Öneri Koltuk temizleyici - tavan temizliği - plastik aksamlar önerileriniz

0nur

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba, koltukları temizlemek için ( siyah kumaş ) - tavan temizliği ( krem ) - araç içi plastik aksamlar için hangi ürünleri önerirsiniz ?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Aslında en iyisi iç temizlik kosuyla ilgili başlıkları bulup tek tek incelemek, her incelediğiniz konudan püf nokta alıcaksınız. Tavan temizliği markadan markaya da değişiyor, WV araçların hassas olduğunu duymuştum.

0nur

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Aslında en iyisi iç temizlik kosuyla ilgili başlıkları bulup tek tek incelemek, her incelediğiniz konudan püf nokta alıcaksınız. Tavan temizliği markadan markaya da değişiyor, WV araçların hassas olduğunu duymuştum.
Araç Jetta :)

gokhanbulut

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
Ben koltukları ve tavan için Valet Pro Carpet Cleaner kullanıyorum ama özellikle tavan temizliğinde çok dikkatli olmalısınız!!!
Tavan kumaşı çok hassastır. sarkma olabilir.
Ben temizlerken 1'e 30 oranında sulandırıp, mikro fiber bezle hafif hafif ovalayarak lekeleri çıkardım.
Koltuklar daha kolay, ben Kwazer köpük tabancası ile köpürtüp koltuklara iyice yaydım, ardından mikro fiber bezle iyice sildim. Direkt sprey şeklinde sıkıp temizleyebilirsiniz.
Eğer imkanınız varsa uygun hava şartlarında halı yıkama makinası ile Valet Pro Carpet Cleaner Kullanarak da daha derinlemesine temizlik yapabilirsiniz.
Koltukları çok ıslatmadan ve işiniz bittikten sonra bir havluyla iyice kurulama yapmaya dikkat edin. Ayrıca sabah erkenden başlayıp öğlen güneşini kaçırmazsanız kurumasını hızlandırabilirsiniz.

Araç içindeki plastik bölgelerde de Auto Finesse Spritz Interior Detailer kullanıyorum. Hem temizliyor, hem de mat ve kaygan bir yüzey elde ediyorum.

Son düzenleme: