Koch chemie nano magic shampoo ve quick shine inceleme.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba

koch chemie ürünlerini kullanmaya ve test etmeye devam ediyorum, bugünkü ürünlerimiz şampuan ve qd ürünü.

Önce Şampuanı ph testinden geçirelim, ph seviyesi 6-6.5 arası gayet ideal çıktı.

Şampuanda kokusu fena degil içerisinde hafiften bi sentetik kokusu var köpürme ve kayganlık performansı gayet güzel.

Şampuanı Çift kova ve kısa tüylü eldivenle uyguladım motorsikletin üzerinde daha önceden koruma vardı ve şampuanın korumaya bi zararı olmadı tek başına kullanımdada çok rahat boncuklama etkisi yapacak türde bi şampuan.

Yıkama sonrası koruma üzerinde su iticilik videosu.

https://vimeo.com/184977980
https://vimeo.com/184978986

Kurulama işlemi bittikten sonraki yansıma resmimiz, parlaklık gayet güzel.

Yıkama işlemi bittikten sonra QD ürünü kullandım. Uygulaması kolay bi ürün el izi gibi lekelerde başarılı motorsikletin depoda benzin fazla gelmiş kapaktan benzin sızmış bu sızıntı izini çok rahat çıkarttı. Bıraktıgı final kayganlıgı güzel.

Ürünlerin özellikle bıraktıgı final parlaklıgını begendim.

Bir kaç final resmi gelsin.

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme için teşekkürler. Koch chemie ürünlerini bundan sonra saha sık göreceğiz gibi..

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Eline sağlık abi. Ben bir ürününü kullandım, bu şampuanıda alayım almayım arada kalmıştım fiyatı yüzünden. Ama hakkını veriyor gibi duruyor

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@Dragstar Zymöl veya Nanolex Pure ile karşılaştırma şansın var mıdır? Kullandıysan artıları eksileri neler?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
mahapurusha' Alıntı:
@Dragstar Zymöl veya Nanolex Pure ile karşılaştırma şansın var mıdır? Kullandıysan artıları eksileri neler?

Nanolex pure degilde nanolex reativ ile çok benzer özellikte. Karşılaştıma şansım olmadı ama zymöl daha parlaktır diye düşünüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Patronas

Çaylak Detaycı
Üye
Herkese merhaba

koch chemie ürünlerini kullanmaya ve test etmeye devam ediyorum, bugünkü ürünlerimiz şampuan ve qd ürünü.

Önce Şampuanı ph testinden geçirelim, ph seviyesi 6-6.5 arası gayet ideal çıktı.

Şampuanda kokusu fena degil içerisinde hafiften bi sentetik kokusu var köpürme ve kayganlık performansı gayet güzel.

Şampuanı Çift kova ve kısa tüylü eldivenle uyguladım motorsikletin üzerinde daha önceden koruma vardı ve şampuanın korumaya bi zararı olmadı tek başına kullanımdada çok rahat boncuklama etkisi yapacak türde bi şampuan.

Yıkama sonrası koruma üzerinde su iticilik videosu.

Kurulama işlemi bittikten sonraki yansıma resmimiz, parlaklık gayet güzel.

Yıkama işlemi bittikten sonra QD ürünü kullandım. Uygulaması kolay bi ürün el izi gibi lekelerde başarılı motorsikletin depoda benzin fazla gelmiş kapaktan benzin sızmış bu sızıntı izini çok rahat çıkarttı. Bıraktıgı final kayganlıgı güzel.

Ürünlerin özellikle bıraktıgı final parlaklıgını begendim.

Bir kaç final resmi gelsin.

Eline sağlık abi. Konuyu gereksiz yere hortlatmış olacağım ama size bir sorum var yardım ederseniz sevinirim. Herhangi bir korumaya sahip olmayan bir araba için nanolex pure ve koch chemi nms arasında kaldım. Kir sökücülüğü ve parlaklık yönünden hangisini tercih edersiniz acaba?

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Eline sağlık abi. Konuyu gereksiz yere hortlatmış olacağım ama size bir sorum var yardım ederseniz sevinirim. Herhangi bir korumaya sahip olmayan bir araba için nanolex pure ve koch chemi nms arasında kaldım. Kir sökücülüğü ve parlaklık yönünden hangisini tercih edersiniz acaba?
Araçda hiç koruma yoksa birazda olsa koruma eklemesi için koch chemie tercih ederdim. Ama bu aralar parlaklık için favori şampuanım Zymöl.

DENİZLİ

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Nanolex Pure'da cila içeriği bulunmuyor. NMS ile hiç cila olmayan yüzeyi nispeten cila etkisi yaratacak hale getirebilirsiniz. Ama yüzeyde boncuk tarlası oluşmaz, su perde şeklinde yüzeyden iner, boncuklanma olur ama az olur.