Köyün Delisi Geldi :D

*CEM*

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ne zamandır üye olucam anca zaman buldum.İzmirden aranıza katılıyorum.Bazılarınız tanısada ben yine özet geçeyim.Çocukken mahalledeki abilerimiz arabasını yıkar fırçayla tabi  :) lastiklerini arap sabunu ile parlatır cbs ve kol yardımı ile arabalarını parlatır bende bazen yardım ederdim.Çevre böyleyken bana bulaşmaması gibi bir durum söz konusu olamazdı.Zaman geçtikçe ileride hastalığa dönüşecek detay virüsü yerleşmiş oldu.Hikaye klasik önce babamın araçları sonra eş dost derken kapının önünde arada detay yapar oldum.99 yılları anca kipada BlueCoral amerikan markası buluyordum onun ürünleri ile set yapıyordum.Bu yıllar ve sonrasında cardanadam, modifiyem.com gibi sitelerde uygulama konularım vardı azda olsa.Sene 2005 yılında 1985 model toyota corolla aldım (Ae86).Aracı toplamak için proje çalışmalarına başladım.Detay merakım artarken birde araç toplamaya başlamıştım.Önce değişecek parçaları aldım sonra komple içini söküp kaportacıya teslim ettim.Burda kaportacıyla yaşadığım sorunlardan dolayı boya işini iptal edip kaporta işini tamamlayıp aracı Ege Üni.yüksek meslek okulu kaporta boya bölümüne getirdim.Burası benim için biraz dönüm noktası oldu.Bir yıl deneme yanılma yoluyla öğrendiğim herşeyin teorik bilgisini gördüm.Para verdim ama bende çalıştım.Araç boyası hazırlamayı öğrendim bilgilerimi güncelledim benim için çok iyi oldu.Bu arada ailem bu işlerle uğraşmamdan hoşlanmadığı için bu detay işi hep ikinci planda kaldı.Sabit bir işim vardı ama isteyerek çalışmıyordum.Bir gün işte yaşadığım bir sorundan ötürü artık detay sevgimin işim olmasına karar verdim ve oturduğum apartmanda bahçede ufak ufak detay işlerine başladım (2014 ekim ayları).Sonra para kazandıkça ekipman almaya başladım.Bahçede bu işler devam edemeyeceğine göre dükkan arayışına girdim.Bir yandan maaşlı işe devam bir yandan dükkan ara boşluklarda detay yap yoğun bir tempoya girdim.Bütçeme göre bir dükkan buldum ve kiralamak yerine kredi çekip satın aldım.Zaten kirada oturuyorum bari krediye çalışır mal sahibi olurum dedim.Yaptığım manyakça işler (Gösterge tablosunu sök detay yap yok egzoz susturucusa polisa yap gibi)bu yüzden Hardcoregaraj ismini tercih ettim.İsmi telefuz edince akıllara erotizim gelsede araçlara yaptıklarım da  biraz erotizme girer cinsten :D  2016 yılı ekim ayında maaşlı işimi bırakıp tam zamanlı dükkanımda çalışmaya başladım ve sevdiğim hobimi mesleğim haline getirdim.Şükürler olsun 3.yılıma giriyorum.Özet anca bu kadar kısa oluyor daha fazla uzatmayayım hikayem böyle ...
Saygılarımla
Cem Özgen

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hoşgeldin cem usta buralar çok değerlenecek inş kadro çok sağlam maşAllah

Eraycan

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ordu
Cem bey hoş geldiniz. Cok guzel bir supriz oldu bizim için:)

Can

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Köyün Delisi Geldi

Aramıza hoşgeldiniz hocam. Sosyal medyadan severek takip ediyoruz. Neydi ‘Sökmeden Detay Olmaz’ :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Motors

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hoşgeldin Cem Abi. Hikayen güzelmiş, herkesin sevdiği işi yapması lazım aslında. İnsanın sevmediği işte, hem patrona faydası olmaz hemde hergün lanet ede ede uyanır.. İyi olmuş bunlar, Allah yolunu izini açık etsin

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Köyün Delisi Geldi

Cem aramıza hoşgeldin paylaşımlarını bekliyoruz.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Moderatör tarafında düzenlendi:

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hardcoregaraj koktu buralar. Cem bey foruma gelmenize çok sevindim. İnstagram olsun facebook olsun bütün paylaşımlarınızı heyecanla bekliyorum, yaptığınız işlerden kendime birşeyler çıkartıyorum. Kimi zamanda vay be nerden nereye diyerek imreniyorum yaptığınız işlere. Esnaflığınızıda çoğu kişiden duyuyorum ve görüyorum, en yakın zamanda garajınızı ziyarete gelmeyi düşünüyorum. İyi çalışmalar. Keyifli forumlar :)

wolki

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hoşgeldiniz...Çalışmalarınızı Herzaman Takip eden biri olarak Forumda görmek bizleri sevindirdi.

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Köyün Delisi Geldi

Hoşgeldin Cem Abi çalışmalar gerçekten hardcore

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@*CEM* hoş geldin. Keyifli forumlar.

serdar8424

Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Cem hoşgeldin :) İlgiyle takip eidiyordum, seni burda da görmek mutluluk verici.

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
@*CEM* Bey aramiza hos geldiniz sefa getirdiniz. Ayrica her gecen gun buyumemize katkisi olan tum uyelerimize tesekkur ediyoruz.

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Köyün Delisi Geldi

Hoşgeldiniz cem bey :))

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye
@*CEM*  hoşgeldiniz,sizi aramızda görmek büyük keyif..

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@*CEM* hoşgeldin, seni aramızda görmek beni oldukça mutlu etti.Foruma büyük katkıların olacağına eminim.