Kendi İşini Kendi Yapmayı Seven Herkese Selamlar

efy

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Selamlar Herkese,
Adım Emre (EFY),
Kendi işini kendi yapmaktan mutluluk duyan ve bunu paylaşmaktan keyif alan insanlarla buluşmak, fikir ve tecrübe alışverişi yapmak için buraya geldim.
İnşallah güzel kişilerle paylaşımlar yapar ve hislerimizi paylaşarak iyi bir sosyalleşme yaşarız.
29 Kasım 2025 tarihi yıllar sonra bakıp "vay beee" dediğim günler arasına girer inşallah.
Sevgi ve saygıyla...

efy

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Teşekkür ederim. Mesajlarınız ve beğenileriniz çok mutlu etti :melekx:

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar Herkese,
Adım Emre (EFY),
Kendi işini kendi yapmaktan mutluluk duyan ve bunu paylaşmaktan keyif alan insanlarla buluşmak, fikir ve tecrübe alışverişi yapmak için buraya geldim.
İnşallah güzel kişilerle paylaşımlar yapar ve hislerimizi paylaşarak iyi bir sosyalleşme yaşarız.
29 Kasım 2025 tarihi yıllar sonra bakıp "vay beee" dediğim günler arasına girer inşallah.
Sevgi ve saygıyla...
Hoşgeldin iyi forumlar

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hoş geldiniz, keyifli forumlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

enginnn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
-
Selamlar Herkese,
Adım Emre (EFY),
Sevgi ve saygıyla...
Hoşgeldiniz :)