İnceleme K2 Velor Pro İnceleme

memory

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Katılım
17 Eki 2020
Mesajlar
182
Beğeniler
298
Yaş
35
İl
antalya
#1
Selam dostlar bugün k2 velor pro'yu inceleyeceğiz arabada denedim ayrıca farklı farklı testlere de tabi tuttum. Ürün 1 lt ve 5 lt ambalajlarda bulunmakta. Sık sil şeklinde uygulayabileceğiniz bir ürün. Köpürme vs yapmadığı yazıyor testlerde de inceleyeceğiz.


Öncelikle ben bu ürünü tavanda kullanmak için aldım..Würth aktif temizleme köpüğü çok zayıf geliyordu normal hali hazırda carpet cleaner ürünleri de çok köpürüyor bu nedenle kalıntı kalsın istemiyordum.
Öncelikle süngeri balkonda yere sürdüm tozlandırdım ve biraz da kirlendi. Çok daha fazla kirletebilirdim fakat dediğim gibi ben bu ürünü tavanda kullanacağım için tavan kadar kirli olsun istedim.Fotoğrafta belki çok belli değil ama kararma ve içeri doğru tozlanma mevcut.



Beze 2-3 fıs sıktım ardında süngeri temizledim.Ardından ise kuru bir bezle kalan ürünü sildim. Görüntü beni baya tatmin etti.



Şimdi ise bakalım ürün köpürme vs yapacak mı ? Biraz abartarak süngere direkt 6 fıs sıktım. Ardından kuru bir bezle üstünden geçtim.



Ürünün köpürme vs yapıp yapmadığını kontrol için süngeri ıslattım. Süngerin tüm suyunu ölçü kabına sıktım. Hiçbir şekilde köpük yada ürün kalıntısı göremedim.



Şimdi gelelim tavanda deneyelim. Tavanda ufak bir alanda denedim.Dolayısıyla başka yerler kirli gözükebilir bu nedenle o taraflara çok aldırış etmeyin. Beze sıktım sildim ardından kuru bir başka bezle nemliliği aldım.
Uygulama öncesi

uygulama sonrası
Uygulama sonrası hafif bir nemlilik oldu yüzeyde o da çok normal.Aslında tam kuruduktan sonra çekseydim videoyu daha iyi olurdu. Ama kirlerde gayet başarılı.

Düzeltme:Tavan kuruduktan sonraki durum da eklendi


Kişisel yorumum:Ürün gerçekten çok güzel herkesin çeyizinde olması gereken ürün.Benim beklentimi fazlasıyla karşıladı.Daha ağır kirlerde de kesinlikle çok iyi iş yapacaktır.Kokusu da güzel hiçbir şekilde rahatsız etmiyor.Ürünün dezavantajı sadece başlığını sevmedim biraz ufak bir başlık yapmışlar. Keşke daha kaliteli bir başlık olsaymış.
 
Son düzenleme:

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
Katılım
14 Eki 2020
Mesajlar
1,452
Beğeniler
4,276
Yaş
41
İl
İstanbul
#4
Bende yakında videosunu çekeceğim, ürün gerçekten güzelmiş elinize sağlık
 

raptor187

Çaylak Detaycı
Üye
Katılım
2 Ara 2021
Mesajlar
44
Beğeniler
35
Yaş
34
İl
Gaziantep
#5
K2 ürünlerinin adı var kendi yok üstad diğer konularda da yazmıştım şu ürünlerin satış linki veya yerini söylerseniz seviniriz aylardır bir ürüne bile ulaşamadık
 

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
Katılım
14 Eki 2020
Mesajlar
1,452
Beğeniler
4,276
Yaş
41
İl
İstanbul
#6
K2 ürünlerinin adı var kendi yok üstad diğer konularda da yazmıştım şu ürünlerin satış linki veya yerini söylerseniz seviniriz aylardır bir ürüne bile ulaşamadık
@Tonyukuk07 Atalay bey getirmekte ürünleri kendisi ile iletişim kurun yardımcı olacaktır diye düşünüyorum
 

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
Katılım
16 Eyl 2020
Mesajlar
4,562
Beğeniler
25,978
Yaş
37
İl
Ankara
#8
Eline Saglik kardesim Ürün Pratik anlamda cok iyi nerden baksan 2/3 Litre bitirdim cok memnun kaldim kokusuda cok güzel