Öneri Kolları Sıvadım

geceyry

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Hatay
Arkadaşlar herkese selamlar.

Sıfır km Uranüs grisi kiri çok belli eden passat ile aranıza katılmış bulunmaktayım.

Aracima Bionica plus denilen seramaik kaplama uygulamasını bayide yaptırmıştı.

Amacım; sahip olduğum aracıma özenle bakıp doğru yıkama teknikleri ile müdahalede bulunup çizilmesini geciktirmek.

Forum da yaptığım araştırmalara göre almam gereken ürünleri aşağıda belirtiyorum.

Ön yıkama köpük yapıcı ile :

Valet Pro ANSF

Kova ile yıkama:

Zymol auto wash

Kurulama bezi:

PURESTAR DUBLEX TWIST TOWEL 70X90 Cm

Yıkama eldiveni:

GYEON SMOOTHİE YIKAMA ELDİVENİ

Köpük yapıcı pompa:

MAROLEX Foamer axel ™3000

Şimdilik tespit ettiğim ürünler bunlar. Ürünlerin siparişlerini henüz vermedim. Siz değerli arkadaşlarımdan yorumlar bekliyorum.

Yukarıda yazdığım ürünler yerine tavsiyeniz olursa seve seve değerlendireceğim.

Ek olarak aracımda her yıkamadan sonra boya ve seramik kaplama koruması açısından nasıl bir ürün uygulama gerekir. Cila vs gibi.

Ayrıca;
Siz değerli arkadaşlarımdan,

Kova seti
Jant ürünü
Detay ve jant fırça ürünü
Torpido ve hava kanal bakımı ile ilgili ürün önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden herkese iyi forumlar.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hoşgeldiniz, aracanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inş. Aracınızı ve rengi merak ettim paylaşsaydınız keşke.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
hosgeldiniz valet pro ansf yerine ev 13 ye kullanabilirsiniz diğer secimleriniz gayet yerinde olmuş aracinizda olan seramik markasinin destekleyici ürünlerini kullanabilirsiniz. Fırça konusunda work stuff albino serisi tavsiye ederim.

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Sıfır km Uranüs grisi kiri çok belli eden passat ile aranıza katılmış bulunmaktayım.

Amacım; sahip olduğum aracıma özenle bakıp doğru yıkama teknikleri ile müdahalede bulunup çizilmesini geciktirmek.

Forum da yaptığım araştırmalara göre almam gereken ürünleri aşağıda belirtiyorum.

Valet Pro ANSF

Kova ile yıkama:

Zymol auto wash

Kurulama bezi:

Yıkama eldiveni:

Köpük yapıcı pompa:

Şimdilik tespit ettiğim ürünler bunlar. Ürünlerin siparişlerini henüz vermedim. Siz değerli arkadaşlarımdan yorumlar bekliyorum.

Ek olarak aracımda her yıkamadan sonra boya ve seramik kaplama koruması açısından nasıl bir ürün uygulama gerekir. Cila vs gibi.

Ayrıca;

Kova seti
Jant ürünü

Aracınız hayırlı olsun. Geçen hafta marolex axel 3000 köpük yapıcı pompa almıştım. Üst gövde alt gövdeyle tam oturmadı. 3. denemeden sonra hava kaçırmaya başladı. Ürünü parlatan adamlardan almıştım. Ürünü İade ettim. Zaten bu camiada bilinen ve güvenilir bir firma. İademi kabul ettiler. Eğer almayı düşünüyorsanız bu konuyu kendilerine iletin. Ürünü kontrol etsinler ve öyle göndersinler. Bu arada ellerinde marolex kalmamıştı. Yeni stok ne zaman gelir, zamlı mı gelir bilmiyorum.

geceyry

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Hatay
hosgeldiniz valet pro ansf yerine ev 13 ye kullanabilirsiniz diğer secimleriniz gayet yerinde olmuş aracinizda olan seramik markasinin destekleyici ürünlerini kullanabilirsiniz. Fırça konusunda work stuff albino serisi tavsiye ederim.

Sağolun hocam bahsettiğiniz ev13 ne oluyor acaba. Tam ismini yazabilir misiniz

geceyry

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Hatay
Aracınız hayırlı olsun. Geçen hafta marolex axel 3000 köpük yapıcı pompa almıştım. Üst gövde alt gövdeyle tam oturmadı. 3. denemeden sonra hava kaçırmaya başladı. Ürünü parlatan adamlardan almıştım. Ürünü İade ettim. Zaten bu camiada bilinen ve güvenilir bir firma. İademi kabul ettiler. Eğer almayı düşünüyorsanız bu konuyu kendilerine iletin. Ürünü kontrol etsinler ve öyle göndersinler. Bu arada ellerinde marolex kalmamıştı. Yeni stok ne zaman gelir, zamlı mı gelir bilmiyorum.
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Sizin söylediğiniz şekilde yapacağım. Almadan önce kontrol edilmesini talep ederim.

altn97

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hoşgeldiniz Keyifli forumlar Seramik kaplama ve benzeri detay işleriniz için @Berkay İle görüşebilirsiniz ihtiyacınız olursa kendisinin vereceği ürün tavsiyeleri formdaki bütün abilerim gibi işinizi fazlasıyla görür

irfan yalınay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul

Valet Pro ANSF

Kova ile yıkama:

Zymol auto wash

Kurulama bezi:

Yıkama eldiveni:

Köpük yapıcı pompa:

Ayrıca;

Kova seti
Jant ürünü

Kova seti için kendiniz de kolayca bir d.i.y sistem kurabilirsiniz. 2 adet kova temin etmeniz ve kova dibinde su dalgalanmasını engelleyecek bir süzgeç ile suyu hapsedecek bariyer düzeni kurabilirsiniz.Bu iş için bulaşık tepsilerinin delikli altını ve altta kalan parçacıkları tutmak için de bir çok çeşit gözenekli ürün kullanabilirsiniz.

geceyry

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Hatay
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
On yıkama ürününü flowey ile değiştirdim

geceyry

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Hatay
Kova seti için kendiniz de kolayca bir d.i.y sistem kurabilirsiniz. 2 adet kova temin etmeniz ve kova dibinde su dalgalanmasını engelleyecek bir süzgeç ile suyu hapsedecek bariyer düzeni kurabilirsiniz.Bu iş için bulaşık tepsilerinin delikli altını ve altta kalan parçacıkları tutmak için de bir çok çeşit gözenekli ürün kullanabilirsiniz.
Hocam onu nasıl yapacağımı anlayamadım elim biraz bu işler yeteri kadar yatkın değil

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Yeni otomobiliniz hayırlı olsun, güzel bir renk. Yapılan işlem için, umarım minimum zarar vermişlerdir arabaya.

Jantlar için work stuff squal veya aliexpressten benzeri ürünler alabilirsiniz. Jant temizleyici flowey r1 öneririm. Torpido için sonax matt efekt. Güneş alan yerde duruyorsa gtecniq c6 daha faydalı olabilir. Marolex axel. yerine otomatik pompalı şarjlı bir alet düşünürseniz temininde yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:

geceyry

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Hatay
Yeni otomobiliniz hayırlı olsun, güzel bir renk. Yapılan işlem için, umarım minimum zarar vermişlerdir arabaya.

Jantlar için work stuff squal veya aliexpressten benzeri ürünler alabilirsiniz. Jant temizleyici flowey r1 öneririm. Torpido için sonax matt efekt. Güneş alan yerde duruyorsa gtecniq c6 daha faydalı olabilir. Marolex axel. yerine otomatik pompalı şarjlı bir alet düşünürseniz temininde yardımcı olabilirim.
Aslında hiç yaptırmak istemedim bu işlemleri fakat artık beni bezdirdiler. Jant için önerinizi sipariş listeme ekledim hocam.