Öneri Kaporta da kireç sökücü iz bıraktı

Attokn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Hatay
Merhaba arkadaşlar aldığım aracımda benden önceki sahibi tıkanmış silecek fıskiyesini açmak için kireç sökücü kullanmış ve kaput da leke bırakmış ne yapsam geçmiyor ( pasta cila alkol asperox sirke) sizden başına gelen sorunu çözebilen veya önerisi olan var mı.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Merhaba arkadaşlar aldığım aracımda benden önceki sahibi tıkanmış silecek fıskiyesini açmak için kireç sökücü kullanmış ve kaput da leke bırakmış ne yapsam geçmiyor ( pasta cila alkol asperox sirke) sizden başına gelen sorunu çözebilen veya önerisi olan var mı.

Vernik zarar görmüş sanırım, zımpara sonrası polisaj ile düzeltilebilir. Gün ışığında daha iyi fotoğraf çekip atabilirseniz kesin bişey söyleyebiliriz.

yalin

Acemi Detaycı
Üye

Resimden anlamasi zor ama ben tum kireç lekelerini 3d eraser ile cozuyorum. Kapali otoparktan akan pis suda buna benzer iz birakiyor onlari rahatlikla cikariyor. Deneyebilirsin birsey kaybetmezsin.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Resimden anlamasi zor ama ben tum kireç lekelerini 3d eraser ile cozuyorum. Kapali otoparktan akan pis suda buna benzer iz birakiyor onlari rahatlikla cikariyor. Deneyebilirsin birsey kaybetmezsin.
Kireç lekesi değil. Kireç sökücünün bıraktığı hasar.

Vernik zarar görmüş sanırım, zımpara sonrası polisaj ile düzeltilebilir. Gün ışığında daha iyi fotoğraf çekip atabilirseniz kesin bişey söyleyebiliriz.
Kireç sökücü olunca vernik altına da işlemiş olabilir diye düşündüm.

Attokn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Hatay
Teşekkürler denemek de fayda var hocam

Attokn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Hatay
Vernik gibi değil sanki dokununca elime hiç bir pütür gelmiyor boyanın altında sanki

kaangiu

Çaylak Detaycı
Üye
tarcanlarda kireç çözücü ile ilgili video atmıştı youtube kanalına.
kaporataya yapışan betonları cıkarmak için araç sahibi yıkamacıya bırakıyor aracı,yıkamacıda basıyor kireç sökücü güçlü kimyasalı,betonlar cıkıyor ama boyada yanıyor araç üzerinde fazla bekletince kimyasalı. araç boyanacak diyordu sami abi başka care yok.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Net sonuç için sizi Hatay da bulunan @bugrahongul e yönlendireyim Mantis Detailing her konuda size yardimci olur.

Attokn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Hatay
tarcanlarda kireç çözücü ile ilgili video atmıştı youtube kanalına.
kaporataya yapışan betonları cıkarmak için araç sahibi yıkamacıya bırakıyor aracı,yıkamacıda basıyor kireç sökücü güçlü kimyasalı,betonlar cıkıyor ama boyada yanıyor araç üzerinde fazla bekletince kimyasalı. araç boyanacak diyordu sami abi başka care yok.
Aynen araştırırken denk geldim o video ya ama hala umudum var