Satış Kwazar Venus Foamer 2 LT Sıfıra yakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coskusu06

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Arkadaşlar hepinize keyifli forumlar diliyorum.
Bazı saglik sebeplerinden ötürü araç yıkama noktasinda ihtiyaç olmayan ürünlerimi satıyorum.

Kwazar foamer'i bir kac ay önce foamula sampuan 500 ml İle birlikte n11 den 235 TL Ye aldım. Siyah Baslik en çok köpük atan oldugu için sadece onu bir kac yıkama kullandım suan duruyor faturası, toplam 3 nozul ve bakım yagi mevcut.

Fiyat : 135 tl. SATILDI... SATILDI...dolap linkini bırakıyorum asagiya. (Fotoğraflari düzeltemedim özür diliyorum sizlerden yatay kaldı)

dolap'ta ne bulduğuma bir bak!

Diğer Mavi Bagaj / Araç Düzenleyici Az Kullanılmış Online Satın Al

Son düzenleme:

canbulut

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar hepinize keyifli forumlar diliyorum.
Bazı saglik sebeplerinden ötürü araç yıkama noktasinda ihtiyaç olmayan ürünlerimi satıyorum.

Kwazar foamer'i bir kac ay önce foamula sampuan 500 ml İle birlikte n11 den 235 TL Ye aldım. Siyah Baslik en çok köpük atan oldugu için sadece onu bir kac yıkama kullandım suan duruyor faturası, toplam 3 nozul ve bakım yagi mevcut.

Fiyat : 135 TL dolap linkini bırakıyorum asagiya. (Fotoğraflari düzeltemedim özür diliyorum sizlerden yatay kaldı)

dolap'ta ne bulduğuma bir bak!

Diğer Mavi Bagaj / Araç Düzenleyici Az Kullanılmış Online Satın Al

Ben de tam bu ürünü araştırıyordum almak için fiyatı belki düşer diye bekliyordum :D eşimin dolap hesabından alıyorum hocam şimdi

coskusu06

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Satıldı arkadaşlar hemen bugün titizlikle kargo yapıyorum sürat kargo ile kırılır ibaresi yapistirip disina da seffaf pat pat ile koruma yaparim en ufak sorun olmadan ulaşır. Hayrini görün insallah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...