Koyu renkli ürünler ve açık renkli ürünler hk.

yetatlidil

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar , herkese iyi forumlar.

Bazı ürünlerde koyu renkli araçlar, açık renkli araçlar diye ayırıyor. Sebebi nedir ?

Elimde şuan vonix blend ceramic wax var açık renkli araçlar için aynı ürünün koyu renklisi de var.

Aracım resimdeki renktedir. Kullanmamda bir problem var mıdır veya koyusunu kullanmamam ne kaybettirir ?

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Kullanmanızda Bir Problem Yok Ama Koyu Renkli Araçlarda Bazı Markalar Soft99. Vonix Gibi Derinlik Farkı Olabiliyor Deniliyor Ama Elinizdeki Ürünü Kullanın Daha Sonrasında Koyu Renkli Araçlar İçin Alırsınız.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Acik Renkli ve Koyu Renkli Araclar icin üretilen Kati Wax larin ayrilmasinin sebebi İcerigindeki Dolgu Maddesinden kaynaklanmaktadir.Koyu Renkli Araçlar icin Üretilen Wax özellikle Beyaz araçta gölgeleme yapar parlaklik verir dikkatli ve yakindan bakinca gölgeyi farkedersiniz.Bunla Alakali bir resim Paylasmistim aradim da bulamadim.Koyu Waxlar Hafiften Cizik ve Hologramlari kapatarak daha dolgun bir parlaklik vermektedir.Beyaz Araclar icin üretilen Wax i Koyu Araclarda da kullanabilirsiniz herhangi bir sikinti olmaz Parlaklik verir.

Arenas0

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
ben sedef beyazı aracım için beyaz almıştım temizleme derken aşındır mamı var? fusso beyaz? keşke koyu renkliler için olanı alsaydım ozaman dolgu varsa..