Kılcal çizik AutoGlym Srp ile halledilir mi ?

ClydeShelton

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bugün aynayı sürttüm tırnak girmeyen güneş altında belli eden çok ufak çizikler oluştu meguiars el pedi ve srp ile halledilebilir mi ?

abarutcu40

Çaylak Detaycı
Üye
Hocam srpde asindiricilik yok dolgu ozelligiyle kapatir kalıcı cozum olmaz elinizde srp varsa kullanin ama satın alicaksaniz asindirici ozellikli bi urun alin bence ustalar daha iyi cevap verceklerdir

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Boya transferi varsa belki alırsınız ama çizik almak elle mümkün değildir. Bırakın srp yi ben medium kat pastayı elle atmayı denemiştim zamanında hiçbir çiziği alamadım

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Srp ile minik çizikleri bi ihtimal doldururabilirsiniz onlarda yıkama sonrası geri gelirler, çizik fotosunu atarsınız daha net yorumda bulunabiliriz. El pedi ve cutting bir pasta ile birazda olsa çizikleri gizleyebilirsiniz

ClydeShelton

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Srp ile minik çizikleri bi ihtimal doldururabilirsiniz onlarda yıkama sonrası geri gelirler, çizik fotosunu atarsınız daha net yorumda bulunabiliriz. El pedi ve cutting bir pasta ile birazda olsa çizikleri gizleyebilirsiniz
Telefonumun kamerasının o kadar ufak çiziği çekebileceğini pek sanmıyorum ama denerim :) önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir ürün var mıdır peki ped ile uygulamayı düşünüyorum bende