Koch chemie fb ve Flowey r10

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Emeğine sağlık abi fırsat bulup testlere başlamak istiyorum.
Teşekkür ederim kardeşim, senin n testleride merakla bekliyorum, bu tarz interaktif faaliyetler ile daha iyi oluyor forum kesinlikle. Ayrıca senin stoklarda keşfedilmeyi bekleyen ürünlerde var diye düşünüyorum.

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Teşekkür ederim kardeşim, senin n testleride merakla bekliyorum, bu tarz interaktif faaliyetler ile daha iyi oluyor forum kesinlikle. Ayrıca senin stoklarda keşfedilmeyi bekleyen ürünlerde var diye düşünüyorum.
Ne sen sor ne ben söyliyeyim abi 1-2 gün ayırıp plan proje gerekli diye düşünüyorum :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Cok güzel bir karşılaştırma olmuş ellerinize sağlık ikinizin de :) Drogonsa rakip oldu sanırım r10

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Onur hocam yine bize yön verdiğin için teşekkür ederiz
Estağfurullah, ben elimden geldiğince uapmaya çalıştım
Ne sen sor ne ben söyliyeyim abi 1-2 gün ayırıp plan proje gerekli diye düşünüyorum :)
Yapalım kardeşim sana plan proje. Sen bagaja doldur malı gel:)
Cok güzel bir karşılaştırma olmuş ellerinize sağlık ikinizin de :) Drogonsa rakip oldu sanırım r10
Bence de sanırım.
Elinize sağlık güzel bir karşılaştırma olmuş
Teşekkür ederim Fatih.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
reis eline sağlık Mardin de olunca kargoların hiç biri gelmedi daha ne aplikatör nede flowey bize gelesiye kadar testlerde oldu :) ellerinize sağlık ama abi r10 çatır çatır halletmiş işini. sulkandırılarak bile çok fazla işimizi görür asıl amacımız demirtozu sökmekse. kir durumunda da saf halide kulanan arkadaş çok olur. çok sağol

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Merhabalar, yeni bir karşışaştırma testi yapalım. Bu günkü karşılaştırmamız koch chemie felgenblitz ve flowey r10.

Kobay aracımız yine @Muratcan kardeşimin aracı. Jantlar korumalı ve biraz kirli.

İki ürünü öncelikle saf olarak kullandım.

R10 kıvam olarak gayet yoğun, janta oturuyor ve kendini salmıyor. Çok hızlı bir tepki süresi var. Kokusu çok iyi bir demirtozu sökücü ye göre. Hoş bir kokusu var. Korumaya zararı yok. Temizlik kabiliyeti çok başarılı. Temassız olarak jantı teetemiz çıkardı. Bu yorumlarım saf kullanım için geçerli.

Fb kıvam olarak daha akışkan, hızlı kuruyor daha likit olduğu için, tepki süresi daha yavaş, kokusu çok kötü değil ama iyi de değil, hafif rahatsız edici. Kir sökmede çok daha geri kaldı. Korumaya bir zararı yok ürünün.

R10 u 1/1 den biraz fazla sulandırdım. Daha kolay bir kullanım sundu. Performans saf kullanıma göre geriledi. Peçete testinde kir geldi peçeteye.
Sonuç olarak r10 başarılı bir ürün, performans olarak çok başarılı, kokusu kullanırken ürünü daha da sevdiriyor.

Buyurun videosu.

Emeğine ve paylaşımına sağlık :) O zaman R10 mu alacağız ne yapacağız :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
reis eline sağlık Mardin de olunca kargoların hiç biri gelmedi daha ne aplikatör nede flowey bize gelesiye kadar testlerde oldu :) ellerinize sağlık ama abi r10 çatır çatır halletmiş işini. sulkandırılarak bile çok fazla işimizi görür asıl amacımız demirtozu sökmekse. kir durumunda da saf halide kulanan arkadaş çok olur. çok sağol
Teşekkür ederim, ürünler gelmeden bilgileri stokladın:)
Emeğine ve paylaşımına sağlık :) O zaman R10 mu alacağız ne yapacağız :)
Teşekkür ederim, artık karar sizin, sen seversin güzel kokulu.