Kia Rio detay uygulamaları

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Esenlikler arkadaşlar Kia Rio detay uygulama paylaşımlarını sizlerle ayrı bir başlık altında paylaşmak istedim. Çünkü bir çok ürünü bu araç üzerinde deneyip uygulama şansım olacak. :)

bugün Rio’nun iç temizliğini yaptım.
kullandığım malzemeleri resim olarak size göstereyim:

bir kaç tane de iç aksamın kirli halleri:

halı paspasları dışarı çıkardıktan sonra taban halısını komple süpürdüm kabasını aldım. Ardından fırça yardımıyla aralara giren kum gibi küçük tanecikleri yüzeye çıkarıp tekrar süpürdüm:

ardından halı paspasları 1:13 oranında seyrettiğim Koch chemie GS ile sildim:

Koltuklar, kapı üst bölmeleri ve ön konsol deri olduğu için Autobrite Direct Cleanse deri temizleyiciyle komple deri akşamı temizledim. Ürün gerçekten favori ürün. Hem temizlemesi güzel hem de haftalarca sıfır araç kokusu araca her bindiğinizde sizi karşılıyor. Çıkan kiri bezlerde görebilirsiniz:

deri temizlik işlemleri bittikten sonra genel olarak iç aksamı Liquid Elements Insider iç mekan temizleyiciyle temizledim. Insider’ın çeşitli aromalarda koku varyasyonları var. Ben Einhorn aromasını aldım. Biraz şeker notalı bayan parfümünü çağrıştırdı bende :) Uygulama olarak direk yüzeye sıkıp biz bez yardımıyla yüzeye dağıtıp ardından bezin diğer yüzüyle silinmesi gerekiyor. Detay fırçası da kullanılabilir.
Üründe en çok beğendiğim güzel bir finish bırakıyor ve özellikle multimedya bölgesini temizlerken geride iz leke tüy kesinlikle bırakmıyor
Buyrun:

iç mekan temizliğini komple bitirdikten sonra UV koruyucu Özellikli antistatik yüzey vaadi veren Autoglanz Mist Interior Detailer kullandım. Bunun da kokusu çok iyi, parlak finish bırakmadı. Bunun da Uygulaması LE Insider gibi yüzeye sıkıp bir ped veya bez ile yüzeye yayıp ardından başka bir bezle siliyoruz. İlerleyen günlerde toz performansıyla ilgili bir güncelleme yapabilirim:

lafı uzatmadan size final resimleri sunayım:

uzunca bir sürenin ardından uygulama paylaşmanın keyfiyle bugünki detay maceramı noktalıyorum. Sıkılmadan okuyan herkese teşekkür ederim. :)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Eline sağlık Atalay. Autobrite Direct Cleanse güzel iş yapmış gibi duruyor. Deri kotluklu aracım olmadığı için pek bilmem gerçi bu ürünleri :taraa:Bu Rio bizdeki Rio'lardan farklı mı biraz? Deri koltuklar, büyük ekran multimedya filan :)

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Eline sağlık Atalay. Ürünler kimsenin bulamayacağı ürünler olunca baya canı çekiyor insanın :)

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Elinize sağlık hocam aracın içi de çok hoşuma gitti ilk defa görüyorum rio
Teşekkür ederim, evet maalesef araçların bize gelenlerle Avrupa’ya dağıtılanlar arasında çok ciddi farklar var. :)
Eline sağlık Atalay. Autobrite Direct Cleanse güzel iş yapmış gibi duruyor. Deri kotluklu aracım olmadığı için pek bilmem gerçi bu ürünleri :taraa:Bu Rio bizdeki Rio'lardan farklı mı biraz? Deri koltuklar, büyük ekran multimedya filan :)
Teşekkürler CelalCleanse gerçekten deri temizliği konusunda favorim oldu. :) maalesef araçların bize gelenlerle buradakiler arasında ciddi kalite farkı var. Fiyatı cazip kılabilmek adına bizim distribütörler hünerlerini gösteriyorlar. :)
Eline saglik abi cok basarili uygulama olmus.
Teşekkür ederim kardeşim.
Eline sağlık Atalay. Ürünler kimsenin bulamayacağı ürünler olunca baya canı çekiyor insanın :)
teşekkür ederim Muhlis, geldiğimde buluşalım hangisinden denemek istersen denemelik bölüp vereyim sana ben.

Hi.anar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Elinize sağlık, gerçekten başarılı olmuş. Aracın dışı konusunda çok hevesliyim, içi ise nedense bir türlü beni kendine çekemiyordu.

Ancak sizin çalışmanızı görünce bende iç için birkaç malzeme ekledim listeme :)

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Elinize sağlık, gerçekten başarılı olmuş. Aracın dışı konusunda çok hevesliyim, içi ise nedense bir türlü beni kendine çekemiyordu.

Ancak sizin çalışmanızı görünce bende iç için birkaç malzeme ekledim listeme :)
Teşekkür ederim, ben hem iç hem dış detay uygulamasını seviyorum.
sizin de aracınız Astra K sanırım. Benim kendi kişisel aracım da Astra K kozmik Gri. O uygulamalarıma ait başlığı aşağı bırakıyorum uygun zamanda okursunuz özellikle 1/. Sayfadaki iç detay uygulamam işinize yarayabilir.
Tonyukuk uygulamaları
Ellerine sağlık kanka yapıyorsun bu işi:):alkıssx:
Eyvallah Seviyoruz bu hobi sporunu :D

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık, deri temizleyicinin sıfır araba kokusu bırakması şahane bir durum, ilk defa gördüğümüz ürünler deri koltuklu araba falan baya gözümüz şenlendi:)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerine sağlık. finaller şahane, ürünler de öyle görünüyor :) Arabanın iç rengi ve dizaynı çok güzelmiş

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Elinize sağlık çok güzel uygulamalar olmuş :nazar: Aracı Rio değilde Sportage vs zannettim ilk başta, böyle güzel kombinasyonda görünce :D

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Teşekkür ederim İdris hocam :)
Elinize sağlık, deri temizleyicinin sıfır araba kokusu bırakması şahane bir durum, ilk defa gördüğümüz ürünler deri koltuklu araba falan baya gözümüz şenlendi:)
Teşekkür ederim, en sevdiğim yönü o oldu sanki araç sıfır alınmış gibi koku yayıyor ve uzun süre kalıyor o koku :)
Araç cidden dolu ama en beğendiğim yeri Jantları oldu çok iyi jantları var yakında dış detay paylaşımında görürsünüz hocam.
Ellerine sağlık. finaller şahane, ürünler de öyle görünüyor :) Arabanın iç rengi ve dizaynı çok güzelmiş
Teşekkürler Berkay, Bir sonraki aracım Kesinlikle iç aksamı açık renk olacak acayip ferahlık hissi katıyor. :)
@Tonyukuk07 Atalay ellerine sağlık, çok güzel olmuş :)
Teşekkürler Hakan abi beğenmene sevindim. :)
Elinize sağlık çok güzel uygulamalar olmuş :nazar: Aracı Rio değilde Sportage vs zannettim ilk başta, böyle güzel kombinasyonda görünce :D
Teşekkür ederim, kesinlikle aynı düşünüyorum deri rengi de ayrı bir hava katmış çok hoşuma gitti. :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Atalay abi ellerine sağlık, bu ürünler oldukça insanın hep detay yapası gelir. :D Ürünleri tek tek açıklaman kullanmasak dahi bir fikir uyandırdı. :)