Kwazar sprey sise bozulmasi

Muratbt80

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Selamlar degerli forum uyeleri.Kwazar 1lt sari sprey sisem var.Urunun icinde valet pro apc var iken aracin on kokpitini ve kapi iclerini yaptim daha sonra arkaya gectim baktim tik yok sisede basiyorum basiyorum atmiyor bazen azar azar atiyor.Soktum bi sorun goremedim.Sizce neden olmustur?Basina gelen varmi?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Öncelikle sizi tanışma konusun da tanıyalım kardeşim, tanışmış oluruz. Valet Pro APC'yi kaç oranda kullandınız ? Ve spreyi kaç yıldır kullanıyorsunuz ?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bir kusur gözükmüyor gibi, siz en iyisi attığım linkden tanıtın kendinizi ve foruma sırf bu soru için girmediğinizi anlayalım ki üstadlar da cevap yazabilsin. Yoksa foruma giren çıkan kişiler böyle sorular sordukça karmaşa yaşanıyor.

Tanışma

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Eğer yere düşürüp başlık ve şişeyi birbirinden ayırdıysan içinde minik bir bilye var o düşüyor kaybolup gidiyor. onun dışında düşürme vb gibi bir sorun yaşamadıysan Yamaçlar Detailing ile iletişime geçmeni tavsiye ederim

Muratbt80

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Eğer yere düşürüp başlık ve şişeyi birbirinden ayırdıysan içinde minik bir bilye var o düşüyor kaybolup gidiyor. onun dışında düşürme vb gibi bir sorun yaşamadıysan Yamaçlar Detailing ile iletişime geçmeni tavsiye ederim
Tesekkur ederim