Koltuğa dökülen mazot hakkında

lordofthelions

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
KOCAELİ
İyi akşamlar
Şirket aracımın koltuğuna ve döşemelere mazot döküldü çok kötü kokuyor sizce ne yapmam gerekiyor ustalarımdan tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
koltuk temizleme sıvısı ile iyice fırçalayıp ıslak süpürge ile durulayıp kurulamaktan başka şansınız olduğunu düşünmüyorum

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
off mazot yağlıdır çok zor çıkar o. sert bi karışım hazırlayın 2-3 kere ıslak süpürge ile yıkanıp vakumlanacak. arkasından koku giderici (vp enzyme) gibi bir ürün sıkıp kurumaya bıkakmanız lazım. havalar soğuk eğer çok ıslak kalırsa bu seferde küf kokusu olur süngerler çürür. Ahtapot kurutucu gibi bir kurutucu yada ıslak alan küçükse kaloriferi ful açıp 2-3 saat kurutulmasında fayda var aklınızda olsun.

Son düzenleme:

lordofthelions

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
KOCAELİ
Cevaplarınız için öncelikle teşekkür ederim direk ürün önerirseniz sipariş geçeceğim geç olmadan

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Cevaplarınız için öncelikle teşekkür ederim direk ürün önerirseniz sipariş geçeceğim geç olmadan
temizleyici: vp carpet cleaner 1:5-1:7 sulandırıp kullanabilirsiniz.
Koku giderici flowey odour remover veya vp odour eater
koku giderici çok şart değil konunuz bakteri kaynaklı olmadığı için ancak kuruma aşamasında kullanmak fayda sağlıyor ikisinden birini almanızı tavsiye ederim.

lordofthelions

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
KOCAELİ
temizleyici: vp carpet cleaner 1:5-1:7 sulandırıp kullanabilirsiniz.
Koku giderici flowey odour remover veya vp odour eater
koku giderici çok şart değil konunuz bakteri kaynaklı olmadığı için ancak kuruma aşamasında kullanmak fayda sağlıyor ikisinden birini almanızı tavsiye ederim.
ko teşekkür ederim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Kötü kokuyu giderebilmek için nanolex odex tavsiye ederim. Gerçi hiç mazot kokusu için denemedim ama yemek kokusu, sigara kokusu (dışarıdan bir şekilde Duster'ın içine sinmişti ve anında kokuyu gidermişti)...vs kokuları anında hallediyor hemde kokusuz bir ürün. Ayrıca, kumaş koltuk üzerine ürünü sıkıp kurumasınıda bekleyebilirsiniz. Geride leke bırakmıyor.

Tabiki önce sıkı bir temizlik lazım sonra odex'i sıkmanız gerekiyor.

lordofthelions

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
KOCAELİ
Kötü kokuyu giderebilmek için nanolex odex tavsiye ederim. Gerçi hiç mazot kokusu için denemedim ama yemek kokusu, sigara kokusu (dışarıdan bir şekilde Duster'ın içine sinmişti ve anında kokuyu gidermişti)...vs kokuları anında hallediyor hemde kokusuz bir ürün. Ayrıca, kumaş koltuk üzerine ürünü sıkıp kurumasınıda bekleyebilirsiniz. Geride leke bırakmıyor.

Teşekkür ederim

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Eğer normal apc türü ürünlerle lekeyi çıkartamazsanız kosla deneyebilirsiniz.

DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Hakan abi anlattığına göre ürün tam benim aradığım özelliklerde. Özellikle kokusuz olması çok iyi de nereden alacağız bu ürünü :dusun: Türkiye de satan yok sanırım.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye