Koch chemie plast star

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Daha önce nanomagic plast care kullandınızmı koch chemi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Metinn87

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa/Salihli
Kullanmadım bu ürünün amatörü diye biliyorum.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Metinn87

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa/Salihli

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine saglık, Koch plastik ürünleri güzel iş çıkartıyor.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Üründen almayı düşünüyordum tamda inceleme için teşekkürler

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Bu üründen almak isteyen varsa bölüşebiliriz arkadaşlar 50/50

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
@Detail Guy dursun ben aldım köşede duruyor :)

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Nano magic bunun amatörü işe bunun nasıl olduğunu düşünemiyorum:)

Metinn87

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Manisa/Salihli
Nano magic ile içeriği %90 ayni fakat 1lt olduğu icin fiyatı cok uygun oluyor. Arada 10-15 tl oynuyor

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Zannedersem nano magic plast silikonlu bu silikonsuz ?

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Nano magic temin etmeyi düşünüyordum ama bundan mı alsam acaba. Dış plastiklere ve motora hangisi daha iyidir. Gerçi ikiside başarılı görünüyor ama.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Poyraz051

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Yangsagan' Alıntı:
Nano magic temin etmeyi düşünüyordum ama bundan mı alsam acaba. Dış plastiklere ve motora hangisi daha iyidir. Gerçi ikiside başarılı görünüyor ama.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koch chemie Türkiye distiribütörü bek kimya ile görüşmüştüm zamanında plast starın genelde uygulama merkezleri için nano magic inde amatör kullanım için olduğunu söylemişti. Plaststar 1 tık daha iyidir dedi. Miktar fiyat oranına göre plast star tam f/p ürünü ben o tarihe stoklarda bulamamıştım. Nano magic aldım. :)

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Magic var pss de alayım bari .

Moderatör tarafında düzenlendi:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam bu konuyu bende araştırdım, tamamen nerede kullanmak istediğinle alakalı.

Direk sitede yazanları genel olarak çeviriyorum siz detaylıca internetten çevirebilin diye ingilizcesini de ekliyorum ve afyon eskişehir antalya bölgesine bakan yetkili satıcının aktardıklarını ekleyeyim;

NanoMagicPlastCare
Maintains and protects all external plastic parts (trim, rubber, etc.). The treated parts regain their original, new appearance and are protected against damaging environmental factors. The premium product for professional vehicle care with unmatched durability.

Tüm dış plastiklere uygulanabilir. Zarar gören parçalara orijinal görünümünü geri kazandırır ve çevresel faktörlere karşı korur. UV koruma yok.

Motorplast
Special engine conserver Naturally shiny, water-displacing conserver for engines, housing parts, rubber hoses and power units of cars, commercial vehicles, etc., with pleasant fragrance. Treated parts regain their new appearance. The complete drying (no lubricating film) prevents dirt sticking. The power units are protected from corrosion and environmental factors by the permanently elastic protective film. Suitable for use on dry and wet surfaces. Temperature-resistant to 250°C. With Daimler approval.

Areas of use Engines, housing parts, rubber hoses and power units of cars, commercial vehicles, etc

Motor kompartımanında ki tüm parçaları korozyona, oksidasyona, çevresel faktörlere ve aşırı ısıya karşı korur 250 dereceye kadar dayanımı vardır. Uygulandığı bölgede elastik bir film tabakası oluşturur. UV koruma yok.

Plast Star siliconölfrei
Premium care for external plastic, silicone-oil-free Silicone oil-free premium product in the area of plastic care products. Maintains and protects over months and is extremely UV-stable. The treated parts regain their original new semi-matt appearance thanks to a special care components system (micro-emulsion), which bonds firmly with the treated surface. Stops door seals from freezing. The extremely long service life, fast and simple use and a pleasant fragrance make Plast Star siliconölfrei into an unbeatable product. Optimally suited for tyres and rubber parts as well. With Daimler approval.

Areas of use External plastic and rubber parts, tyres, door seals, etc.

Dış plastiklere ve tekerleklere uygulanabilir. Aylarca uygulandığı bölgede kalabilir ve UV ışınlara karşı dayanıklıdır. Yarı mat bir görünüm bırakır. Ayrıca kapı içi fitillere de uygulayarak kışın donup yapışmasını engellersiniz.

Artık seçim sizin, make your choice :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hocam bu konuyu bende araştırdım, tamamen nerede kullanmak istediğinle alakalı.

Direk sitede yazanları genel olarak çeviriyorum siz detaylıca internetten çevirebilin diye ingilizcesini de ekliyorum ve afyon eskişehir antalya bölgesine bakan yetkili satıcının aktardıklarını ekleyeyim;

NanoMagicPlastCare
Maintains and protects all external plastic parts (trim, rubber, etc.). The treated parts regain their original, new appearance and are protected against damaging environmental factors. The premium product for professional vehicle care with unmatched durability.

Tüm dış plastiklere uygulanabilir. Zarar gören parçalara orijinal görünümünü geri kazandırır ve çevresel faktörlere karşı korur. UV koruma yok.

Motorplast
Special engine conserver Naturally shiny, water-displacing conserver for engines, housing parts, rubber hoses and power units of cars, commercial vehicles, etc., with pleasant fragrance. Treated parts regain their new appearance. The complete drying (no lubricating film) prevents dirt sticking. The power units are protected from corrosion and environmental factors by the permanently elastic protective film. Suitable for use on dry and wet surfaces. Temperature-resistant to 250°C. With Daimler approval.

Areas of use Engines, housing parts, rubber hoses and power units of cars, commercial vehicles, etc

Motor kompartımanında ki tüm parçaları korozyona, oksidasyona, çevresel faktörlere ve aşırı ısıya karşı korur 250 dereceye kadar dayanımı vardır. Uygulandığı bölgede elastik bir film tabakası oluşturur. UV koruma yok.

Plast Star siliconölfrei
Premium care for external plastic, silicone-oil-free Silicone oil-free premium product in the area of plastic care products. Maintains and protects over months and is extremely UV-stable. The treated parts regain their original new semi-matt appearance thanks to a special care components system (micro-emulsion), which bonds firmly with the treated surface. Stops door seals from freezing. The extremely long service life, fast and simple use and a pleasant fragrance make Plast Star siliconölfrei into an unbeatable product. Optimally suited for tyres and rubber parts as well. With Daimler approval.

Areas of use External plastic and rubber parts, tyres, door seals, etc.

Dış plastiklere ve tekerleklere uygulanabilir. Aylarca uygulandığı bölgede kalabilir ve UV ışınlara karşı dayanıklıdır. Yarı mat bir görünüm bırakır. Ayrıca kapı içi fitillere de uygulayarak kışın donup yapışmasını engellersiniz.

Artık seçim sizin, make your choice :)
Peki abi tercihe bize bırakmışsınız ama NanoMagicPlastCare 'ı dış plastiğe uygulayarak parlak bir görüntü bırakıcaz. Ama uv koruması olmadıkdan sonra koruma uygulamak mantıklı ? Sizin fikrinizi almak istiyorum.:)