı farklı konular açılabiliyor.

Bildiğiniz üzere Karcher yıkama makinası almayı planlıyordum ne zamandır, nasip buguneymiş. K5-K7 düşünüyordum fakat iyice düşündüm taşındım araba yıkayacak yerim olmadığı için daha orta halli ucuz birşey almaya karar kıldım. Gelecekte yerim olursa inşallah HD serisi alırım.

Kamyonları yıkamacıda yıkatırım, yıkamacının iyi yıkayamadığı yerleride kendim yıkarım diye düşünüyorum. Arabayıda standart benzinlikte yıkama devam :)

Karcher K2 düşünüyorum makina olarak. Çünkü forumda okuduğum kadarıyla K2'nin K4'ten pek farkı yokmuş.

Peki sizin K2'ye kıyasla tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı? Gücü K2'den düşük olmasın, parası K2'den çok pahalı olmasın.

Teşekkür ediyor, iyi günler diliyorum :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
K2 ile ilgili olarak plastik pompalı olduğu için uzun süreli çalışmalara gelmediği söyleniyordu. Ben geçen sene eve Bosch AQT 33-11 almıştım bahçe mobilyaları, veranda temizliği vs. için. Gayet memnunum.

Edit: Ayrıca sadece basıncına değil debisine de bakın.

Motors

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Paian' Alıntı:
K2 ile ilgili olarak plastik pompalı olduğu için uzun süreli çalışmalara gelmediği söyleniyordu. Ben geçen sene eve Bosch AQT 33-11 almıştım bahçe mobilyaları, veranda temizliği vs. için. Gayet memnunum.

Edit: Ayrıca sadece basıncına değil debisine de bakın.
Hocam sizin makina kovadan su çekebiliyormu? Benim için kovadan su çekebilmesi gerekiyor

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Motors Açıkçası denemedim ama çekiyor. Sanırım 50-60 liralık bir hortum lazımdı.

Motors

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Paian' Alıntı:
@Motors Açıkçası denemedim ama çekiyor. Sanırım 50-60 liralık bir hortum lazımdı.
Sanırım makinalar kovadan su çekince basınçları bayağı düşüyormuş. Bana bu kova konusunda deneyen biri yardımcı olabilirmi?

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Konu yanlıs yerde.
K2 var bende. Kovadan su çekiyor. Sorun yok. Çift kova ile yıkadığım için gayet de iş yapıyor. Ben memnunum , bir ara değişmeyi düşündüm ancak gereksiz geldiği için vazgeçtim. Mjjc foam Lance ile de işimi Görüyor

ErayCobanoglu13

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstambul
Motors' Alıntı:
Paian' Alıntı:
Sanırım makinalar kovadan su çekince basınçları bayağı düşüyormuş. Bana bu kova konusunda deneyen biri yardımcı olabilirmi?
Bende k2 var ve benim deneyimleme göre kovadan çekiyor başlarda suyu alırken az bir basınç veriyor ama daha sonra aynı yüksek basınça geliyor sıkıntı yok o yönden ama kovadan suyu çektirme işi meşaktli biraz

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
K2 iş görür. Foam lance ile güzel köpük elde edilebilir.

Edit: Konu ilgili başlığa taşınmıştır.

Motors

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
multispace' Alıntı:
Konu yanlıs yerde.
K2 var bende. Kovadan su çekiyor. Sorun yok. Çift kova ile yıkadığım için gayet de iş yapıyor. Ben memnunum , bir ara değişmeyi düşündüm ancak gereksiz geldiği için vazgeçtim. Mjjc foam Lance ile de işimi Görüyor
Teşekkürler, çok işime yarayan bir yorum oldu :)

ErayCobanoglu13' Alıntı:
Motors' Alıntı:
Bende k2 var ve benim deneyimleme göre kovadan çekiyor başlarda suyu alırken az bir basınç veriyor ama daha sonra aynı yüksek basınça geliyor sıkıntı yok o yönden ama kovadan suyu çektirme işi meşaktli biraz
Teşekkürler hocam.

_CaN_' Alıntı:
K2 iş görür. Foam lance ile güzel köpük elde edilebilir.

Edit: Konu ilgili başlığa taşınmıştır.
Abi yorumun için sağol, kova olayında bir fikir değişikliğine gittim.

Kamyonun el yıkamak için kendi musluğu var, sadece musluk plastik, bende plastik musluğu çıkarıp bahçe hortumuna uygun musluk takacağım. Haznesi yaklaşık 15lt boyutunda, fazla fazla yeteceğini düşünüyorum. Allah nasip ederse bu hafta almayı düşünüyorum makinayı.

beratt_hero

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Abilerim bende düşünüyorum almayı en büyük eksiğimiz diyebilirm ama kararsızım k2 car kiti ile mantıklımı yoksa k3 k4 fiyatına göre k5 te olabilir car kitli vs hangisi mantıklı

alper_c

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
beratt_hero' Alıntı:
Abilerim bende düşünüyorum almayı en büyük eksiğimiz diyebilirm ama kararsızım k2 car kiti ile mantıklımı yoksa k3 k4 fiyatına göre k5 te olabilir car kitli vs hangisi mantıklı
K3.500 kullanıyorum, bütçeniz elveriyorsa K3 veya üzeri makinalar daha iyidir, car kiti bilmiyorum ama ayrıca foam lance alıp kullanabilirsiniz..

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
beratt_hero' Alıntı:
Car kiti boşver, mmjc alırsın zaten.