Öneri Kurulama Havlulari Hakkinda.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Degerli forum üyeleri selamlar esenlikler dilerim.

Son zamanlarda Sosyal Medya dan ve İnternet Satış platformlarlarinda satilan ve çokca rastlanan Kurulama Havlularina denk geliyoruz veya cila silme bezine sıkça denk gelebiliyoruz.

Malesef Ülkemizdeki Satış platformlarinda cok fazla Görselle alakali sorunlar vardir.
Birçok satici Koreli veya Markali Ürünlerinin fotografini alip satis yapiyor.Özellikle @SuperClean in Purestar grubunun resimlerini kullaniyorlar veya @MTS KİMYA Klin grubunun resimlerini aliyorlar veya @Detaydeposu nun Liquid Elements inin gorsellerini paylasiyorlar.

Son Zamanda ülkemize gelen Rengarenk Kurulama havlulari malesef çinden gelmektedir ve GSM degeri yüksek diyerek satişa sunulmaktadir.

Ben sizler için 3 ayri firmadan satin aldigim havlularin son halini sizlere gösteriyorum 15 günlük havlularin durumu bu sekildedir.

Malesef 15 gün sonra bu havlular yogun kullanimda İplik salmaya iplik cikarmaya başladi.

Elimizde 20 e yakin havlunun hepsi böyle

Daha öncesinde kullandigimiz Purestarlara ve Liquid Elementslere hicbir sekilde böyle sorun olmadi o kadar kullanmamiza ragmen.

O yüzden mutlaka forum tavsiyelerine uyun arkadaşlar 500₺ bu havluyu almaktansa 700₺ ye Purestar veya Liquid elements alin bence yukarida ki görseller forum uyelerini bilgilendirme amaçlidir.Reklam Degildir.

İyi Detaylar :)

Ony

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öncelikle objektif olmak çok zor bir iştir bizim milletimizde tercih ettiği her şeyin fanatikliği başlar bir marka tercih ettiğinde o marka dünyanın en iyisidir. Bu sebeple sizin gibi arkadaşlara aldığını tercih ettiğini marka fanatizmine düşmeden başka insanlar için iyi olmayana iyi değil dediğiniz, daha iyisini gösterdiğiniz için teşekkür ederiz

İl
Ankara
Le de sanırım eski kalite kalmamış gibi. 2020lerde forumda ilk satıldığı dönemde almıştım. 5 yıldır aktif kullanıyorum ve hala 1. Kullandığım havludur. Yanında ufak 40x40 falan kullandığım da oluyor ama asıl havlum LE. Bozulur eder diye purestar almıştım ama sırayı ona bırakmadı :D

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Le de sanırım eski kalite kalmamış gibi. 2020lerde forumda ilk satıldığı dönemde almıştım. 5 yıldır aktif kullanıyorum ve hala 1. Kullandığım havludur. Yanında ufak 40x40 falan kullandığım da oluyor ama asıl havlum LE. Bozulur eder diye purestar almıştım ama sırayı ona bırakmadı :D
Mustafa en azindan yukardaki manzara ile karsilasmamak mutlu ediyor insani aslinda kalitesi iyi bak 6/7 aydir kullaniliyor guzel durumda.

Öncelikle objektif olmak çok zor bir iştir bizim milletimizde tercih ettiği her şeyin fanatikliği başlar bir marka tercih ettiğinde o marka dünyanın en iyisidir. Bu sebeple sizin gibi arkadaşlara aldığını tercih ettiğini marka fanatizmine düşmeden başka insanlar için iyi olmayana iyi değil dediğiniz, daha iyisini gösterdiğiniz için teşekkür ederiz
Hocam rica ederim aslinda en guzeli de bu sonucta bu ürünleri ben ithal etmiyorum veya reklamini yapmiyorum aliyoruz kullaniyoruz iyiyse iyi kotuyse kotu olarak yorumluyoruz ha Distribütor arkadaslar özel indirim yapip verirse bende sizlerle paylasiyorum :)

Klin ve purestar severiz :) Yaklaşık 2 senedir purestarın kurulama havlusunu kullanılırım 1-2 iplik dışında salan yoktur. Liquid elements de var ama LE Purestar kadar kaliteli degil. Le yi yeni almama ragmen erken saldı.
Emirhan musait oldugunda Havlulari tart-İplik Uzunlugunu ölç fiyatlarini kiyasla bizi bilgilendir kardesim bu isi en iyi sen yaparsin.F/P hangisi bizi bilgilendir kardesim :)

senturk35

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ben Carpro dhydrate twisted pile 70x100 kullanıyorum resmi distrubütör den aldığım için kafam rahat 540 gsm bir bez buna rağmen daha önce gsm i yüksek kullandığım çok markadan iyi silme performansı veriyor. Silinen yerde iz vs. kalmıyor. (Cam dahil) Özellikle bu aylarda sıcak havalarda çok çok yeterli geliyor.

Aynı bezin bold modelinide almaya karar verdim forumdaki tavsiyeler sonrası 1 tanede purestar duplex 1100 gsm 70x90 aldım. Daha zorlu hava koşullarında kullanmayı düşünüyorum.

Tabi bu bezide resmi satıcıdan aldığım için kafam rahat.

Bilgilendirmeler için teşekkürler.

Ony

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben Carpro dhydrate twisted pile 70x100 kullanıyorum resmi distrubütör den aldığım için kafam rahat 540 gsm bir bez buna rağmen daha önce gsm i yüksek kullandığım çok markadan iyi silme performansı veriyor. Silinen yerde iz vs. kalmıyor. (Cam dahil) Özellikle bu aylarda sıcak havalarda çok çok yeterli geliyor.

Aynı bezin bold modelinide almaya karar verdim forumdaki tavsiyeler sonrası 1 tanede purestar duplex 1100 gsm 70x90 aldım. Daha zorlu hava koşullarında kullanmayı düşünüyorum.

Tabi bu bezide resmi satıcıdan aldığım için kafam rahat.

Bilgilendirmeler için teşekkürler.
Bu havluya bende baktım ama 540gsm için fiyatı çok yüksek gelmişti bana purestarın 1100 gsm havlusuyla aynı seviyede

senturk35

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bu havluya bende baktım ama 540gsm için fiyatı çok yüksek gelmişti bana purestarın 1100 gsm havlusuyla aynı seviyede
CarPro Dab Dab ile bezi set halinde indirimle almıştım. 1350 ye aldım ikisini. İyzicodan 500 lira iade alınca baya uyguna gelmişti.

purestarı yine kart kampanyası ile 1000 e aldım 2 gün önce. Yarın kavuşuyoruz

senturk35

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Son detay silme işlemini Gyeon Silk Dryer ile yapıyorum elimde 2 tane var 1 tanesi baya eskidiği için jant bezi yaptım. Ancak sağa sola takılımca iplikleri kopuyor silme performansı CarPro ile eşit ama iplikleri kopuyor kurulama havlusu olarak önermem. Komple kurulama sonrası detay için baya iş görüyor. Şimdiki aklım olsa iplik kopmasından dolayı almazdım.

İl
Ankara
Mustafa en azindan yukardaki manzara ile karsilasmamak mutlu ediyor insani aslinda kalitesi iyi bak 6/7 aydir kullaniliyor guzel durumda.

Hocam rica ederim aslinda en guzeli de bu sonucta bu ürünleri ben ithal etmiyorum veya reklamini yapmiyorum aliyoruz kullaniyoruz iyiyse iyi kotuyse kotu olarak yorumluyoruz ha Distribütor arkadaslar özel indirim yapip verirse bende sizlerle paylasiyorum :)

Emirhan musait oldugunda Havlulari tart-İplik Uzunlugunu ölç fiyatlarini kiyasla bizi bilgilendir kardesim bu isi en iyi sen yaparsin.F/P hangisi bizi bilgilendir kardesim :)
Marka ürün kalitesi ayrı gerçekten. Çok güvenilir Koreli ürüne denk gelmedikçe risk. Elimde Çin'den, temu aliexpressten falan alınan ufak havlular da var. Fotoda %90 aynı duruyor. Ama ele alınca ağırlık direkt farkettiriyor, kalınlığı bambaşka zaten.

Havlu alacaklara hep diyorum, pahalı evet bu malzeme. Ama Max 2 yıkama sonra helal olsun ya şuna verdiğim para diyeceksiniz :D

Bi tane büyük iyi havlu bi tane de ya 40x40 gibi ufak ya da nasiol veya spark tarzı nispeten ucuz havlu en iyi kombinasyon. Altta kıyıda köşede kalan sıkıntılı yerlere ucuz veya ufak havlu feda edilebilir.

srcn09

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar inanmayacaksınız ama 10-12 sene önce aldığım zamanında çok meşhur olan Uber Blue kurulama bezini hala sorunsuz bir şekilde kullanıyorum :) Arabayı yıkayacağım vakit fotoğraf çeker atarım hatta foruma :) Sadece eskisi kadar 750 ml su emmiyor