Alış Karcher pro hd400 ve foam lance

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erdoğan Kesgin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dostlar selam,

Karcher pro hd400 almak istiyorum, foam lance de olursa hiç fena olmaz. Satmak isteyen var ise iletişime geçmesini rica ederim.

Teşekkürler...

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul

Erdoğan Kesgin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@forzaGilles teşekkürler sayenizde Karcher pro HD 400 buldum ve aldım.

Pro HD uyumlu foam lance arayışı devam ediyor, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@forzaGilles teşekkürler sayenizde Karcher pro HD 400 buldum ve aldım.

Pro HD uyumlu foam lance arayışı devam ediyor, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Hayırlı olsun., karcher 'in profesyonel cihazlarına uyumlu foam lance bulmanız TR 'de çok zor., forum olarak genelde aliexpress 'ten MJJC marka alıyoruz., (mavi-beyaz olanı veya kırmızı-siyah olanı) 29.0US $ |MJJC ile yüksek kaliteli köpük tabancası köpük aparatı Karcher için HD yeni kolay kilit 22 kolay kuvvet 22mm|mjjc karcher|mjjc foam lancemjjc foam - AliExpress

Daha uygun fiyatlı bear force marka var fakat onun köpük performansı iyi değil.

Erdoğan Kesgin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun., karcher 'in profesyonel cihazlarına uyumlu foam lance bulmanız TR 'de çok zor., forum olarak genelde aliexpress 'ten MJJC marka alıyoruz., (mavi-beyaz olanı veya kırmızı-siyah olanı) 29.0US $ |MJJC ile yüksek kaliteli köpük tabancası köpük aparatı Karcher için HD yeni kolay kilit 22 kolay kuvvet 22mm|mjjc karcher|mjjc foam lancemjjc foam - AliExpress

Daha uygun fiyatlı bear force marka var fakat onun köpük performansı iyi değil.
Çok teşekkür ederim, Mavi beyaz sipariş verdim yalnız fiyat ve kargo üstüne vergiyi de peşin almaya başlamışlar 500lük oldum bakalım kaç günde gelecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...