Kova+grit arıyorum

Enx

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Selamlar. İki adet kova ve ıkı adet grıt ıhtıyacım var ayrıca jant ve davlumbaz ıcın de fırça almayı düşünüyorum. Fırçaları herhangı bır markanın satış sayfalarında kı fırçalarından temin edeyim dedım ama acıkcası kullanışlılık konusunda pek bılgı sahıbı olmadığım ıcın forum ıcerısınden bı arastırma yapayım dedım.

kova için de bu zamana kadar çarşı pazar kovalarıyla ıdare ettım bır kere alınan bır malzeme olduğunu dusunduğum ıcın malum sarı kova harıcınde elınızde herhangı bır markanın kova takımı varsa değerlendırmeyı dusunebılırım şimdiden teşekkurler.

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Bende ihtiyaç olduğundan büyük yoğurt kovası kullanıyorum aracı yıkamak için

malum iyi yıkama kovaları bayağı pahalı :)

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Bende büyük yoğurt ve turşu kovalarından kullanıyorum. İç içe de geçiyorlar. Kapakları da var. Turşu kovası 1 tık daha iyi. Dışındaki etikette çıktı.

Kimyasal Adamlar

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Selamlar. İki adet kova ve ıkı adet grıt ıhtıyacım var ayrıca jant ve davlumbaz ıcın de fırça almayı düşünüyorum. Fırçaları herhangı bır markanın satış sayfalarında kı fırçalarından temin edeyim dedım ama acıkcası kullanışlılık konusunda pek bılgı sahıbı olmadığım ıcın forum ıcerısınden bı arastırma yapayım dedım.

kova için de bu zamana kadar çarşı pazar kovalarıyla ıdare ettım bır kere alınan bır malzeme olduğunu dusunduğum ıcın malum sarı kova harıcınde elınızde herhangı bır markanın kova takımı varsa değerlendırmeyı dusunebılırım şimdiden teşekkurler.

yardımcı olmak isterim

Enx

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
bende artık guzel bısey alayım dıyorum bı tane pembe :) kovam var bıde boya kovası gorsel yıkılıyor

Enx

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
bı umut beklemedeyım bende hala