İnceleme Karcher K5 Uyumlu Short Trigger Gun (Kısa Tetik Tabancası) İnceleme (Videolu Anlatım)

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Arkadaşlar merhaba. Aracımı evimin önünde yıkarken, yıkadığım yer gereği elimin sürekli duvara sürtmesi nedeniyle kısa tetik tabancasına ihtiyaç duydum.
Sağolsun Emre dostum @Brindabella getirdi. Foam lance uyumlu olması ise işinizi çok kolaylaştırıyor.
Ürünün inceleme videosunu çektim. Merak eden ve almadan önce tereddütte kalanlar için faydalı olacağını düşündüm.
Tek başıma çektiğim için hatalar oluyor kusura bakmayın artık :gulumsemex:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kardeşim hayırlı olsun, uzun tetikle çalışması gerçekten zor oluyor dar alanlarda. Gayet pratik iş aynı zamanda söküp takması.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Hayırlısı olsun hocam iyi günlerde kullanın bende jant ve davlumbaz temizliği için düşünüyorum:)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Güzel bi aparat,güle güle kullan abi :)

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Kardeşim hayırlı olsun, uzun tetikle çalışması gerçekten zor oluyor dar alanlarda. Gayet pratik iş aynı zamanda söküp takması.
Hayırlısı olsun hocam iyi günlerde kullanın bende jant ve davlumbaz temizliği için düşünüyorum:)
Güzel bi aparat,güle güle kullan abi :)
Teşekkür ederim herkese. İlk araç yıkama sonrasında tecübelerimi tekrar aktaracağım.

Örneğin kısa olduğu için sürekli tek el ile tutmak gerektiğinden eli yorduğu yönünde yorumlar var.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Güle güle kullanasın :) Sesin çok derinden geliyor :( Ne var ne yok her şeyi %100 yaptım ama yine çok derinlerde kaldı. :(

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Güle güle kullanasın :) Sesin çok derinden geliyor :( Ne var ne yok her şeyi %100 yaptım ama yine çok derinlerde kaldı. :(
Sağol Hakan abi. Videoyu telefondan çektim belki ondandır. Bir de etraf sessiz olunca ben de sessiz konuşmuş olabilirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Wander41

Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. İlk deneyim sonrası yorumları bekliyoruz :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ellerine sağlık can, güzel bir inceleme olmuş.

kendi hobi garajımı oluşturursam Foam Lance için alacağım ilk ürün bu olacak. Çok kibar ve dar alanı olanlar için kullanışlı bir yapısı var.

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Ellerine sağlık kanka:alkıssx: diğer nozzle’lar ile de çekseydin iyi olurmuş. Bu arada garajına bayıldım yeni evin hayırlı olsun.

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
@_CaN_ hocam bu duvara vurma işine sadece ben yapıyorum sanıyordum:)) güzel inceleme olmuş en yakın zamanda bende getirtim bundan:)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Hayırlı olsun Can, dar yerler için baya iyi aparat.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
verimli bir hal almış tabanca. benim yıkama alanım da böyle dar malesef. gülün dikenlerine takıla takıla yıkıyorum :D çeşit çeşit nozul olayı da güzelmiş. baya hoşuma gitti, güle güle kullanın :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerine sağlık, pratik bir ürüne benziyor :) Dar alanda ilaç olmuştur.

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. İlk deneyim sonrası yorumları bekliyoruz :)
@_CaN_, çok bilgilendirici bir inceleme olmuş ellerinize sağlık.
Ellerine sağlık can, güzel bir inceleme olmuş.

kendi hobi garajımı oluşturursam Foam Lance için alacağım ilk ürün bu olacak. Çok kibar ve dar alanı olanlar için kullanışlı bir yapısı var.
Ellerine sağlık kanka:alkıssx: diğer nozzle’lar ile de çekseydin iyi olurmuş. Bu arada garajına bayıldım yeni evin hayırlı olsun.
@_CaN_ hocam bu duvara vurma işine sadece ben yapıyorum sanıyordum:)) güzel inceleme olmuş en yakın zamanda bende getirtim bundan:)
Hayırlı olsun Can, dar yerler için baya iyi aparat.
Harika inceleme olmuş. Tebrikler.

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
verimli bir hal almış tabanca. benim yıkama alanım da böyle dar malesef. gülün dikenlerine takıla takıla yıkıyorum :D çeşit çeşit nozul olayı da güzelmiş. baya hoşuma gitti, güle güle kullanın :)
Ellerine sağlık, pratik bir ürüne benziyor :) Dar alanda ilaç olmuştur.
Teşekkür ederim dostlar. Ürün cidden kibar ve kullanışlı. Video çektiğim gün kapının önünü yıkamıştım. İnsanın elinden bırakası gelmiyor :gulumsemex: