İnceleme KARCHER K 25 SILENT LİMİTED EDİTİON+GARDEN DETAILING (güncellendi)

ahmetouz_12

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Herkese merhabalar iyi forumlar.
Yeni satın aldığım basınçlı yıkama makinesini sizlerle paylaşmak istedim.
Kargodan bu şekilde geldi.
Whats-App-G-rsel-2023-05-07-saat-20-49-38 hosted at ImgBB
Kutu içerisinde 0.3L FJ6 köpük jeti,8m yüksek basınçlı su hortumu,hortum adaptörü,tabanca,vario power jet ve kir sökücü nozülüyle geliyor.Bu makinayı alırken beni cezbeden konusu da 8m hortumu ve köpük jetini içermesiydi hatta Karcher şu an 0.6L FJ6 yı yanında hediye gönderiyor bu beni mutlu etmişti:)
du share
Chip para kupon indirim derken 2500 TL'ye maloldu.Artık benzinlik veya bahçe hortumu beni aşırı yormuştu.Aracımı yıkamamı hem kolaylaştırdı hem de keyfini arttırdı.Bu makine ile evimin bahçesinde de artık daha rahat,kolay temizlik yapıyorum.
Kurulumu da oldukça basit takribi 3m elektrik kablosunu evde prize taktım musluğumdan gelen hortum ve bağlantı aparatı ile kutuda gelen adaptör yardımı ile makinaya su girişini sağladım.Quick connect ile de basınçlı su hortumunu tabancaya onu da jete veya nozüle bağlıyorsunuz.

Karcherin kendi köpük jeti her ne kadar iyi çalışmasa da benim için idare eder seviyesinde.
FJ6 ve AutoBrite Magifoam birlikteliği

Daha sonra Vario Power gücü

Bunlar da Kir Sökücü Nozülden esintiler

İşlem bitince de şu şekilde geri rafa kaldırabilirsiniz

Temassız sadece makine basıncı ile yıkama sonrası finaller.Aracımın kaportasında herhangi bir koruma uygulaması yoktur.Kirli hallerini de buraya koydum.

Şu fotoğrafta kiri yüzeyden atması daha rahat görülmekte.

Sonuç olarak bu makina benim gibi ayda 3 4 kez sadece kendi aracını yıkayan basit bahçe temizlik işlerinde kullanılabilecek birisi için yeterli diye düşünüyorum.Bu makinayı almamda ki diğer sebep @mirafiori hocamın başka bir K2 makinasının Youtube daki inceleme videosu da olabilir.Acemiliğime verin tabancanın ucuna elimi tuttuğumda vario power acıtmadı ama kir sökücü nozül elimi acıttı.Biz ailecek köyde yaşıyoruz yollar her ne kadar asfalt veya beton olsa da hayvan pislikleri veya bahçelerden akan topraklar yüzünden çamur oluyor.Davlumbazdaki çamuru sadece köpük ve basınç uygulayarak nasıl akıttığını fotoğraf ile anlatmaya çalıştım açıkçası beni memnun etti.Ben sadece ilk denememi yaptım havalar düzelip finalleri de atlatırsam daha detaylı bir uygulama yapacağım.Benim gibi ufak bir makina arayışı olanlar için bir fikir olabilir düşüncesindeyim.Makinayı uygulama sonrası toplarken de herhangi bir ısınma vs görmedim
Bu konu forumdaki ilk konumdu foruma hayırlı olsun varsa bi hatam affola.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık. 8 mt hortum çok iyi olmuş 5 mt hortum yıkamayı çileye dönüştürüyordu bende de... Güle güle kullanın

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Herkese merhabalar iyi forumlar.
Yeni satın aldığım basınçlı yıkama makinesini sizlerle paylaşmak istedim.
Kargodan bu şekilde geldi.
Whats-App-G-rsel-2023-05-07-saat-20-49-38 hosted at ImgBB
Kutu içerisinde 0.3L FJ6 köpük jeti,8m yüksek basınçlı su hortumu,hortum adaptörü,tabanca,vario power jet ve kir sökücü nozülüyle geliyor.Bu makinayı alırken beni cezbeden konusu da 8m hortumu ve köpük jetini içermesiydi hatta Karcher şu an 0.6L FJ6 yı yanında hediye gönderiyor bu beni mutlu etmişti:)
du share
Chip para kupon indirim derken 2500 TL'ye maloldu.Artık benzinlik veya bahçe hortumu beni aşırı yormuştu.Aracımı yıkamamı hem kolaylaştırdı hem de keyfini arttırdı.Bu makine ile evimin bahçesinde de artık daha rahat,kolay temizlik yapıyorum.
Kurulumu da oldukça basit takribi 3m elektrik kablosunu evde prize taktım musluğumdan gelen hortum ve bağlantı aparatı ile kutuda gelen adaptör yardımı ile makinaya su girişini sağladım.Quick connect ile de basınçlı su hortumunu tabancaya onu da jete veya nozüle bağlıyorsunuz.

Karcherin kendi köpük jeti her ne kadar iyi çalışmasa da benim için idare eder seviyesinde.
FJ6 ve AutoBrite Magifoam birlikteliği

Daha sonra Vario Power gücü

Bunlar da Kir Sökücü Nozülden esintiler

İşlem bitince de şu şekilde geri rafa kaldırabilirsiniz

Temassız sadece makine basıncı ile yıkama sonrası finaller.Aracımın kaportasında herhangi bir koruma uygulaması yoktur.Kirli hallerini de buraya koydum.

Şu fotoğrafta kiri yüzeyden atması daha rahat görülmekte.

Sonuç olarak bu makina benim gibi ayda 3 4 kez sadece kendi aracını yıkayan basit bahçe temizlik işlerinde kullanılabilecek birisi için yeterli diye düşünüyorum.Bu makinayı almamda ki diğer sebep @mirafiori hocamın başka bir K2 makinasının Youtube daki inceleme videosu da olabilir.Acemiliğime verin tabancanın ucuna elimi tuttuğumda vario power acıtmadı ama kir sökücü nozül elimi acıttı.Biz ailecek köyde yaşıyoruz yollar her ne kadar asfalt veya beton olsa da hayvan pislikleri veya bahçelerden akan topraklar yüzünden çamur oluyor.Davlumbazdaki çamuru sadece köpük ve basınç uygulayarak nasıl akıttığını fotoğraf ile anlatmaya çalıştım açıkçası beni memnun etti.Ben sadece ilk denememi yaptım havalar düzelip finalleri de atlatırsam daha detaylı bir uygulama yapacağım.Benim gibi ufak bir makina arayışı olanlar için bir fikir olabilir düşüncesindeyim.Makinayı uygulama sonrası toplarken de herhangi bir ısınma vs görmedim
Bu konu forumdaki ilk konumdu foruma hayırlı olsun varsa bi hatam affola.
Hayırlı olsun, Kir sökücü nozul sadece elinizi acıtmaz aynı zamanda (orta vadede) aracınızın boyasına da zarar verecektir.!! Kir sökücü nozul ile araç yıkanmamalıdır.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Hayırlı olsun uzun kullanım deneyimlerini bekliyoruz :)

ahmetouz_12

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Elinize sağlık. 8 mt hortum çok iyi olmuş 5 mt hortum yıkamayı çileye dönüştürüyordu bende de... Güle güle kullanın
teşekkür ederim evet çok büyük kolaylık sağlıyor
Hayırlı olsun, Kir sökücü nozul sadece elinizi acıtmaz aynı zamanda (orta vadede) aracınızın boyasına da zarar verecektir.!! Kir sökücü nozul ile araç yıkanmamalıdır.
sağolun çok haklısınız ben de bunu bildiğimden sadece görüntü amaçlı kısa süreli tuttum davlumbazlarda iyi iş görüyor ama:)
Hayırlı olsun uzun kullanım deneyimlerini bekliyoruz :)
teşekkürler ilk fırsatta o da gelecek:begenixx:

ahmetouz_12

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Bugün aracımda detaylı dış temizlik bakım koruma uygulaması yaptım.İlk olarak rutin iç temizliğimi yaptım ona çok değinmeyeceğim.Daha sonra dış kısımda normal dış yıkamamı yaptıktan sonra detay fırçası ile kapı araları,fitiller,birleşim noktaları gibi detay bölgelerde temizliğimi yaptım daha sonra demir tozu temizleyici ile önce sprey olarak uyguladım daha sonra da eldivenle tekrar bir uygulama yaptım ince küçük ama her yerde olacak şekilde demir tozu mevcuttu daha sonra kil ile tüm yüzeylerden geçtim otoparkta bir akıntıdan dolayı kireç lekesi olmuştu onu da ancak kille çıkarabildim.Daha sonra eldiven ve kovam ile güzelce arabayı tekrar yıkadım.Polisaj her ne kadar gerekse de kendim yapacak bilgi ve imkanım yok onun için daha sonra profesyonel bir destek almayı düşünüyorum.Eğer Ordu-Giresun-Samsun illerinde yönlendirebileceğiniz ya da öneriniz varsa sevinirim:).Koruma bölümünde ise ürün araştırırken kuzenim elime WetCoatı tutuşturdu al bunu kullan diye onun aracı da seramik+ppf kaplı olunca elindekilerden biraz bana veriyor sağolsun.WetCoat ı kullandım.YouTube da bir uygulama videosunda detailer ıslak bir bez-eldiven ile uygulamıştı ben de o şekilde uyguladım sadece kaputa sadece spreyle uyguladım.ben bir farklılık göremedim ama eğer yağmur ya da yıkama sonrası bir farklılık hissedersem yazarım:begenixx:.Sadece finale odaklandığım için uygulamalardan fotoğraf alamadım kusuruma bakmayın:gulumsemex:
Son olarakta fitillere Liqui Moly silikon sprey uyguladım sesler gitti fitiller yeni gibi oldu
Kapı iclerine kadar yaptigim benzer uygulamalari da son olarak Fusso Coat kullanarak koruma altına aldim.

kaput altına ve motora çok girmedim sadece Würth motor temizleyici sprey ile geçip koruma uygulaması yaptım.

@MagicofOz hocam dayanamadım parkları turuncu yaptım fotoğrafta pek iyi çıkmıyor ama gerçekte görüntüyü ben beğendim
Tüm bu uygulamalar sırasında Karcher K25 yanımdaydı her uygulama sonrası ve WetCoat uygularken de her panelde makinayı çalıştırdığımı düşünürsek yaklaşık 20 kez falan çalıştı benimle.sabah saat 9 gibi başladım akşam 5'te bitti.Arada da dedemin aracına martılar öpücük kondurunca soluğu yanımda aldı onun aracını da hızlıca elden geçirdiğimi düşünürsek bugün makina canavar gibi çalıştı herhangi bir basınç düşüşü ya da başka bir sıkıntı da yaşamadım.

Son düzenleme:

ahmetouz_12

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Bugün evimin bahçesinde evin etrafını dönen beton kaldırımı duvar taşlarını ve dış boya üstündeki lekeleri temizledim.Karcherin basıncı gayet yeterliydi sadece basınçlı su çok küçük bir alanı etkidiği için işinizi biraz uzatıyor daha geniş alanı etkiyen bir makina olsa daha iyi olabilirdi basınç ve dayanıklılık gayet yeterliydi.Yurtdışında çekilen bahçe temizlik videoları gibi iş yaptım ama kamera işini pek beceremediğimden güzel içerik çıkartamadım:gulumsemex:
bunlar temizlik öncesi

Cif bu lekeleri çok rahat çıkarıyor

bunlar da finaller

Fotoğrafın üst kısmı temizlenen bölge alt kısım ise ellenmeyen bölge 50/50 düşünebiliriz.

Hjk9988

Çaylak Detaycı
Üye
İl
München
@ahmetouz_12 Selam az gürültü vadettiği için bende bu cihazdan düşünüyorum, gürültü seviyesi nasıl? Karcher K4-K3 ve Bosch Universal Aqua Atak 130 modelleri arasında gidip geliyordum ama kafamda hep gürültü konusu vardı. K 25’i keşfettim benim için gürültü seviyesi ön planda sonra da basınç, sanırım basınç yeterli ama gürültüyü merak ediyorum.

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Makine güzele benziyor aklımda olan bir model bende düşünüyorum sonra diyorum ki yalnızca yazlıkta 1-2 ay kullanacağım makineye para bağlamasam mı tabi öyle düşününce sepetten çıkıyor hemen :terlisırıtan:

ahmetouz_12

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
@ahmetouz_12 Selam az gürültü vadettiği için bende bu cihazdan düşünüyorum, gürültü seviyesi nasıl? Karcher K4-K3 ve Bosch Universal Aqua Atak 130 modelleri arasında gidip geliyordum ama kafamda hep gürültü konusu vardı. K 25’i keşfettim benim için gürültü seviyesi ön planda sonra da basınç, sanırım basınç yeterli ama gürültüyü merak ediyorum.
Hocam bir basınçlı makina icin gürültü seviyesi gayet uygun seviyede farkli bir makina kullanmadim ama ses rahatsiz etmiyor gürültülü calismiyor
Makine güzele benziyor aklımda olan bir model bende düşünüyorum sonra diyorum ki yalnızca yazlıkta 1-2 ay kullanacağım makineye para bağlamasam mı tabi öyle düşününce sepetten çıkıyor hemen :terlisırıtan:
Hocam bence bu paraya bu makine değiyor ya eger butceniz uygunsa bence bi tane edinin

BABATOR66

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Yozgat
Güzel bilgilendirici içerik, Ürünle ilgili video inceleme Türkçe olarak sanırım sadece sen yapmışsın. Almak için sabırsızlanıyordum, "acaba" larım vardı ama bu incelemenin üstüne siparişi bastım. Bakalım...