Emeğine saygım var ama sanırım ne demek istediğimi anlamamışsın ya da ben anlatamadım. Atıyorum, yarın bu üründen performans olarak çok çok daha iyi bir ürün kullandığında thumbnail'e ne yazacaksın? Yazacak birşey kalmayacak. O na da über parlak, ultra parlak yazarsın, böyle böyle sözlükte kelime kalmaz. Ve malesef gün sonunda bu adam her kullandığına aynısını yazıyor demeye de başlayabilirler.
Birde açtığın başlıkta birbiri ile çelişen mesaj yazdığında da video izlenmeyebilir. Kısa yazacaksan da en azından merhaba, kenotek showroom cilasını kullandım. Ürün hakkında merak ettiğiniz bilgileri videoda görebilirsiniz dersin. Veya, kenotek showroom cilası kullandım, parlaklığı, kalıcılığı, boncuklanmasını merak edenleri videoyu izlemeye davet ediyorum dersin.
Anlıyorum, çaban var, hızlı yükselmek niyetindesin ama benim gibi senden çok tecrübeli insanlar da yazdıklarını okuyunca sana yardımcı olmak adına benim gibi yorum yazabileceği gibi videoyu hiç izlemez yorum da yazmaz.
Benzer hatayı sihirli süngerde de yaptın. Sihirli sünger ya da melamin sünger bir çeşit zımparadır. Deriyi veya başka biryeri bu ürün ile temizleyin iş yapıyor ben memnun kaldım diye yazarsan yarın birisi sana uyar ince vernikli veya verniği sınırda olan otomobilinde kullanır adamın otomobilin boyası sizlere ömür olur. Veya deri temizliğinde kullanır bir bakar geride deri meri kalmamıştır. O süngeri ben evde derz aralarını temizlemek için kullandım. Birde Duster'ın rengi ruhsarı kaymış boyasız trim parçasında kullandım. Biraz olsun düzeltti çünkü bu ürün bir nevi zımpara.
Yol göstermek adına naçizane uyarıda bulunuyorum ufak tefek yanlışlar var bunları elden geçirmek lazım diyorum, emeğe saygı diyorsun. Bunu mesela iş hayatında söylersen, kapıyı gösterirler. Üniversitede söylersen en iyi ihtimalle de dersi tekrar aldırırlar. Yanlışım var evet ama emeğe saygı lütfen denmez