Dostlar Selamlar
Uzun zamandir yogunluktan konu acamiyordum,iş yerinin verdiği yoğunluk birde Ev i taşıdım onun stresi (Ev Taşimak kadar Rezil birsey yok
) derken bugun e firsat buldum aslinda geçen süre icerisinde bircok üründe test ettim yakinda paylaşirim.
Uygulama yaptigim araçta yüzeysel kılcal çizikler,hologramlar mevcuttu,düzgün yıkanmiş temiz bakilmiş bu benim.için bir şansti ortalama 8 saat süren bir işlem oldu kullandigim malzemeler aşagida yazdim.
K2 Luster Q1 Pastayi begendim yogun kati kivamda calisirken çabuk.kuruma ve tozuma yapmiyor.
LE T4000 V2 Orbital Polisaj makinasi bir önceki versiyona gore biraz daha sessiz geldi cikarilabilir kablolu gayet şık,incelemesi ayriyeten yapip paylasirim.
Kullanilan Malzemeler.
LE Terminator Rotary
LE T4000 V2
Spta Mini Polisher
K2 Aktive Foam
K2 Roton
Macwag Kil
K2 Luster Q1 Kalin Pasta
Nanolex Medium Cut
K2 Klinet
k2 Gravon Ceramic Coating
ADBL Tire Mousse
Meguiars 40
ADBL Sentetic Spray Wax (Jantlar İçin)
Tek Başima.oldugum icin anca finalleri cekebildim
Bir Sonraki Uygulama ve testimizde gorusuruz.
Uzun zamandir yogunluktan konu acamiyordum,iş yerinin verdiği yoğunluk birde Ev i taşıdım onun stresi (Ev Taşimak kadar Rezil birsey yok
Uygulama yaptigim araçta yüzeysel kılcal çizikler,hologramlar mevcuttu,düzgün yıkanmiş temiz bakilmiş bu benim.için bir şansti ortalama 8 saat süren bir işlem oldu kullandigim malzemeler aşagida yazdim.
K2 Luster Q1 Pastayi begendim yogun kati kivamda calisirken çabuk.kuruma ve tozuma yapmiyor.
LE T4000 V2 Orbital Polisaj makinasi bir önceki versiyona gore biraz daha sessiz geldi cikarilabilir kablolu gayet şık,incelemesi ayriyeten yapip paylasirim.
Kullanilan Malzemeler.
LE Terminator Rotary
LE T4000 V2
Spta Mini Polisher
K2 Aktive Foam
K2 Roton
Macwag Kil
K2 Luster Q1 Kalin Pasta
Nanolex Medium Cut
K2 Klinet
k2 Gravon Ceramic Coating
ADBL Tire Mousse
Meguiars 40
ADBL Sentetic Spray Wax (Jantlar İçin)
Tek Başima.oldugum icin anca finalleri cekebildim
Bir Sonraki Uygulama ve testimizde gorusuruz.