lake country pedler hakkında tavsiyeler

Mrtbsl

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhaba
Başlıkta da yazdığı gibi çeyize lake pedlerden eklemek istiyorum. Cutting,polish ve finish olmak üzere 3 ped kombinasyonu yapmak istiyorum(yanlışım varsa lütfen belirtiniz ). Üstadlardan yardım bekliyorum. Cevaplar için şimdeden teşekkürler.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Lakede senin istedigin set turuncu veya sarı cutting beyaz polish siyah final ped şeklinde olacak.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Mrtbsl

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Benim istediğim kombinasyon doğru mudur ? Genelde vag grubu araçlarını kullanıyoruz babam ve ben. Tavsiye ettiğiniz farklı ped kombinasyonları varsa eğer duymak isterim. Ayrıca bu pedlerde bazıları düz yüzey bazıları delikli bu farklılığın amacı nedir ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Mrtbsl' Alıntı:
Benim istediğim kombinasyon doğru mudur ? Genelde vag grubu araçlarını kullanıyoruz babam ve ben. Tavsiye ettiğiniz farklı ped kombinasyonları varsa eğer duymak isterim. Ayrıca bu pedlerde bazıları düz yüzey bazıları delikli bu farklılığın amacı nedir ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vag grubu için kullanacaksan sert verniğe sahip oldukları için sarı ped alman gerekir.Cila için beyaz, final için siyah.Hatta bu pedlerden en sert olanı sarı ped bile vag grubu için çizik almada oldukça zorlar.Bunların yanında birde uygun ölçüde keçe almanı tavsiye ederim.

Düz veya delikli olması çok da önemli değil, sadece ısı kontrolu daha rahat olur deliklide.Benim tavsiyem hex-logic olanlardan alman yönünde olur.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Vag gurubunun boyası sert oluyor. Çok çizikli olmayan passat boyasında bile cutting ped kullanmak zorunda kalmışlığım var.

Lake kaliteli markadır. İşinizi fazlası ile görecektir. Araç rengine göre finishing ped gerekli mi diye düşünürdüm ben. Çünkü araçlarım beyaz olduğu için elimdeki finishing pedleri hiç bir zaman kullanmadım.

En önemlisi ise elinizin altında muhakkak yün ped olsun. Sünger cutting ped ile bir kaç vuruş yapmak yerine yün ped tek vuruş ile sonuca gitmeniz daha kolay olacaktır.