Kuş Pisliği Yanığı Düzeltme Hakkında

etuhanatasever

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Herkese selamlar öncelikle forumumuzun yeni arayüzü hayırlı uğurlu olsun inşallah :)

Geçen gün aracın üstünü kuş pislemiş bizde farketmeyince üstüne birde güneş vurunca malesefki verniği yakmış detailing işini yapan bir abime götürdüm aracı baya toparlamıştı ama dün araca güneş vurunca tekrar ortaya çıkmış bu şimdi benim sorum şu önümüzdeki haftalarda araca seramik kaplama yapılacak. Kaplamayı yapacak olan abim biraz daha toplarım yaparken dedi ama acaba seramikten altta bu olayı tekrarlarmı birde RestorFx diye birşey çıkmış bu konu hakkında bilgisi olan varmı ? Şimdiden teşekkürler herkese :)

Eraycan

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ordu
Hocam kus pisligi vernigi bayagi deforme ediyor o izi gidermek icin bolgeyi bayagi bir asindirmak lazim. Cogu zaman bunun icin boya durumuna bakilarak zimpara uygulamak sart. Bazi yanmalar zimpara ile kurtarilabiliyor. Yani tek caresi vok derine inmemisse zimpara ile vernigi inceltmek. Restorex sanirim 5 kavonozu 100 liraya satilan urunlerden :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bence yanık izi olan yer ile çok fazla oynamayin. Sonuçta araç sizin bir de o bölge ile uğraşarak boyayı daha fazla inceltmeyin.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bencede toparlandığı kadar ile kalsın, yoksa biraz daha uğraşırsanız astarı görmeniz büyük olasılık.

etuhanatasever

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Uygulamayı ben yapmıyorum zaten profesyonel bi abim yapıyor seramik her türlü yapılacak benim isteğim altında belli olmaması yani sırıtmasını istemiyorum onun için

sleep_r

Çaylak Detaycı
Üye
uygulamayı başkası yapsada kararı siz verin derim. iki yaklaşım olabilir. ya zımpara vb. gibi agresif uygulama yapılır boyanın ömründen çalınır. veyahut o bölge hafif oranda düzeltilir. ileriye dönük birkaç işlem hakkınız daha olur.

etuhanatasever

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Fotoğraflayamoyorum şuan çünkü araç babamda müsait bir zamanda fotoğraflayıp atıcam buraya teşekkkür ederim herkese