Karcher K5 E 925tl Vermeye Değer Mi? Karcher K4 E 724tl Vermeye Değer Mi?

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Abilerim kardeşlerim selam.

n11 de indirimde 3 adet basınçlı yıkama makinesi buldum. 2 saat içinde karar vermem lazım.

1- karcher k5 fc buldum ürün 1150tl. 150tl lik kupon düşünce bin tl oluyor. 75tl de bonus veriyor 925tl =)

https://urun.n11.com/yuksek-basincl...ontrol-eu-basincli-yikama-makinesi-P149596864

2- karcher k4 fc modeliyse 849tl. 75tl kupon var düşüyor 774tl ye. 50tl de bonus düşüyor 724tl ye.

https://urun.n11.com/yuksek-basincl...ontrol-eu-basincli-yikama-makinesi-P149596422

bunlara alternatif olarak ta bosch aqt 37-13 var 499tl

o da kuponla 449tl oluyor. 50tl de bonus verse 399tl.

https://urun.n11.com/yuksek-basincl...13-yuksek-basincli-yikama-makinasi-P138667932

Saat 23:59a kadar vaktim var. Sizce hangisini almalıyım?

k5 925tl vermeye değer mi?
k4 724tl vermeye değer mi?
aqt 37-13 449tl ( bonus verecek mi bilmiyorum ) vermeye değer mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Benim bildiğim kuponu aldığın üründen değil,Bir sonra ki üründen düşüyor. Atıyorum bin TL üzeri alışveriş yapman lazım kuponu kullanman için.

Fatih Şahin

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
dati_bubu' Alıntı:
Benim bildiğim kuponu aldığın üründen değil,Bir sonra ki üründen düşüyor. Atıyorum bin TL üzeri alışveriş yapman lazım kuponu kullanman için.

Fatih Şahin
başkan zaten bu kuponlar 11.11 kampanyasından kazanılmış kuponlar. yani şu anda aktif. bir buçuk saat sonra kullanımı bitecek.

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
UrTR' Alıntı:
dati_bubu' Alıntı:

Fatih Şahin

başkan zaten bu kuponlar 11.11 kampanyasından kazanılmış kuponlar. yani şu anda aktif. bir buçuk saat sonra kullanımı bitecek.
Tamam o zaman

Fatih Şahin

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@UrTR bence Bosch yeterli gelecektir. Fiyat olarak yarı yarıya neredeyse. Ayrıca katlanabilir olması bence büyük avantaj.

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Murat' Alıntı:
@UrTR bence Bosch yeterli gelecektir. Fiyat olarak yarı yarıya neredeyse.
abi sonra bende bunun gücü yetersiz geldi deyipte güçlü makine almaya kalkışmaktan korkuyorum. Bu yüzden sizlerin yorumlarına ihtiyaç duydum.

Şimdi 450tl falan paradan kaçarken yarın birgün 600tl para vermekte var =)

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
onurçiko' Alıntı:
İmkanın varsa k5 al bence, yoksa ilerde keşke diyebilirsin.
o yüzden k5 düşünüyorum ama 925tl para gömmeye değer mi bilemedim. 

Hani benzinliklerdekine yakın bir gücü olacağını bilsem gözüm kapalı alırım da hiç bilemiyorum gücü ne kadardır.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
https://youtu.be/v6RG4bWV3Gc

https://youtu.be/R01KdMBXmLw

https://youtu.be/4KMRqbqJNQo

Bunlar yardımcı olacaktır. MJJC ile çok başarılı bence.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
UrTR' Alıntı:
onurçiko' Alıntı:

Hani benzinliklerdekine yakın bir gücü olacağını bilsem gözüm kapalı alırım da hiç bilemiyorum gücü ne kadardır.
Benzinlikteki kadar güç vermeyecektir fakat gayet yeterli gelecektir. Zaten benzinliktekiler gereğinden fazla basınçlı.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
onurçiko' Alıntı:
UrTR' Alıntı:
onurçiko' Alıntı:

Benzinlikteki kadar güç vermeyecektir fakat gayet yeterli gelecektir. Zaten benzinliktekiler gereğinden fazla basınçlı.
Ben de benzinlik gücü olmadıktan sonra ha öyle ha böyle diye düşünüyorum  :D

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Murat' Alıntı:
https://youtu.be/v6RG4bWV3Gc

https://youtu.be/R01KdMBXmLw

https://youtu.be/4KMRqbqJNQo

Bunlar yardımcı olacaktır. MJJC ile çok başarılı bence.
bunları defalarca izledim abim =) ama işte bende biraz açgözlülük mevcut. atıyorum 2 sene sonra yav keşke k5 alsaydım demektense şimdi fazla para vereyim k5 alayım diye düşünüyorum =)

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
onurçiko' Alıntı:
UrTR' Alıntı:
onurçiko' Alıntı:

aga benzinliktekiler 200 bar falan. bu da sürekli olarak kullanımda 120 bar çıkartsa. %60 performans. 

benzinliktekiler 3bin tl civarı olduğunu düşünürsek =) mantıklı galiba almak.

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Murat' Alıntı:
onurçiko' Alıntı:
UrTR' Alıntı:
onurçiko' Alıntı:

Ben de benzinlik gücü olmadıktan sonra ha öyle ha böyle diye düşünüyorum  :D
abi haklısın sen yav. 2 sene sonra gücü yetersiz gelirse bunu satarım o zaman güçlüsünü ararım. bu ay zaten çinli amcalara çok iyi para kaptırdım bari bizim amcalara az para kaptırayım =) 

Alırım bosch u en azından 1 sene idare eder beni. o 1 sene sonunda sonuçta n11 seneyede 11.11 indirimleri yapacaktır. en kötü seneye alırım daha güçlüsünü. doğru diyorsun sen haklısın.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
K5 su debisi 500 lt saat yeterli bi makina fiyat hesaplı olacaksa k5 derim.şuan yeterli diyorsan bosch da mantıklı.

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Dragstar' Alıntı:
K5 su debisi 500 lt saat yeterli bi makina fiyat hesaplı olacaksa k5 derim.şuan yeterli diyorsan bosch da mantıklı.
abi k5 hesaplı gelmeyecek ama herhalde ömürlük olurdu. bosch ve k5 arasında 450tl civarında fiyat farkı var. bosch beni 1 yıl idare eder herhalde. en olmadı seneye 11.11 indiriminde falan alırım

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
UrTR' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:
abi k5 hesaplı gelmeyecek ama herhalde ömürlük olurdu. bosch ve k5 arasında 450tl civarında fiyat farkı var. bosch beni 1 yıl idare eder herhalde. en olmadı seneye 11.11 indiriminde falan alırım

Ömürlük konısunda bosch da saglam makina aquatak 160 pro 6-7 yıldır kullanıyorum.

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Dragstar' Alıntı:
UrTR' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:

Ömürlük konısunda bosch da saglam makina aquatak 160 pro 6-7 yıldır kullanıyorum.

abi auqatak modeli bosch un iyi serisi diye biliyorum. Normaldir dayanıklılığı. 

Beni bir yıl götürür bu beğenmesem bile. en kötü satarım uygundan daha güçlü birşeyler bakarım.

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
ahahah site dondu ödeme almayı sonra da kuponlar silindi alamadık hadi geçmiş olsun =)

konu silinebilir sayın adminler =)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
UrTR' Alıntı:
ahahah site dondu ödeme almayı sonra da kuponlar silindi alamadık hadi geçmiş olsun =)

konu silinebilir sayın adminler =)

Haydaaa iyi olmamış. Konu ürün tavsiyesi olarak kalabilir keşke fırsatı yakalasaydın