Koch Chemie RRR ortak alım

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Kargo kodu için yardımcı olurum irtibat numarasını paylaşırım sizle 5 TL ye kod alıyorsunuz kargo biraz daha uygun fiyata gidiyor en uygun PTT oluyor ama sıvı gönderildiği için dışına ekstra sızdırmaz bir kap istiyorlar ya da diğer kargoları tercih ederiz

alicankaradag

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Pazartesi günü hesabınıza geçerim.
Elden alsak nerden alıcaz peki ?
Hocam ben zeytinburnundayım. Git gel maliyet yükselecek bir ilçedeysen kargo da yaparım aynı şekilde sorun değil.

Bu arada helal olsun arkadaşlar. İlk kez böyle birşey yapıyorum. Başarabilirsek ne mutlu :) hem bölünmüş olarak bulması zor hem de kaliteli bir ürün. Bundan sonrasında da bunun gibi gözde ürünler için çalışmalarımız devam edecektir (rrr ile tecrübe edinelim de)

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bölünmüş ürünlerin satışının bitmesinden önce detaymarketim’den 85TL’ye almıştım. Kargo ücretsi gelmişti. Şişesi ıvır zıvırı derken yine bu rakamlara gelirse şahane olur.

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar bende indirim çeki var.Bu indirim çeki ile alırsak 698/11 = 63.50 TL ye gelir litresi.İndirim çeki kodunu ürünü alacak arkadaşa verebilirim.
Hocam bu indirime ek firmanın çalıştığı bankada havale için aynı olursa bi yüzde 5 daha düşüyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alicankaradag

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar tekrardan selamlar. İndirim kodu ile beraber şişe fiyatı dahil birim maliyetimiz şuan 70 tl. Havale yaparken buna göre yaparsınız. Kargo kısmında da indirim kodu için 5 tl ödeniyor bilginize.

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar tekrardan selamlar. İndirim kodu ile beraber şişe fiyatı dahil birim maliyetimiz şuan 70 tl. Havale yaparken buna göre yaparsınız. Kargo kısmında da indirim kodu için 5 tl ödeniyor bilginize.
ptesiye kadar daha da iner :mutlu:
Tamam teşekkür ederim üstadım.

Son düzenleme:

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
RRR şuan bidon olarak dahi birçok yerde yok, distribütör ile görüşeceğim arkadaşlar. 3 kişi daha olursa bizim kadro tamamlanacak. Bu arada nanolex interior o kadar para vermeye değecek bir ürün değil gibi hissettirdi. Valet pro ya da kc green star apc ile sulandırıp gayet aynı temizlik yapılabilir. Üzerine de düzenli spritz atılırsa bence performans olarak aşağıda kalmaz.
APC ler ağır kimyasal barındırıyorlar., iç temizlikte halı temizliği veya koltuktaki spot leke için kullanılabilir ama ön konsol gibi yumuşak plastik aksamda bu tip ürünler hiç masum değildir., Nanolex interior cleaner benim bu zamana kadar kullandığım en başarılı ürün..

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
APC ler ağır kimyasal barındırıyorlar., iç temizlikte halı temizliği veya koltuktaki spot leke için kullanılabilir ama ön konsol gibi yumuşak plastik aksamda bu tip ürünler hiç masum değildir., Nanolex interior cleaner benim bu zamana kadar kullandığım en başarılı ürün..
Aynı fikirde olmakla beraber Adams Total ve Gyeon Vynl clenaer kullandın mı diye sormak isterim Ali?

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Aynı fikirde olmakla beraber Adams Total ve Gyeon Vynl clenaer kullandın mı diye sormak isterim Ali?
Nuri selamlar, neden bilmiyorum ama 1-2 ürünü hariç gyeon'a ben pek ısınamadım., adams total e bişey demem güzel ama getiren yok, yakında zymöl vinyl cleaner almayı düşünüyorum., bakalım onunla nanolex'i karşılaştırırım :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Nuri selamlar, neden bilmiyorum ama 1-2 ürünü hariç gyeon'a ben pek ısınamadım., adams total e bişey demem güzel ama getiren yok, yakında zymöl vinyl cleaner almayı düşünüyorum., bakalım onunla nanolex'i karşılaştırırım :)
Acaba fiyatından dolayı olabilir mi? Ben markayı çok seviyorum ama yollarımız pek kesişmiyor kesişemiyor. ;) Yalnız bezleri güzel, Bathe plus şampuanı muazzam ve fiyatları burada Dubaide gayet uygun. Ben Gyeon Vynl cleaner çok beğendim. Adams Total çok güzel, AF Spritz ile beraber 3lü favorim hepsinin kendine göre avantajı var. Flowey I2 de övülüyor aldım ama denemedim, deneyince yorumlarım. iç aksam için ürün alacak olsam nanolex ve Autoglym aklımda övülenler arasında. Zymöl de iyidir tartışmasız. iç mekan çok bakımsızsa apc dikkatli seyreltilip detaylı temizlenebilir 1 kerelik ama düzenli kullanımda bu saydığımız ürünlerle rutin temizlik bakım yeterli gelecektir. Bu vesileyle fikrimi söylemiş olayım.