Kargo kodu için yardımcı olurum irtibat numarasını paylaşırım sizle 5 TL ye kod alıyorsunuz kargo biraz daha uygun fiyata gidiyor en uygun PTT oluyor ama sıvı gönderildiği için dışına ekstra sızdırmaz bir kap istiyorlar ya da diğer kargoları tercih ederiz
Hocam ben zeytinburnundayım. Git gel maliyet yükselecek bir ilçedeysen kargo da yaparım aynı şekilde sorun değil.
Bu arada helal olsun arkadaşlar. İlk kez böyle birşey yapıyorum. Başarabilirsek ne mutlu hem bölünmüş olarak bulması zor hem de kaliteli bir ürün. Bundan sonrasında da bunun gibi gözde ürünler için çalışmalarımız devam edecektir (rrr ile tecrübe edinelim de)
Bu indirim olanaklarının tamamını kullanıp olabildiğince düşürürüz fiyatı pazartesi günü. Banka havalesi de yapabilirsek anlaştıkları banka ile, biraz daha düşer
Arkadaşlar tekrardan selamlar. İndirim kodu ile beraber şişe fiyatı dahil birim maliyetimiz şuan 70 tl. Havale yaparken buna göre yaparsınız. Kargo kısmında da indirim kodu için 5 tl ödeniyor bilginize.
Arkadaşlar tekrardan selamlar. İndirim kodu ile beraber şişe fiyatı dahil birim maliyetimiz şuan 70 tl. Havale yaparken buna göre yaparsınız. Kargo kısmında da indirim kodu için 5 tl ödeniyor bilginize.
Keşke daha da düşse, hepimiz için faydalı olur geriye sadece kargo kısmı kalıyor. Sıvı göndermek biraz sorunlu bir iş ama ona da bir çözüm bulacağız artık
Keşke daha da düşse, hepimiz için faydalı olur geriye sadece kargo kısmı kalıyor. Sıvı göndermek biraz sorunlu bir iş ama ona da bir çözüm bulacağız artık
RRR şuan bidon olarak dahi birçok yerde yok, distribütör ile görüşeceğim arkadaşlar. 3 kişi daha olursa bizim kadro tamamlanacak. Bu arada nanolex interior o kadar para vermeye değecek bir ürün değil gibi hissettirdi. Valet pro ya da kc green star apc ile sulandırıp gayet aynı temizlik yapılabilir. Üzerine de düzenli spritz atılırsa bence performans olarak aşağıda kalmaz.
APC ler ağır kimyasal barındırıyorlar., iç temizlikte halı temizliği veya koltuktaki spot leke için kullanılabilir ama ön konsol gibi yumuşak plastik aksamda bu tip ürünler hiç masum değildir., Nanolex interior cleaner benim bu zamana kadar kullandığım en başarılı ürün..
APC ler ağır kimyasal barındırıyorlar., iç temizlikte halı temizliği veya koltuktaki spot leke için kullanılabilir ama ön konsol gibi yumuşak plastik aksamda bu tip ürünler hiç masum değildir., Nanolex interior cleaner benim bu zamana kadar kullandığım en başarılı ürün..
Nuri selamlar, neden bilmiyorum ama 1-2 ürünü hariç gyeon'a ben pek ısınamadım., adams total e bişey demem güzel ama getiren yok, yakında zymöl vinyl cleaner almayı düşünüyorum., bakalım onunla nanolex'i karşılaştırırım
Nuri selamlar, neden bilmiyorum ama 1-2 ürünü hariç gyeon'a ben pek ısınamadım., adams total e bişey demem güzel ama getiren yok, yakında zymöl vinyl cleaner almayı düşünüyorum., bakalım onunla nanolex'i karşılaştırırım
Acaba fiyatından dolayı olabilir mi? Ben markayı çok seviyorum ama yollarımız pek kesişmiyor kesişemiyor. Yalnız bezleri güzel, Bathe plus şampuanı muazzam ve fiyatları burada Dubaide gayet uygun. Ben Gyeon Vynl cleaner çok beğendim. Adams Total çok güzel, AF Spritz ile beraber 3lü favorim hepsinin kendine göre avantajı var. Flowey I2 de övülüyor aldım ama denemedim, deneyince yorumlarım. iç aksam için ürün alacak olsam nanolex ve Autoglym aklımda övülenler arasında. Zymöl de iyidir tartışmasız. iç mekan çok bakımsızsa apc dikkatli seyreltilip detaylı temizlenebilir 1 kerelik ama düzenli kullanımda bu saydığımız ürünlerle rutin temizlik bakım yeterli gelecektir. Bu vesileyle fikrimi söylemiş olayım.