Kia Sorento iç dış temizliği

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Diyecek birşey yok abi standart onurçiko kalitesinde , ellerine sağlık araç sıfır km olmuş. ;)<3
Teşekkür ederim Sayın adminim
Pıyıl pıyıl Maşallah. Ellerine sağlık üstad

Selametle
Teşekkür ederim:)
Üstadım ellerine sağlık ateşlemişsin
Teşekkür ederim :utandim:
Emeğinize sağlık. Güzel bir çalışma olmuş yine...
Teşekkür ederim :utandim:
Eline sağlık @onurçiko abi.

Keyifle okudum :)
Teşekkür ederim kardeşim
Abı eline sağlık kaderi değişmiş resmen
Teşekkür ederim kardeşim. Sıra sende, uygulama bekliyoruz.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Arkadaşım passatını verip bu 2.5 lt lik bu Sorentoyu aldı, leş durumda olan aracını düzeltmekte bana düştü. Sabah 9 akşam 5, tam bir mesaimi aldı temizliği.
Dış tarafın kirli hali bu şekilde,
Ekli dosyayı görüntüle 3197
Ekli dosyayı görüntüle 3198
Ekli dosyayı görüntüle 3199
Ekli dosyayı görüntüle 3200
Ekli dosyayı görüntüle 3201
Ekli dosyayı görüntüle 3202
Ekli dosyayı görüntüle 3203
Ekli dosyayı görüntüle 3204

Ceviz ile davlumbaz temizliği ile başladım. Saf ceviz kullandım.
Ekli dosyayı görüntüle 3205

Leş gibi olan jantlara Adam's Whell Cleaner ile müdahale ettim hem kabasını almak hem demirtozlarından kurtulmak için. Ürünü değerlendirmek gerekirse gayet tatmin edici bir temizlik performası sergiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 3206

Ürünün kurumasına izin vermeden, 1/4 sulandırlmış Cevizi Secho pompa ile püskürtüp,
Ekli dosyayı görüntüle 3207

Durulamadan Flowey EV13 Snow Foam ile köpüklü ön yıkamamızı yaptık. Ansf tadında bu snow foamdan da oldukça memnunum.
Ekli dosyayı görüntüle 3208
Ekli dosyayı görüntüle 3209
Ekli dosyayı görüntüle 3210

Dırulayıp araç için riskli bütğn kaba kirini attığımız aracımızın ince temizliğine geçebiliriz. Buna da jantlar ile başlıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 3211
Gloria ile Ceviz ve 2 ve şampuan karışımı.
Ekli dosyayı görüntüle 3212
Ekli dosyayı görüntüle 3213
Ekli dosyayı görüntüle 3214

Kova yıkamamızı g. Wash ile yaptım. Resim çekmemişim. Durulayıp koch chemie fl. İle demir tozu temizliğini yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 3215
Ekli dosyayı görüntüle 3216
Beklediğim oranda bir demirtozu çıkmadı esası da.
Durulayıp Marlo kil eldiven ile kil temizliğini yaptım.Bunu da resimlemeyi atlamışım.

Durulayıp Silverback ile kuruladım.
Ekli dosyayı görüntüle 3217

Dış tarafın temizliğine ara verip asıl içler acısı olan iç tarafa geçtim. Dikkat resimler detaydan soğutabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 3218
Ekli dosyayı görüntüle 3219
Ekli dosyayı görüntüle 3220
Ekli dosyayı görüntüle 3221
Ekli dosyayı görüntüle 3222
Ekli dosyayı görüntüle 3223
Ekli dosyayı görüntüle 3224
Ekli dosyayı görüntüle 3225

Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok...

Kauçuk paspasları çıkarıp Arexons motor temizleyici sıkıp fırçaladım. Anca arınır. Üstüne buhar makinası ile geçtim. Bez ile silip kurutup, plenty plastik koruma sıktım.

Halıları süpürüp, Flowey İnterior Cleaner sıkıp, maktap ile fırçaladım.
Ekli dosyayı görüntüle 3226
Ekli dosyayı görüntüle 3227
Derilere de Flowey ile giriştim, sonuç çok iyi.
Ekli dosyayı görüntüle 3228
Ekli dosyayı görüntüle 3229
Plastik aksamada aynı şekilde Flowey ile giriştim.
Ekli dosyayı görüntüle 3230
Flowey interior Cleaneri çok beğendim. Kokusu olsun, çalışma hızı olsun, sulandırma oranıyla şu an en favori iç temizlik ürünüm oldu. 2. Sırada soft99 wash mist.
Tavanı Vp Carpet Cleaner ile sildim.

Klima peteklerine buhar ile müdahale ettim.
Ekli dosyayı görüntüle 3231
Ekli dosyayı görüntüle 3232

Sptritz ile korumaya aldım plastikleri.
Ekli dosyayı görüntüle 3233
Maun kısımları Zymol Detail ile şenlendirdim. Maunlara can veriyor bu meret, muhteşem.
Ekli dosyayı görüntüle 3234

Neredeyse bitti ha gayret...
Ekli dosyayı görüntüle 3235
Ekli dosyayı görüntüle 3236
Deri koruma ürünü olarak elimde olan Mequiars gold class kullandım.
Fantezinin kokusunu ihmal etmedim.

Ekli dosyayı görüntüle 3237
Ekli dosyayı görüntüle 3238
Ekli dosyayı görüntüle 3239
Ekli dosyayı görüntüle 3240

Dış kısma ger dönüp kalan işlere devam..
Ekli dosyayı görüntüle 3241
Davlumbaz adam's undercarriage.
Lastiklerde sarp
Ekli dosyayı görüntüle 3242
Ekli dosyayı görüntüle 3243

Dış plastic
Ekli dosyayı görüntüle 3244
Ekli dosyayı görüntüle 3245
Jant koruma dr. Beasly's wheel sealant
Ben gittikten sonra 5 saat daha mı uğraştın abi :eek:

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
onur usta eline saglık tv lerde çok çöp ev haberi gördüydüm buda çöp araba olmuş ama senin gibi detaycının elinde sıfır kondisyona gelmiş anlaşılan bizim çeyizde flowey için yer açma zamanı geldi yetkili arkadaşlar artık 5 lik bidon işine el atarsa bizde tanışırız:fisilti:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık onur çok güzel temizlik olmuş. yağmurlar geçince ilk işim flowey ürünlerini test etmek olacak.
Teşekkürler Süleyman şef, sen de denemelerini yapsan, yorumlarını yapsan diye meraklar içinde bekliyorum.
Teşekkür ederim:utandim:
O senin güzelliğin kardeşim:utandim:
Ben gittikten sonra 5 saat daha mı uğraştın abi :eek:
Arabayı canlı gördün kardeşim.Daha glaze düşünüyordun ona vakit yetmedi.İşe 1 saat geç kaldım zaten.
@onurçiko abi eline sağlık yine harika olmuş arkadaşların çok şanslı
Teşekkür ederim kardeşim:)
onur usta eline saglık tv lerde çok çöp ev haberi gördüydüm buda çöp araba olmuş ama senin gibi detaycının elinde sıfır kondisyona gelmiş anlaşılan bizim çeyizde flowey için yer açma zamanı geldi yetkili arkadaşlar artık 5 lik bidon işine el atarsa bizde tanışırız:fisilti:
Teşekkür ederim Recep Usta.Aynısı benimde aklıma geldi:) Hatta dedim yenge bunu evden kovdu heralde arabada yaşıyor bu:kop:
@FloweyTurkiye ile görüşmemde ellerinde sadece 25 lt lik ürünler olduğunu söylediler fakat firma bize özel bölme işi yapacak.Merakla bekliyoruz bizde.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Onur @onurçiko ellerine sağlık gene çok iyi bir uygulama olmuş. İnsanlar bu şekilde nasıl araçlarını kullanıyorlar inan anlayamıyorum. Tamam herkes çok titiz olmasın kendi yıkayıp aracına düzenli detay yapmasın ama böyle de çöp arabaya çevirmesin yani. Kil eldiveni araca hafif kalmıştır o kadar pise kire ama iş görmüştür elbet. Oh be nihayet vakit yetmedi cherry glaze atacaktım atamadım lafını da duyduk sonunda senden. Normalde 3 günlük işi tek güne atom karınca yetiştiriyorsun çünkü. Aracın ebatları da büyük durumu da kötü bu 9-17 yaptığın işi normal biri 2 günde yapar anca zaten. Tekrar ellerine sağlık. Jant koruma ürünleri hangileri denedin ve yorumların nasıl onu merak ettim ben de.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Onur @onurçiko ellerine sağlık gene çok iyi bir uygulama olmuş. İnsanlar bu şekilde nasıl araçlarını kullanıyorlar inan anlayamıyorum. Tamam herkes çok titiz olmasın kendi yıkayıp aracına düzenli detay yapmasın ama böyle de çöp arabaya çevirmesin yani. Kil eldiveni araca hafif kalmıştır o kadar pise kire ama iş görmüştür elbet. Oh be nihayet vakit yetmedi cherry glaze atacaktım atamadım lafını da duyduk sonunda senden. Normalde 3 günlük işi tek güne atom karınca yetiştiriyorsun çünkü. Aracın ebatları da büyük durumu da kötü bu 9-17 yaptığın işi normal biri 2 günde yapar anca zaten. Tekrar ellerine sağlık. Jant koruma ürünleri hangileri denedin ve yorumların nasıl onu merak ettim ben de.
Teşekkür ederim, yaşlanıyorum artık heralde:) Yok normalde yine yetiştirirdim ama aracım içi extreme pis çıkınca olmadı.
Aslınsa çok ürün denemedim, zymöl ve dr beasly's denedim, şimdi birde cg whell guard deneyecem.