Kwazar Basınçlı Pompa Hakkında

Mete Aytun

Çaylak Detaycı
Üye
İl
MALATYA
Bende ayne dertten buzdaribim. Bildiğim kadarıyla siyah uç yoğun köpük atıyor fakat kullanılan şampuanın önemide var. Ben alıştım mavi yani normal uçla atıyorum köpüğü.

memory

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
Bende ayne dertten buzdaribim. Bildiğim kadarıyla siyah uç yoğun köpük atıyor fakat kullanılan şampuanın önemide var. Ben alıştım mavi yani normal uçla atıyorum köpüğü.
bir de yaptığı köpük yüzeyde fazla tutunmuyor sulu.sende nasıl ?şampuanı da az koymuyorum aslında.

memory

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
Oran çok önemli bence bende o oranı bulamadım henüz.İlk denememde oldukça güzeldi, pek yormamıştı üstelik, ama içinde fazladan kaldı onu başka şisede sakladım sonradan üstüne takviye yaparak 2. kez kullandım ama bu sefer çok fazla pompalama gerektirdi ve perde şeklinde atmadı.Şampuan olarak valet pro ph notr snow foam kullanıyorum.
ben de valet pro ansf kullanıyorum.biraz şampuandan da kaynaklı orasını biliyorum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kwazar ile Foam Lancenin attıgı köpük beklentisi içerisinde olmayın arkadaşlar bende kullanıyorum ancak normal köpükleme yapıyor suludur çok katı olmaz

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Siyah uc kullanıyorken yetmiyorsa içine süngerin yeşil kısmından bir parça kesip köpük performansını arttırabilirsiniz

memory

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
hocam forumda bir konuda, şampuanlı karışımı bekletmeden kullanım öncesi hazırlanması gerektiğini söylemişlerdi belkide benim ikinci seferdeki hatam oydu. Siz oran olarak ne kullandınız?
1/9 olacak şekilde ayarlamıştım ama. Benim şampuan bekliyor. Bir de kullanım öncesi hazırlamayı deneyeyim.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam siz hangi şampuanı ne oranda kullanıyorsunuz? Ve eğer farklı şampuansa valet pro snow foam için oran öneriniz var mı?
Meguiars Hyper Wash 1/15 oranında kullanıyorum ancak Normal Basınçlı Tank ta 0.50 Ml/30 Lt oranında muhteşem köpük yapabiliyorum Valet Pro hiç kullanmadım

Sise daha çok yardımcı olması için resimleme yaptım

100Ml Şampuan

1.5 Litre Üzerine Su

Uygulama Bölümü

Son düzenleme:

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Meguiars Hyper Wash 1/15 oranında kullanıyorum ancak Normal Basınçlı Tank ta 0.50 Ml/30 Lt oranında muhteşem köpük yapabiliyorum Valet Pro hiç kullanmadım

Sise daha çok yardımcı olması için resimleme yaptım

100Ml Şampuan

1.5 Litre Üzerine Su

Uygulama Bölümü

Sampuandan midir bilmem ama bendekinin köpüğü bundan cok daha iyi. Autobrite magifoam, b33, vp foamula ve vp combo2 denedim. Hepsinde de sizinkinden cok daha başarılıydı. Herhangi bir modifiye yok, siyah baslik takili. Gerci simdi kwazar orion'a gectim, ondaki köpük 2 litrelik olandan da iyi. Bu sampuanlardan biriyle siyah baslik kullanarak deneme imkaniniz var mi?

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Ek olarak modifiye edecekseniz pek kullanmayacağınız başlığın içindeki, içinde keçeler olan küçük bir parça olacak, o keçeleri kullandığınız başlığın içindekine ekleyebilirsiniz. Daha pratik olur.